Hovedsiden

Liten annonse
  Solberg fortsetter som svensk landslagssjef

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 2. oktober 2023 KL:13.06)
  glenn solberg fortsetter som landslagssjef for det svenske håndballandslaget. det bekrefter landslaget i en pressemelding. nordmannen har signert en ny kontrakt som strekker seg til sommeren 2026. – jeg er ekstremt glad og stolt over å fortsette å jobbe med et av verdens beste landslag, sier han i pressemeldingen. solberg hadde sin første landslagssamling med svenskene i november 2020. totalt har han ledet sverige i 57 landskamper.

  Irland slo tittelforsvareren i rugby-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:23.36)
  verdensener irland slo verdensmester sør-afrika 13-8 i lørdagens storkamp i vm i rugby union. mack hansen ble første spiller som greide å score et try mot sør-afrika i turneringen. – dette var som en grand slam på steroider. det føltes som det var 800.000 mennesker på tribunene, sa hansen til itv etter kampen. cheslin kolbe svarte med et try for «springboks» tidlig i 2. omgang. sør-afrika ledet store deler av kampen, men måtte betale for dårlige spark. manie libbok tar seg vanligvis av dem, men han har slitt med presisjonen i vm. scrumhalf faf de klerk har overtatt noen av sparkene, men de to misset til sammen fire av fem spark i lørdagens kamp, og det kostet 11 poeng. et spark fra jonathan sexton midtveis i 2. omgang sendte irland foran for godt. da jack crowley sparket en ny trepoenger tre minutter før slutt, trengte sør-afrika et try for å utligne og få sjansen til å sparke vinnerpoengene. sør-afrika kom ikke nærmere enn ti meter fra irlands mållinje, og for første gang kunne irene juble for seier over sør-afrika i en vm-kamp. irland har nå vunnet 16 landskamper på rad. (ntb)

  Martin Ødegaard signerte ny kontrakt med Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:10.02)
  martin ødegaard blir værende i arsenal. han har undertegnet en ny avtale med premier league-klubben. det er arsenal som bekrefter den norske landslagskapteinens nye kontrakt fredag. ødegaard ble hentet til arsenal på permanent basis i 2021, etter å ha vært på lån i klubben fra real madrid samme år. siden har han blitt en av manager mikel artetas aller mest betrodde menn. denne sesongen er han kaptein. ødegaard begynte seniorkarrieren i strømsgodset, før han ble hentet til real madrid på en høyprofilert overgang i 2015. deretter ble det utlån til heerenveen, vitesse og real sociedad. midtbanestjernen står bokført med 53 landskamper og tre mål for norge. tidligere denne uken var 24-åringen toneangivende da arsenal rundspilte psv eindhoven med 4-0 i mesterligaen. ødegaard scoret det siste målet. han ble i etterkant nominert i kåringen av rundens spiller i champions league av det europeiske fotballforbundet (uefa). (©ntb)

  Kvinnelandslaget er blitt systematisk diskriminert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:19.48)
  alexia putellas demper ikke den skarpe tonen foran fredagens kamp mot sverige. hun mener syndene i spanias fotballforbund går langt tilbake i tid. den dobbelte ballon d`or-vinneren holdt ikke igjen da hun møtte pressen dagen før nasjonsligapremieren i göteborg. – kvinnelandslaget er blitt systematisk diskriminert i flere tiår, sa putellas. barcelonas midtbanespiller var i sommer med på å vinne vm-gull med spania. siden har det vært kaos rundt laget og det spanske fotballforbundet. bråket ble utløst da daværende fotballpresident luis rubiales kysset jennifer hermoso på munnen under vms medaljeseremoni. etter skandalen varslet nesten hele vinnerlaget at de ville boikotte spanias neste landskamper om det ikke ble gjort en skikkelig ryddejobb i forbundet. etter langvarige møter valgte 21 av de 23 uttatte i troppen å ta del i samlingen til nasjonsligakampene mot sverige og sveits. fotballforbundet i spania har lovet større endringer, og onsdag fikk generalsekretæren sparken. (ntb)

  Egil «Snapper`n» Johansen er død

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:18.20)
  den tidligere fotballspilleren egil johansen (61) er død etter å ha blitt diagnostisert med nervesykdommen als i fjor. det opplyser vålerenga på x/twitter tirsdag. «vår dypeste medfølelse og tanker går til egils familie. hvil i fred, «snapper`n». du er alltid en av oss», skriver klubben. johansen fikk als-diagnosen på våren i fjor etter flere turer inn og ut av sykehus. tidligere i år var han æresgjest under en fotballkamp på vålerengas stadion. johansen fikk sitt kallenavn «snapper`n» da han var ishockeykeeper som ung. han ble av mange sett på som en bohem i vålerenga. midtbanespilleren ble seriemester to ganger og spilte to cupfinaler. han fikk 12 landskamper og scoret to mål. begge var vinnermål i borteseirer i 1984, i debutkampen mot island og mot egypt. samme år spilte han for norge i ol-turneringen i usa. (ntb)

  PSG-stjerne klar for klubb i Qatar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:20.39)
  den tyske landslagsspilleren julian draxler forlater franske paris saint-germain til fordel for klubben al-ahli i qatar. psg opplyser i sine kanaler at overgangen er permanent. draxler har en fortid i schalke 04 og wolfsburg. i januar 2017 signerte midtbanespilleren for paris saint-germain. i den franske klubben endte han på 26 mål og 41 assists på 198 opptredener. draxler, som vant vm med tyskland i 2014, kan også skryte av totalt 58 landskamper og sju mål. (ntb)

  Vilde Bøe Risa klar for den spanske fotballklubben Atlético Madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. september 2023 KL:11.12)
  vilde bøe risa forlater manchester united og er klar for den spanske fotballklubben atlético madrid. det bekrefter klubben i sine mediekanaler. landslagsspilleren fra bergen ble hentet til manchester united i 2021, men har slitt med å få spilletid i old trafford-klubben den siste tiden. bergensavisen meldte mandag at bøe risa var på plass i den spanske hovedstaden og gjennomførte den medisinske sjekken. bøe risa var del av den norske troppen under vm-sluttspillet i australia og new zealand i sommer. hun står med 64 landskamper og to mål for norge. atletico ble nummer fire i den spanske toppdivisjonen sist sesong. den nye sesongen skulle ha vært i gang, men de to første serierundene ble avlyst som følge av streik. spillerne mener seg urettferdig behandlet i lønnsforhandlinger. ligaledelsen står fast ved tilbudet om en årlig minstelønn på 20.000 euro. det tilsvarer snaut 230.000 kroner. spillerne ba om minst 23.000 euro.

  Neymar slo Pelés målrekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. september 2023 KL:09.27)
  neymar tangerte pelés scoringsrekord for det brasilianske herrelandslaget under vm i qatar i fjor. natt til lørdag spilte han sin første landskamp for brasil og det endte med to mål i 5-1-seieren over bolivia. dermed topper nå neymar listen som den mestscorende for det brasilianske herrelandslaget alene. neymar står nå med 79 mål på 125 landskamper. pelé scoret 77 mål på 92 landskamper. pelé var med på å vinne vm med brasil tre ganger, i 1958, 1962 og 1970. han døde 29. desember i fjor, 82 år gammel. mens neymar nå er mestscorende på det brasilianske herrelandslaget, har han langt opp til den brasilianske rekorden uansett kjønn. den er det marta som har, med imponerende 115 mål på 177 landskamper.

  Schmeichel fant ny klubb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 5. september 2023 KL:20.51)
  kasper schmeichel (36) slipper å gå inn i danmarks landskamper som kontraktsløs. keeperen har sluttet seg til anderlecht i belgisk fotball. det gjør han etter at avtalen med nice i fransk ligue nylig ble opphevet. schmeichel var ikke i klubbens framtidsplaner. i anderlecht har han skrevet under for resten av 2023/24-sesongen, og dansken får mange landsmenn som nye klubbkolleger. brussel-laget har fra før kasper dolberg, thomas delaney og anders dreyer i stallen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »