Hovedsiden

Liten annonse
  Aftonbladet: Potter vil ikke bli Sveriges landslagssjef – Høgmo høyaktuell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:20.24)
  graham potter har ifølge aftonbladet sagt nei til å bli sveriges landslagssjef. avisen har kilder på at per-mathias høgmo er høyt oppe på kandidatlisten. janne andersson takket for seg etter den nylig avsluttede em-kvalifiseringen der sverige ikke nådde opp. det er tidligere kjent at häcken-trener høgmo var på en foreløpig liste med 20-25 kandidater i jakten på hans etterfølger, men den skulle barberes kraftig før det gjennomføres intervjuer. flere kilder bekrefter overfor aftonbladet at høgmo er blant kandidatene som fortsatt henger med. det begrunnes med hans meritter, at han kjenner skandinavisk fotball og har erfaring som landslagssjef både for norges kvinner, menn og u21-landslag. høgmo førte kvinnelandslaget til ol-gull i 2000, men hadde ikke suksess som landslagssjef for mennene i årene 2013 til 2016. han har hatt betydelig suksess som klubbtrener i sverige og førte häcken til seriegull i fjor. graham potter, som fikk sitt trenergjennombrudd med östersund, var med på den første listen, men ifølge aftonbladet har den tidligere brighton- og chelsea-manageren gjort det klart at han ikke er aktuell for jobben. sveriges landslag har slitt de siste årene. laget var langt fra em-plass og skal i neste års nasjonsliga spille i c-divisjonen. (ntb)
  Mareritt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:10.02)
  forfall har preget det norske kvinnelandslaget den siste tida. - det er tungt, innrømmer trener sjur ole svarstad. svensk ekspert kaller det en marerittstart, og kommer med et stikk.

  Håndball: VM-reservene til Tsjekkia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:12.18)
  mens vm-spillerne på kvinnelandslaget i håndball er opptatt med turnering i hamar og lillehammer, reiser reservene til tsjekkia. flere av vm-reservene og enkelt rekruttspillere skal ha samling i tsjekkiske cheb fra 21.- til 25. november. samlingen består blant annet av kamper mot tsjekkia og slovakia. tsjekkia skal også spille i vm.  Danmarks kvinnelag vraker hvit shorts

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:10.07)
  danmarks fotballforbund lytter til spillerne og går bort fra å bruke hvite shortser som en del av kvinnelandslagets bekledning på banen. danmarks fotballandslag kommer bare unntaksvis til å benytte hvite shortser i framtiden. det skjer fordi en gruppe av spillerne har gitt uttrykk for bekymring for å blø gjennom de hvite shortsene hvis de har menstruasjon i forbindelse med kamp. – det har vært god dialog mellom dbu og spillerne om mulige utfordringer med hvite shortser, og vi har avtalt at kvinnelandslaget skal spille med røde shortser så ofte som mulig, sier jakob høyer, som er dbus kommunikasjonssjef. – det vil de gjøre om det lar seg gjøre i forhold til motstanderens farger og retningslinjene til det internasjonale fotballforbundet, legger han til. i april fikk norges landslagskvinner nye shortser som skulle hindre lekkasje og blødning. en spesiallaget undershorts skal løse problemet. ny forskning viser at kvinnelag tar færre poeng når de spiller i hvite shortser. les mer om saken her. (ntb/nrk)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »