Hovedsiden

Liten annonse

  Over 150 utvisningsminutter i NHL-kaos: – En del av spillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:08.18)
  dommeren så seg nødt til å vise ut fem spillere fra hvert lag etter en stor slåsskamp i nhl-duellen mellom florida panthers og ottawa senators mandag. florida ledet komfortabelt da senators-kaptein brady tkachuk var borti panthers-målvakt sergei bobrovsky etter at sistnevnte hadde fanget pucken. tkachuk ble fort angrepet av flere panthers-spillere og måtte ha hjelp fra lagkamerater i bataljen som oppsto. i kjølvannet bestemte dommeren seg for å vise ut alle ti utespillere som deltok i slåsskampen. de fikk alle ti minutter disiplinærstraff hver, og dermed måtte kampen avsluttes uten dem. i alt ble det gitt ut 167 utvisningsminutter i løpet av kampen som panthers vant 5-0. – det er milde tall. vi har bare 167 minutter her. vi må runde 250 før det blir for mye. noen ganger er hockey slik og det er en del av spillet, sa panthers-trener paul maurice, ifølge sportsnet. kampen var en duell mellom brødreparet brady og matthew tkachuk. de er begge kjent for å ha et stort temperament. ottawa sliter tungt i nhl for tiden og er sist i sin divisjon. florida er nest best på samme tabell. (©ntb)

  Kroatia knep den siste EM-billetten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:22.40)
  kroatia gjorde det spennende for sine tilhengere, men knep den siste em-billetten i den ordinære kvalifiseringen med 1-0-seier over armenia. siden landet ble uavhengig har kroatia bare en gang (i 2000) gått glipp av et em-sluttspill, og luka modric og hans lagkamerater ordnet opp også denne gang. ante budimir scoret det avgjørende målet rett før pause. kroatia måtte vinne for å holde wales bak seg i fall waliserne slo allerede em-klare tyrkia. wales ledet lenge i cardiff, men tyrkernes 1-1-mål i det 70. minutt gjorde avslutningsminuttene mindre nervepirrende. (ntb)  Serieleder Vålerenga tok sin tiende strake seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:18.24)
  vålerenga troner fortsatt øverst på eliteserietabellen i ishockey etter sesongens tidende strake seier. frisk asker ble slått 6-4 lørdag. vålerenga tok imot roy johansen og frisk asker, og mye har skjedd siden de to lagene møttes i serieåpningen i september. vålerenga-laget har etablert seg på serietoppen, mens asker-laget har skuffet stort og ligger helt nede på 7.-plass. nå har laget slitt stort i innledningen etter en rekke skader på nøkkelspillere. tommi taimi scoret åpningsperiodens eneste mål. pontus finstad ordnet 2-0 før tobias fladeby reduserte for frisk til 1-2 kort etter. håpet om poeng hos frisk steg, men etter at kaptein martin røymark og mika partanen scoret hvert sitt mål til 4-1-ledelse for vif etter to perioder, forsvant noe av det håpet. alex dostie satte 5-1 og scoret sitt første mål for klubben. det ble litt fyr i kampen da alexander bonsaksen og jørgen karterud barket sammen. det endte med matchstraff for begge. den tidligere vålerenga-kapteinen tobias lindström reduserte til 2-5 mot sine gamle lagkamerater. thomas valkvæ olsen reduserte ytterligere, men da partanen satte sitt annet mål for kvelden var kampen kjørt. christian vethe bye fikk derimot pyntet på resultatet til 4-6. (©ntb)

  Følelsesladd Díaz avgjorde mot Brasil med faren på tribunen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:05.54)
  med sin nylig løslatte far blant tilskuerne scoret luis díaz begge målene da colombia vant 2-1 mot brasil. det ble en følelsesladd avslutning på kampen, der brasil i store deler av oppgjøret var i ledelsen. gabriel martinelli gjorde 1–0 allerede etter fire minutter, men slutten av kampen var som tatt ut av en hollywood-film. i løpet av fire minutter scoret díaz to ganger og sørget for en tårevåt opplevelse for de frammøtte. begge foreldrene til díaz ble kidnappet 28. oktober. moren ble raskt sluppet fri. faren, luis manuel díaz, ble holdt fanget i tolv dager av den colombianske geriljagruppen eln. de var begge på tribunen torsdag. i det 74. minutt steg díaz til værs på et innlegg fra yaser asprilla og headet ballen kontant i mål. en tydelig beveget díaz ble omfavnet av både lagkamerater og trenere. fire minutter senere steg díaz til værs igjen, denne gangen etter innlegg fra james rodríguez. nok en gang brukte diaz hodet og stanget ballen bak brasil-keeper alisson. tv-bildene viste at faren etter sønnens andre scoring brast i gråt og ble omfavnet av sine nærmeste på tribunen. med seieren tok colombia seg opp på tredjeplass i kvalifiseringen med ni poeng. argentina topper tabellen med 12 poeng, to poeng foran uruguay.


  Hadde avskrevet Cavendish: – Motbeviser oss hele tiden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:09.10)
  michael mørkøv innrømmer at han aldri hadde sett for seg at mark cavendish (38) skulle sitte i posisjon til å jakte sin 35. etappeseier i tour de france. etter fem år hos storlaget soudal quick-step, skal mørkøv neste år være en viktig bidragsyter for cavendish i astana. med full klaff i tour de france kan briten kapre den høythengende etapperekorden alene. i 2021 var de to veteranene lagkamerater i quick-step, og under tour de france det året tråkket cavendish inn til hele fire etappeseirer. mørkøv forteller til nyhetsbyrået ritzau at han stadig lar seg overraske over briten. – jeg har avskrevet mark mange ganger, og det tror jeg ikke at jeg har vært alene om. likevel klarer han å motbevise oss hele tiden, sier dansken. cavendish har i dag 34 etappetriumfer, og spurtkanonen deler rekorden med belgiske eddy merckx. – både han og jeg er et godt stykke oppe i årene, og det er mange år siden cavendish vant sin første etappeseier. jeg føler likevel at vi med det rette tekniske og taktiske nivået skal være i stand til å kjempe i toppen, fortsetter mørkøv. i sommer kunngjorde cavendish at 2023 skulle bli den siste sesongen hans på sykkelsetet, men i oktober gjorde han helomvending. briten brøt årets tour de france etter en velt underveis i rittet. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »