Hovedsiden

Liten annonse

  Stuttgart berget plassen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 5. juni 2023 KL:22.50)
  stuttgart slo hamburg 6-1 over to kamper i bundesligakvalifiseringen og kan fortsette å kalle seg en toppklubb i tysk fotball. de ledet 3-0 etter første kamp. dermed fortsetter hamburg på nivå to i tysk fotball. stuttgart kan på sin side feire fornyet kontrakt i bundesliga. franske enzo millot scoret to ganger for stuttgart mandag og bidro sterkt til at returkampen aldri ble spesielt nervepirrende for egne fans. sonny kittel sto bak hamburgs mål, mens silas katompa mvumpa fastsatte sluttresultatet til 3-1 langt inne i overtiden.
  verstappen vant kvalifiseringen i barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:19.02)
  Max Verstappen (Red Bull) satte raskeste rundetid og sikret seg den fremste plasseringen i startfeltet til søndagens formel 1-løp i Barcelona. Verstappen var også raskest på alle treningene i Barcelona. Forrige helg gikk han helt til topps i Monacos Grand Prix. Dermed ligger alt til rette for at Red Bull skal ta sin sjuende seier på sju forsøk denne sesongen i søndagens hovedløp. Ferraris Carlos Sainz ble nummer to, 0,462 sekunder bak. Lando Norris (McLaren) ble nummer tre. Ferrari-fører Charles Leclerc fikk det på ingen måte til å stemme og røk ut allerede i den første av tre kvalifiseringsrunder. I søndagens løp starter monegaskeren nest sist. (NTB)  dennis hauger nummer seks i kvalifiseringen i barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:16.29)
  dennis hauger klokket inn på den sjette beste tiden under fredagens formel 2-kvalifisering i barcelona. dermed startet han også i fjerde beste startspor under lørdagens sprintløp, ettersom rekkefølgen på de ti raskeste fra kvalifiseringen snus. under søndagens hovedløp startet han imidlertid som nummer seks. hauger satte den beste rundetiden på sin niende runde, men fikk ikke beholde ledelsen i mer enn et par minutter da både théo pourchaire og enzo fittipaldi klatret forbi han på resultatlisten. hauger endte til slutt som nummer seks, ettersom ayumu iwasa, oliver bearman og jack doohan også snek seg foran på slutten av kvalifiseringen. aurskog-gutten hauger tok sin hittil eneste seier denne sesongen i sprintløpet i australia i den tredje vm-runden. han står med tre formel 2-triumfer totalt. hauger leverte en svak kvalifisering i monaco sist helg. da fikk han imidlertid en opptur da han kjørte seg opp mange plasser i søndagens hovedløp.

  Lauritsen matchvinner for Sparta

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:23.21)
  tobias lauritsen ble matchvinner da sparta rotterdam slo utrecht 2-1 borte og tok første stikk i semifinalen i den nederlandske europacupkvalifiseringen. lauritsen og joshua kitolano spilte hele kampen for sparta, som slo utrecht på bortebane for første gang siden 1997. keeper nick olij får mye av æren, men lauritsen var avgjørende ved begge målene. i det 26. minutt ble han holdt av utrecht-stopper ruben kluivert, og etter var-titting ble det straffespark. det satte vito van crooij i mål. i det 39. minutt doblet lauritsen ledelsen med assist fra van crooij. utrecht reduserte i det 70. minutt, men sparta har med seg ledelse til søndagens returkamp på hjemmebane. (ntb)

  Hamburg knust av Stuttgart

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:22.59)
  hamburgs mareritt i 2. bundesliga ser ut til å fortsette. fire dager etter at direkte opprykk røk på overtid ble laget slått 3-0 av stuttgart i kvalifiseringen. returkampen på hjemmebane gjenstår kommende mandag, men et lite mirakel må til for at hsv skal vende torsdagens ydmykelse. konstantinos mavropanos ga stuttgart ledelsen før det var spilt et minutt. på et hjørnespark fikk han gå opp helt alene og nikke i mål. stuttgart-spiss sehrou guirassy misbrukte et straffespark vel midtveis i første omgang. daniel fernandes kastet seg riktig vei og reddet, men tidlig i 2. omgang økte josha vagnoman og guirassy ledelsen hver sin gang med tre minutters mellomrom. (ntb)

  Rivalens krasj ødela for Hauger i Monaco: – Et håpløst utgangspunkt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:16.09)
  dennis hauger har et dårlig utgangspunkt før helgens formel 2-runde i monaco. i fredagens kvalifisering ble han nummer ni i b-gruppa og totalt nummer 17. – det er dessverre helt katastrofe. det er nesten umulig og et håpløst utgangspunkt, sier viaplays ekspertkommentator henning isdal. hauger var på vei til å forbedre rundetiden sin, men idet han svingte inn på oppløpet kom det røde flagget etter at clement novalak hadde krasjet ute på banen. dermed ble kvalifiseringen stanset, uten at hauger fikk en siste sjanse til å komme seg høyere opp på lista. hauger vant sprintløpet i monaco i fjor, men må nå trolig se langt etter en reprise av det. det er sprintløp lørdag og så hovedløp på søndag.

  OL-trekning ga møte mellom Nord-Korea og Sør-Korea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:10.32)
  sør-koreas og nord-koreas kvinnelag i fotball ble trukket i samme gruppe da den asiatiske kvalifiseringen til neste års ol i paris ble trukket torsdag. de to naboene og rivalene skal i kamp om ol-billett i kina 29. oktober. før den tid skal sør-korea delta i sommerens vm-sluttspill i australia og new zealand, men nasjonen har aldri tidligere klart å kvalifisere seg for et ol. det skal spilles om to plasser fra asia til paris-ol, melder ntb.
  Russiske fektere motsetter seg IOC-opplegg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:06.38)
  de russiske fekterne avviser en retur til konkurranser under opplegget den internasjonale olympiske komité (ioc) har skissert. det åpner for at russland kan komme til å boikotte kvalifiseringen til ol i paris neste år. – når det gjelder fekting, har jeg gjentatte ganger diskutert det foreslåtte returopplegget med landslaget. og jeg kan si at ingen av dem verken har vurdert eller vurderer å delta i internasjonale konkurranser med de nåværende restriksjonene, sier presidenten i russlands olympiske komité (roc), stanislav pozdnjakov, ifølge afp. det internasjonale fekteforbundet (fie) var først ute med å slippe inn igjen både russere og belarusere etter at ioc i mars kom med anbefalinger om retur for utøvere fra disse nasjonene under nøytralt flagg. (ntb)

  Belarusiske topplag dømt for kampfiksing – Sjakhtjor fratatt ligagullet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:06.12)
  fjorårets seriemester i belarus, sjakhtjor soligorsk, blir fratatt tittelen og får streng poengstraff etter å ha blitt kjent skyldig i omfattende kampfiksing. i tillegg straffes jenergetyk-bgu, som kom på 2.-plass i fjor, og belsjina bobrujsk for sine roller i saken. bate borisov, som ble treer i ligaen, overtar sjakhtjors plass i mesterligakvalifiseringen neste sesong. foruten å miste ligatittelen ilegges sjakhtjor et trekk på 30 poeng denne sesongen og 20 poeng i 2024. jenergetyk-bgu er trukket 20 poeng i årets sesong, mens belsjina bobrujsk får ti minuspoeng. belarus` fotballforbund (bff) uttaler at ansatte i sjakhtjor soligorsk har organisert kampfiksing og tilbudt ulovlige «økonomiske insentiver» til andre lag i ligaen. (ntb)

  Belarussiske topplag dømt for kampfiksing

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. mai 2023 KL:22.17)
  fjorårets seriemester i belarus, sjakhtjor soligorsk, blir fratatt tittelen og får streng poengstraff etter å ha blitt kjent skyldig i omfattende kampfiksing. i tillegg straffes jenergetyk-bgu, som kom på 2.-plass i fjor, og belsjina bobrujsk for sine roller i saken. bate borisov, som ble treer i ligaen, overtar sjakhtjors plass i mesterligakvalifiseringen neste sesong. foruten å miste ligatittelen ilegges sjakhtjor et trekk på 30 poeng denne sesongen og 20 poeng i 2024. jenergetyk-bgu er trukket 20 poeng i årets sesong, mens belsjina bobrujsk får ti minuspoeng. belarus` fotballforbund (bff) uttaler at ansatte i sjakhtjor soligorsk har organisert kampfiksing og tilbudt ulovlige «økonomiske insentiver» til andre lag i ligaen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »