Hovedsiden

Liten annonse


  Reddet historisk poeng med drømmescoring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:20.52)
  kfum oslo spilte tirsdag sin første eliteseriekamp noensinne. det endte med 1–1 og poengdeling mot hamkam etter en sen scoring av oslo-lagets petter nosa dahl. da ballen gikk i mål, tok det helt av på tribunen og i kommentatorboksen til nrk. – for en praktfull scoring. ballen er limt inntil metallet. det kan ikke gjøres bedre, utbrøt kommentator olav traaen. dahl limte ballen i krysset i det siste ordinære spilleminuttet etter et voldsomt stormløp mot hamkam-buret. – jeg synes vi styrte hele andreomgang, sier dahl, som kom til kfum fra glimt før sesongen. han synes det var stort å sette inn den historiske scoringen – som han beskriver som det «fineste i karrieren». – det betyr veldig mye, i hvert fall når familien er her og ser på, sier han til nrk. selv om det var vertene som var farligst frempå mot slutten av oppgjøret, var det hamkam som åpnet best. gjestenes moses mawa vippet ballen elegant over emil ødegaard allerede etter ti minutter. kfum oslo, ofte omtalt som kåffa, overrasket alle da de for 140 dager siden rykket opp til øverste nivå i norsk divisjonsfotball. den «lille» klubben fra ekeberg er den eneste fra oslo i årets eliteserie. oppgjøret ble spilt på vålerengas stadion, og 4018 tilskuere tok turen for å se kfums første kamp på toppnivå. (nrk / ntb)

  Uno-X med andreplass i Belgia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:15.57)
  kvinnelaget til uno-x var langt unna toppresultatene i søndagens flandern rundt, men viste seg fra en langt bedre side i mandagens ronde de mouscron. det norske profflaget leverte et godt opptrekk, med den norske mesteren susanne andersen som sisteopptrekker. dermed hadde lagets finske mester, anniina ahtosalo et perfekt utgangspunkt på oppløpet. i selve spurten var imidlertid polske daria pikulik raskest og krysset målstreken et par sykkellengder foran ahtosalo. den finske 20-åringen ble også nummer to i fjorårets utgave av samme ritt, og noterte seg for en annenplass i le samyn tidligere i år.

  Philipsen spurtet til seier Milano-Sanremo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:16.46)
  jasper philipsen var raskest i avslutningen og krysset målstreken først etter 288 tøffe kilometer fra milano til sanremo. 260 kilometer var syklet da det hele skulle avgjøres opp de to tøffe kneikene cipressa og poggio di san remo. tadej pogacar prøvde seg ved to anledninger opp poggio, men greide ikke å riste av seg mathieu van der poel og de andre konkurrentene, og en mindre gruppe samlet seg til spurt. der var det philipsen som var sterkest og som tok sin første monumentseier noen centimeter foran michael matthews. uno-x-laget var med i rittet, og jonas abrahamsen var best plassert av dem over poggio. han greide ikke å henge med på hardkjøret i finalen. van der poel sesongåpnet lørdag og hadde som mål å forsvare fjorårsseieren i rittet. nederlenderen syklet i regnbuetrøya etter å ha blitt verdensmester i fjor høst. alexander kristoff vant rittet i 2014 og fulgte opp med andreplass året etter. i år greide han ikke å henge med fronten inn i finalen. klassikersesongen fortsetter med flandern rundt 27. mars og paris-roubaix 7. april. (ntb)
  Berge og Burnley bort fra bunnen – mistet seieren på overtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. mars 2024 KL:22.34)
  sander berge og hans burnley-lag hadde en sjelden opptur med 2-0-ledelse over west ham i london, men mistet seieren da danny ings utlignet på overtid. poenget var likevel nok til å løfte klubben forbi sheffield united og bort fra sisteplassen i premier league. opp til trygg plass er det fortsatt ti poeng, derfor var det to kostbare poeng som gikk tapt søndag. tidligere molde-spiller david datro fofana ga burnley en drømmestart med et vakkert mål etter ti minutter. han rykket mellom to hjemmespillere, klinte til fra nesten 25 meter og så ballen fyke inn i krysset. et selvmål av konstantinos mavropanos doblet ledelsen før pause, og west ham ble buet av banen etter en omgang hvor laget ikke hadde en avslutning på mål. lucas paquetá skapte håp med sin redusering 30 sekunder inn i den andre omgangen, men burnley-ledelsen skulle holde helt til 90 minutter var passert. da utlignet innbytter ings mot sin tidligere klubb. ings hadde allerede fått et mål annullert av var da han satte inn 2-2, og etter det holdt han også på å gi west ham seieren med et skudd som i stedet traff tverrliggeren. berge spilte hele kampen for burnley. (©ntb)

  Ohis praktmål sendte Brøndby tilbake til topps

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. mars 2024 KL:20.04)
  fc københavn lånte tabelltoppen i dansk superliga et par timer etter 4-0 over viborg, men ohi omoijuanfos praktmål på overtid sendte brøndby til topps igjen. brøndby så ut til å avgi poeng mot viborg da anosike ementa utlignet for hjemmelaget på overtid, men den norske brøndby-spissen ville det annerledes. med yttersiden sendte han en lekker avslutning i krysset til 2-1-seier. dermed er brøndby to poeng foran fck, som tidligere søndag knuste viborg i david nielsens trenercomeback. mohamed elyounoussi scoret ett av målene. midtjylland er også med i tetstriden og vil være tilbake på topp om det blir seier i randers mandag. det gjenstår bare én serierunde før tabellen blir delt i to og sluttspillet starter. (©ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »