Hovedsiden

Liten annonse

  Magnus Cort tok Uno-X` første verdenstourseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 3. juni 2024 KL:16.53)
  det norske profflaget uno-x er i virkelig storform før tour de france om en snau måned. mandag spurtet magnus cort inn til seier på den andre etappen i critérium du dauphiné. det er danskens første seier for uno-x og også første gang det norske laget vinner på verdenstouren, det øverste nivået i sykkelsporten. – jeg signerte for uno-x i år, men fikk ikke den beste starten. så fikk jeg en skade og var ute lenge. det er fantastisk å komme tilbake og ta en etappeseier her, sier cort til arrangøren etter målgang, samtidig som han hyllet innsatsen fra sine norske lagkamerater. cort tok med også over ledelsen sammenlagt i rittet, fra landsmannen mads pedersen som vant den første etappen. etappen ble avsluttet med tre stigninger i trappetrinn opp til col de la loge de siste 25 kilometerne. cort klarte der å henge med, før han var klart best i spurten og vant foran primoz roglic og matteo jorgenson. odd christian eiking og andreas leknessund kom begge inn med hovedfeltet. det norske laget har levert en rekke gode resultater den siste tiden. lørdag vant alexander kristoff heistse pijl i belgia, før jonas abrahamsen fulgte opp med seier i brussels cycling classic søndag. de to og cort regnes alle som sikre kort på tour de france-laget til uno-x i sommer. tour de france starter 29. juni.

  Viking-kapteinen hyller ungguttene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. mai 2024 KL:19.16)
  viking har fått heng på tabellteten og tok sin annen strake seier i eliteserien, og med 3-0 stoppet de formsterke hamkams videre poengfangst i mai. det var vikings to unge midtbanespillere sondre auklend (2) og simen kvia-egeskog som scoret målene i den fortjente seieren. – en veldig god fotballkamp fra vår side. vi kontrollerte det meste, og vi skapte mange gode sjanser, sa viking-strategen zlatko tripic som var fornøyd med sine to unge lagkamerater. – utrolig bra at det endelig løsner for dem denne sesongen. de utfordrer seg selv. sykt gøy at de avgjør kampen i dag, sa tripic. (ntb)

  Jonas Svensson cupmester med Besiktas

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. mai 2024 KL:22.25)
  jonas svensson og hans lagkamerater i besiktas kunne juble for cuptittel torsdag. trabzonspor ble slått 3-2 med vinnermål på overtid. svensson spilte hele kampen som høyreback for istanbul-klubben og pådro seg et gult kort. laget kom tidlig under da paul onuachu scoret i det 13. minutt, men rachid ghezzal utlignet på straffespark på overtid i første omgang.

  Rasmussen ble belgisk cupmester

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. mai 2024 KL:17.49)
  mathias rasmussen kunne sammen med sine lagkamerater i union saint-gilloise juble for en svært etterlengtet tittel i den belgiske cupen. japanske koki machidas scoring på overtid i første omgang ble den eneste i finalen mot royal antwerp. union saint-gilloise har 11 seriemesterskap og to cuptitler fra før, men forrige seriegull kom i 1935 og den forrige cupseieren i 1914. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »