Hovedsiden

Liten annonse
  Gulliksen bekrefter at han trolig er ferdig i Bodø/Glimt: – Mye kan tyde på det

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:22.31)
  det ser ut til å bli med et halvt år og bare 23 kamper for tobias gulliksen i bodø/glimt. han bekrefter til tv 2 at han er på vei bort fra klubben. 20-åringen ble i august hentet til nord-norge fra strømsgodset og skrev under en kontrakt ut 2027. den rives trolig i stykker. tv 2 skriver at glimt er enig med djurgården om en overgang for 20-åringen. etter torsdagens tap i europacupen mot ajax bekreftet gulliksen til kanalen at det trolig ble hans siste kamp i gult. – det kan tyde på det. jeg skal etter hvert ta en medisinsk test, så får vi skje hva som skjer etter det. det er noe som kjennes rett for meg, sa han til tv 2. gulliksen debuterte for godsets a-lag i 2019/20-sesongen og ble etter hvert en viktig spiller for klubben fra hjembyen drammen. i djurgården blir gulliksen i så fall lagkamerat med gustav wikheim. han får også noen måneder på lag sammen med stortalentet lucas bergvall (18), som til sommeren slutter seg til premier league-klubben tottenham. (©ntb)
  Zuccarello med tre målgivende i utrolig opphenting

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:22.51)
  mats zuccarello scoret sitt tiende mål for sesongen og var sentral med tre målgivende pasninger da minnesota wild slo vancouver canucks 10-7 i nhl mandag. fem mål på litt over fem minutter i starten av tredje periode snudde kampen for wild, som med det tok en svært sterk seier. zuccarellos mål kom like før slutt i annen periode. nordmannen avsluttet fra siden før pucken gikk via en canucks-forsvarer, under målvakt casey desmith og i nettet. scoringen reduserte kampen til 3-5 og ga wild håp før tredje periode. der fikk wild et tidlig overtall og utnyttet det til det fulle. på bare ett minutt og 44 sekunder scoret hjemmelaget tre ganger, og zuccarello hadde assist på alle. nordmannen slo smarte pasninger som lagkameratene satte i nettet. svenske joel eriksson ek scoret hattrick og hadde tre assist i seieren. også kirill kaprizov noterte seg for tre scoringer og tre assist. zuccarello står nå med 44 målpoeng på 46 kamper denne sesongen

  Øst best da NBA-stjernene senket poengrekorder

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:07.37)
  en rekke rekorder falt i nbas allstarkamp søndag, der avdeling øst herjet og slo avdeling vest heftige 211-186. dermed ble poengrekorden i en allstarkamp fra 2017 knust med 397 mot 374. spillerne fra eastern conference scoret dessuten flest poeng for et lag noensinne, mens motstanderne scoret flest for et tapende lag. – vi hadde det gøy, kommenterte øst-kaptein giannis antetokounmpo fra milwaukee bucks. damian lillard ble kåret til kampens mest verdifulle spiller og bidro med 39 poeng for vinnerlaget, som også satte rekord for antall trepoengere (42). flest poeng scoret derimot vests karl-anthony towns med 50. han er den fjerde spilleren i allstarkampens 73 år lange historie som når den milepælen. kampen handlet lite om forsvarsspill og desto mer om det offensive og trepoengere fra langt hold. underveis skjønte lillard og hans lagkamerater at poengrekorden var innen rekkevidde. – alle spurte om hva rekorden var. vi fant det ut, og da gikk vi etter den, sa bucks-stjernen. (ntb)


  Utspill vekker oppsikt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:12.24)
  lagkameratene måper etter påstanden til johannes thingnes bø (30). - det får meg til å ville legge opp, sier vetle sjåstad christiansen (31). - han kunne prøvd selv, sier sturla holm lægreid (26).

  Mahomes: – Vi ber for Kansas City

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:23.33)
  patrick mahomes og lagkameratene i kansas city chiefs gikk fra jubel til sorg og bekymring etter at seiersparaden ble rammet av en skyteepisode. ingen spillere eller andre ansatte i chiefs ble direkte rammet av skytingen, opplyste byens borgermester quinton lucas under en pressekonferanse, men alle ble påvirket. det viser deres meldinger i sosiale medier. – jeg ber for kansas city, skrev mahomes på x. – la oss be for alle ofrene for denne avskyelige handlingen. be om at legene og førstehjelperne har stødige hender og at alle blir helt bra, skrev forsvarsspiller drue tranquill. en person ble drept og ni såret i skytingen ved union station i kansas city. for tre er tilstanden kritisk, for fem betegnes den som alvorlig.


  son skadet fingeren i krangel med lagkamerater

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:11.03)
  tottenham-kaptein son heung-min havnet i bråk med lagkamerater og skadet fingeren sin kvelden før sør-koreas semifinaletap for jordan i asiamesterskapet. det kommer fram i britiske aviser og bekreftes onsdag av sør-koreas fotballforbund (kfa). son spilte med teipede fingre da sørkoreanerne tapte semifinalen 0-2, og det samme gjorde han da han kom inn for tottenham i helgens 2-1-seier over brighton. sør-korea-stjernen skadet fingeren sin da det oppsto uenigheter mellom lagets yngre og eldre spillere under en middag kvelden før semifinalen i al-rayyan i forrige uke. noen av de yngre spillere, blant dem paris saint-germain-stjernen lee kang-in, skyndte seg gjennom middagen for å kunne dra for å spille bordtennis. dette skal ha irritert kaptein son og andre sør-korea-veteraner. (ntb)

  Tvilsom til Thingnes Bø-utsagn: – Tror jeg ingenting på

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:12.48)
  de norske skiskytingsherrene har totaldominert vm i nove mesto og johannes thingnes bø, sturla holm lægreid og vetle sjåstad christiansen har tapetsert pallen i de individuelle konkurransene. søndag tok førstnevnte karrierens 18 vm-gull, men nå unner han de resterende lagkameratene vm-medaljer. – vi hadde en drøm om at alle seks skulle ta medalje. det hadde vært en gledens dag om de andre tre tok medalje nå, sier thingnes bø til nrk. – du skal også på pallen? – nå har jeg fått gullet og nå kan jeg helt ærlig si at jeg hadde blitt glad om det var en helnorsk pall med de tre resterende som ikke har fått medalje, sier thignes bø før onsdagens 20 kilometer normaldistanse. lagkameratene johannes dale-skjevdal, endre strømsheim og tarjei bø venter fremdeles på sin første vm-medaljer i nove mesto. – det er veldig raust. han pleier å være grådig når han snakker om medaljer, men det var raust, så takk for det johannes, sier strømsheim til nrk og smiler. – vi prøver å dele broderlig. det er vi gode på denne sesongen. alle har fått seier og tatt pallplasser flere ganger. det er målet vårt også. vi er litt ekstra motiverte vi som ikke har fått individuell medalje. det skal være mulig å få til, hvis vi bare skyter godt, sier tarjei bø til nrk. sjåstad christiansen sår derimot tvil om drømmepallen til gullgrossisten fra stryn. – jeg tror han mener det, men han unner vel seg selv mest et gull til. jeg tror ikke han unner de tre andre en medalje på bekostning av at han kommer på fjerdeplass. det tror jeg ingenting på, sier christiansen til nrk.

  Ny trener for Hanche-Olsen i Mainz

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:11.58)
  bo henriksen (49) blir mainz` tredje hovedtrener for sesongen. dansken får i oppgave å redde andreas hanche-olsen og lagkameratene fra nedrykk. henriksen har fått en kontrakt fram til sommeren 2026. han ble klar dagen etter at jan siewert fikk sparken i bundesligaklubben. mainz sliter tungt og står med kun tolv poeng fra 21 kamper. klubben er under nedrykksstreken og har fire poeng opp til köln på kvalifiseringsplass. det er ytterligere fem poeng til trygg grunn. i november skilte mainz lag med dansken bo svensson etter nesten tre års samarbeid. henriksen har tidligere trent midtjylland (2021-22) og ledet zürich i sveitsisk fotball inntil mainz kom på banen. (ntb)

  Sahraoui-mål i seier over Ajax

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:16.48)
  heerenveen-kanten osame sahraoui bidro med en scoring da ajax ble slått 3-2 i den nederlandske æresdivisjonen søndag. sahraoui doblet ledelsen etter 38 minutter. lagkamerat pelle van amersfoort hadde sendt heerenveen i ledelsen etter drøyt ti minutter. sistnevnte ydmyket gjestene fra amsterdam enda mer da han økte til 3-0 rett etter pause. hovedstadsklubben fant aldri fram en utligning. dermed tok heerenveen seg opp på 25 poeng på 11.-plass. ajax ligger på 5.-plass med ti poeng mer. sahraoui ble tatt av banen med ett minutt igjen av ordinær tid. 22-åringen har scoret seks mål og levert to målgivende pasninger i ligaen denne sesongen. (©ntb)

  Sør-Afrika sikret bronsen i afrikamesterskapet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:08.32)
  de sørafrikanske fotballherrene vant bronsefinalen i afrikamesterskapet etter straffesparkkonkurranse mot kongo. ingen av de to lagene maktet å finne veien til nettmaskene i løpet av 120 minutter med fotball. dermed måtte bronsevinneren kåres i straffesparkkonkurranse. der hadde kongo muligheten til å avgjøre med sitt femte forsøk, men chancel mbemba bommet. da det også gikk galt for lagkamerat meschack elia, var det til slutt sør-afrika som kunne juble for bronse. i finalen søndag møtes storfavoritt nigeria og vertsnasjonen elfenbenskysten. (©ntb)


  Real Madrid festet grepet i gullkampen – smadret Girona 4-0 i toppoppgjøret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:20.27)
  et knippe kunstscoringer gledet hjemmepublikummet da vinicius og jude bellingham bidro sterkt til at real madrid slo gullrival girona 4-0 i la liga. dermed øker avstanden mellom de to tetlagene til fem poeng i favør real madrid. vinicius sendte vertene foran med et prosjektil etter kun få minutter spilt. brasilianeren transporterte ballen inn fra venstrekanten før han hamret ballen i motsatt hjørne. – en nydelig scoring og en perfekt start for real madrid, sa tv 2-ekspert simen stamsø møller. ti minutter før sidebyttet orkestrerte vinicius og bellingham en angrepssymfoni av de helt sjeldne. førstnevnte fant lagkameraten med en utsidepasning, før det engelske vidunderbarnet selv rundet målvakten og doblet vertenes ledelse. kort tid etter pause la bellingham på til 3-0 etter en flott prestasjon fra vinicius. – en utrolig oppvisning fra de to, skrøt stamsø møller. rodrygo gjorde vertenes fjerde etter 60 minutter, mens bommet på straffespark på overtid. girona har imponert stort denne sesongen. overraskelseslaget har kun tapt to seriekamper og er nummer to på tabellen uavhengig av barcelona og atletico madrids resultater søndag. (ntb)

  Liverpool tok tilbake tabelltoppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:17.58)
  samtlige i liverpools angrepstrio scoret da de røde fra merseyside tok tilbake ligaledelsen fra manchester city. burnley var lenge gode og skapte farligheter for hjemmelaget, men de måtte til slutt se seg slått 3-1 på anfield. diogo jota sendte liverpool i føringen på hjørnespark like etter halvtimen. burnley kunne ikke være noe dårligere, og utlignet på hjørnespark rett før pause med en vakker heading fra dara o`shea. dermed gikk lagene til pause på 1-1. kun seks minutter etter hvilen stupte luis díaz inn i femmeteren og sørget for kveldens tredje scoring, samtlige med hodet. – han kaster seg inn i situasjonen med dødsforakt og stanger den ballen i mål, sa viaplays kommentator roar stokke om scoringen. darwin núñez ville ikke være noe dårligere enn sine lagkamerater i liverpools angrep og sørget for 3-1 i det 80. minutt. også det med en heading. tidligere molde-spiss david datro fofana hadde to kjempesjanser til å gjøre livet surt for liverpool, men maktet ikke å sette ballen i mål. også liverpool hadde flere muligheter til å øke ledelsen ytterligere, men klarte ikke å omsette sjansene i mål. liverpool leder nå premier league med to poeng ned til manchester city, som har en kamp mindre spilt. sander berge og hans burnley sliter i bunnen av ligaen på 19. plass.

  Messi hetses i Kina - beskyldes for politisk markering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:07.25)
  bråket fortsetter etter at lionel messi ikke kom på banen i en treningskamp i hongkong. argentineren beskyldes for politisk markering mot kina. reaksjonene var sterke da lionel messi ble sittende på benken under en showkamp i hongkong søndag på grunn av en skade. regjeringen i hongkong bidro angivelig med 21 millioner kroner for å få messi og lagkameratene hans til å spille i storbyen, men til tross for at publikum ropte navnet hans gjennom hele kampen, ble den skadde argentinske superstjernen ubenyttet reserve. det ble ikke bedre da han onsdag spilte en halvtime da laget hans møtte japanske vissel kobe i tokyo. da kom anklagene om at messis «no show» i hongkong var rettet mot kina. – en teori er at dette var politisk motivert, skriver avisen global times. på x og det kinesiske sosiale mediet weibo er det postet mange negative kommentarer om lionel messi, med anklager om at han er slem og arrogant. en rådgiver for regjeringen i hongkong har antydet at han bør nektes innreise til landet, skriver afp. – hans løgner og hykleri er frastøtende, uttalte rådgiveren, regina ip. (©ntb)

  Hauge scoret i Glimt-comebacket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:16.16)
  jens petter hauge slo til med mål ti minutter ut i bodø/glimt-returen da svenske malmö ble knust 4-0 i marbella torsdag. det var knyttet stor spenning til comebacket til de to tidligere glimt-heltene hauge og håkon evjen. førstnevnte brukte kort tid på å vise seg fram da han satt ballen kontant i mål etter et godt glimt-angrep. sekunder senere bidro hauge igjen i nordlendingenes offensiv. 24-åringen var årvåken, snappet opp en svak malmö-pasning og slo inn til ulrik saltnes. etter mye om og men ble ballen kranglet inn i mål. glimts seier kom med en bismak. runar espejord har lenge slitt med skader, og har ikke spilt en tellende kamp siden september. etter å ha blitt byttet inn måtte han kaste inn håndkleet bare åtte minutter senere. han holdt seg til baksiden av låret. kjetil knutsen og glimt har dermed et spissproblem før kampene mot ajax i conferenceligaen. erik botheim debuterte for malmö mot sine gamle lagkamerater, men fikk ikke vist målform. han ble byttet ut etter 71 minutter. bodø/glimt har vært på den spanske kysten i flere uker for å lade opp til dobbeltoppgjøret mot ajax. neste uke tar laget turen til amsterdam for første oppgjør i turneringens første utslagsfase. (ntb)


  lagkamerat til boasson hagen suspendert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:17.21)
  den franske toppsyklisten franck bonnamour er midlertidig suspendert som følge av «utforklarlige avvik i hans biologiske plass», skriver det internasjonale sykkelforbundet (uci). 28-åringen er lagkamerat med edvald boasson hagen i det franske laget decathlon ag2r. uci sikter til blodpasset, som betyr at man hos én enkelt utøver tar flere blodprøver og regner ut utøvernes blodprosent. deretter kan man bruke statistiske modeller for å sette en grense for hva som er fysiologisk normale svingninger hos den personen.  Overlegen Botn-seier i IBU-cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. februar 2024 KL:16.17)
  johan-olav smørdal botn gjorde en prikkfri sprint i tyske arber og noterte sin sjuende enkeltseier i ibu-cupen for sesongen. også karoline erdal vant. dermed ble det triumf for både nordfjord og sunnfjord i de tyske løypene. botn leverte en maktdemonstrasjon i langrennsløypa, i tillegg til to fulle hus på standplass og vant med en margin på 38,5 sekunder til toer og lagkamerat martin uldal. tyskeren simon kaiser knep så vidt 3.-plassen sekundet foran mats øverby. det ble også norsk 6.-plass ved martin nevland. botn har imponert stort i ibu-cupen i vinter og står med sju seirer og fem 2.-plasser på 15 individuelle renn. i kvinnenes løp briljerte erdal med to fulle hus på standplass, og hun la grunnlaget for seieren der. i mål var hun 15,2 sekunder foran den franske toeren camille bened, som hadde ett bomskudd. lea rothschopf fra østerrike ble slått med 28,4 sekunder av erdal og tok 3.-plassen. (ntb)

  Lettet Riiber best igjen: – Absolutt innafor med krevende forhold

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. februar 2024 KL:11.43)
  jarl magnus riiber vant fredagens åpningsrenn i seefeld-trippelen. de 15 beste fra fredagens renn tok med seg bonuspoeng til lørdagens hopprenn, hvor riiber hadde 6,2 poeng ekstra sammenlignet med konkurrentene som ikke var topp 15 fredag. i lørdagens hopprenn var igjen riiber best i et renn hvor vindforholdene varierte stort. med et hopp på 109 meter sikret han seg en ledelse på et halvt minutt ned til erkerivalen johannes lamparter før langrennet, som starter 14.20. jørgen graabak er nest best av de norske utøverne på en tiendeplass, ett minutt og to sekunder bak riiber. – han leverer alltid. han imponerer. det er ikke slik at han får ut sine beste hopp i renn heller, han bare er et steg over oss andre i bakken. og for så vidt bra på ski også. jeg er veldig imponert og må prøve å se mer til ham, for han herjer om dagen, sier lagkamerat jens lurås oftebro om riiber. – det er et greit hopp. jeg synes gårsdagens hopp var hakket bedre, men absolutt innafor med krevende forhold, sier riiber selv. – man er jo lettet for å komme seg over den grønne streken i dag. jeg var litt mer stressa på toppen i dag enn i går, så da er det godt å ha en ledelse, sier han.

  Hamilton skjøt fart på Ferraris aksjekurs

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. februar 2024 KL:10.21)
  etter lewis hamiltons sjokkovergang fra mercedes til ferrari torsdag, har aksjene til den italienske luksusbilprodusenten steget til rekordhøyder ved børsslutt i new york torsdag kveld. det var en økning på mer enn 12 prosent fra onsdag, melder ntb. sju ganger verdensmester hamilton blir i mercedes ut sesongen og har signert en langtidskontrakt med ferrari fra 2025. der blir briten lagkamerat med monegaskeren charles leclerc.  Søren Wærenskjold tok årets første seier - vant i Saudi-Arabia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. januar 2024 KL:14.14)
  søren wærenskjold tok sin første proffseier da han vant den tredje etappen i saudi tour i fjor. det ble starten på en glimrende sesong for nordmannen som blant inneholdt ytterligere fire proffseirer, nm-gull på tempo og deltakelse i tour de france. årets sesong startet han også i saudi-arabia og på den andre etappen onsdag spurtet han inn til seier, på toppen av en fire kilometer lang motbakke i slak motbakke. sørlendingen ble glimrende ledet frem av lagkameratene i uno-x, med danske louis bendixen som sisteopptrekker. på oppløpet hadde han full kontroll og vant kontrollert foran henok mulubrhan og nils eekhoff. wærenskjold ble nummer fire på tirsdagens åpningsetappe. med onsdagens etappeseier leder han nå rittet sammenlagt etter to av fem etapper.
  Tronstad bidro til målshow mot Hollywood-klubben Wrexham

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. januar 2024 KL:22.47)
  sondre tronstad satte punktum med 4-1-målet da blackburn slo hollywood-profilerte wrexham ut av den engelske fa-cupen mandag. tronstad spilte en avgjørende rolle for eget lag i det som til slutt ble en enkel seier mot klubben som deleies av skuespiller-stjernene ryan reynolds og rob mcelhenney. wrexham yppet seg før pause, men på tampen av omgangen sendte tronstad lagkamerat sammie szmodics gjennom gjestenes forsvar. alene med keeper gjorde han ingen feil og satte inn 3-1-målet. det tok luften ut av wrexham-ballongen. i annen omgang hadde samtidig tronstad mer på lager. en snau time var spilt da han hamret inn 4-1 og feiret med et jubelbrøl av de sjeldne. – han er i ferd med å bli en virkelig publikumsfavoritt på ewood park, sa viaplay-kommentator kasper wikestad. nordmannen sluttet seg til blackburn i fjor sommer etter tre og et halvt år i nederlandske vitesse arnhem. der scoret han fem mål og leverte to målgivende pasninger på 114 kamper for klubben. nordmannen er nå bundet til blackburn ut juni 2026. tronstad har tidligere vært innom start, haugesund og huddersfield. han har spilt én kamp med flagget på brystet. det gjorde han som en del av «nødlandslaget» som spilte 1-1 mot østerrike i november 2020. med storseieren er blackburn klare for neste runde i fa-cupen. der venter atskillig tøffere motstand i form av newcastle. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »