Hovedsiden

Liten annonse


  Benzema ferdig i Real Madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:11.58)
  real madrid bekrefter i en pressemelding at karim benzema forlater klubben. franskmannen forlater den spanske giganten etter 14 år. – real madrid ønsker å uttrykke sin takknemlighet og kjærlighet til en av våre største legender, skriver klubben, og opplyser at benzema drar etter gjensidig enighet mellom partene. benzema ble hentet fra lyon i 2009 og har siden vært med på å vinne alt som vinnes kan. det har totalt blitt 25 titler, inkludert fem mesterligatriumfer og fire ligagull. i fjor vant han også gullballen. benzema har spilt 647 kamper for «los blancos» og er nummer to på klubbens toppscorerliste med sine 353 mål. bare cristiano ronaldo har flere. benzema spiller sin siste kamp for real madrid i sesongens siste serierunde søndag. – real madrid er og vil alltid være hans hjem, og vi ønsker ham og hans familie alt godt i det nye kapittelet av livet hans, skriver klubben. hvor benzema fortsetter karrieren er ikke kjent, men den siste tiden har det vært flere rykter om at han drar til saudi-arabia. han skal ha fått et svært lukrativt tilbud fra landets seriemester al-ittihad.

  Rike barn leker best

  Kilde: E24 | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:10.09)
  to av landets rikeste arvinger har giftet seg. utdrikningslaget gir et sjeldent innblikk i vennskapet og nettverket til norske milliardærarvinger.

  Synne Skinnes Hansen forlater Rosenborg i sommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:10.51)
  synne skinnes hansen (27) gir seg i toppserieklubben rosenborg når kontrakten hennes utløper til sommeren. rbk.no skriver at angrepsspilleren er enig med en ikke navngitt klubb utenfor landets grenser. – det er alltid trist å miste spillere som bidrar slik som synne. men det er også et kvalitetstegn at spillere kan utvikle seg hos oss. synne har vært god for oss og er en helprofesjonell utøver som vi ønsker lykke til videre, sier sportslig leder mads pettersen. 27-åringen signerte for rosenborg foran 2021-sesongen. da kom hun fra svenske linköping. synne skinnes hansen har 27 landskamper fra norge siden 2016. (ntb)

  Får skryt: - Av de bedre

  Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:08.03)
  årets russefeiring avsluttes 17. mai. da gjenstår spørsmålet: var alt bedre før? til tross for både dop-oppslag i landets aviser og en tragisk bilulykke, er politiet godt fornøyde med årets russefeiring.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »