Hovedsiden

Liten annonse
  Skadd Nusa ikke med mot Bodø/Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 27 minutter gammel - (onsdag 4. oktober 2023 KL:08.12)
  antonio nusa (18) sliter fortsatt med en skade og var ikke med i brugge-troppen som drar til bodø for conferenceliga-møtet mot bodø/glimt. bruggetrener ronny deila hadde ikke med hans navn i troppen. det melder eurosport, som viser til uttaket på brugges nettsider. de norske stjerneskuddet debuterte på landslaget med scoring og målgivende pasning i kampen mot jordan tidlig i september. han har derimot slitt med ryggplager og derfor ikke spilt de fire siste kampene til brugge. – det er et spørsmålstegn ved nusa om hvor han er i løypa. han trener, men får han ingen kamper før samlingen, blir det vanskelig, sa ståle solbakken da han presenterte troppen til em-kvalifiseringskampene mot kypros og spania senere i oktober. bodø/glimt innledet gruppespillet i conferenceligaen med 0-0 borte mot lugano. brugge spilte 1-1 hjemme mot besiktas i gruppe d. (ntb)  Braathen reklamerte for klesmerke uten tillatelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 2. oktober 2023 KL:19.48)
  alpinist lucas braathen markedsførte nylig et samarbeid den svenske klesgiganten j. lindeberg. det hadde han ikke tillatelse av norges skiforbund til å gjøre. alpinistenes sportssjef claus ryste bekrefter situasjonen overfor tv 2. – jeg ønsker ikke å si noe detaljert om denne saken i media nå, men jeg kan bekrefte at lucas har gjennomført en kampanje med j. lindeberg som han ikke har hatt tillatelse til. vi kommer til å følge opp dette internt, sier han til kanalen. lucas braathens far sier til tv 2 at bildene forbundet reagerer på er en del av en kort digital kampanje som nå er over. – jeg registrerer at claus sier at dette ikke er et samarbeid lucas har fått tillatelse til. min kommentar til det er at før man skal snakke om å innhente og gi tillatelse, må man først være enige om hvem som har hvilke rettigheter, og hvem som har hvilke plikter, sier han til kanalen. alpinlandslaget har en offisiell klesavtale med helly hansen. (ntb)


  Solberg fortsetter som svensk landslagssjef

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 2. oktober 2023 KL:13.06)
  glenn solberg fortsetter som landslagssjef for det svenske håndballandslaget. det bekrefter landslaget i en pressemelding. nordmannen har signert en ny kontrakt som strekker seg til sommeren 2026. – jeg er ekstremt glad og stolt over å fortsette å jobbe med et av verdens beste landslag, sier han i pressemeldingen. solberg hadde sin første landslagssamling med svenskene i november 2020. totalt har han ledet sverige i 57 landskamper.


  United-spiller Antony får trene og spille kamper igjen etter voldsanklager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 29. september 2023 KL:12.17)
  manchester united har besluttet at brasilianeren antony igjen er aktuell for å trene og spille kamper med klubben til tross for at han etterforskes for vold. det opplyser premier league-klubben på egne nettsider fredag. «siden påstandene først ble fremsatt i juni, har antony samarbeidet med politiet i både brasil og storbritannia, og han fortsetter å gjøre det», skriver united. «som antonys arbeidsgiver har manchester united bestemt at han vil gjenoppta treningen på carrington, og være tilgjengelig for å spille kamper, mens politiets undersøkelser fortsetter. dette vil skje i påvente av videre utvikling i saken», skriver klubben videre. en tidligere kjæreste har anklaget antony for vold. united-spilleren har vært i brasil siden han møtte til landslagssamling i begynnelsen av måneden. han ble sendt hjem fra den samlingen med beskjed om at han ikke får være del av landslaget mens etterforskningen pågår.  Nusa fortsatt skadeplaget – mister ny Brugge-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:11.27)
  antonio nusa (18) har ikke hentet seg inn etter ryggskaden. han går glipp av brugges kamp mot serieleder gent i den belgiske toppdivisjonen torsdag. tenåringen leverte tidligere i september svært godt på sin første samling med a-landslaget. han storspilte og sjarmerte ullevaal-publikummet med mål mot jordan og to assister mot georgia. torsdag mister han sin tredje strake kamp for brugge med en ryggskade når serieleder gent står på motsatt side, bekrefter klubben på sine nettsider. tidligere i uken uttalte trener ronny deila at han venter nusa tilbake om ikke så lenge. – det er ingen alvorlig skade. vi tar det dag for dag. jeg forventer at han snart er tilbake, sa deila på en pressekonferanse tirsdag. oppgjøret mot gent er viktig for brugge, som med seier bare er poenget bak og i tillegg har én kamp mindre spilt. hugo vetlesen er med i brugges tropp. (ntb)

  Mannsverk med langtidsskade i Ajax

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:11.30)
  dårlige nyheter for både sivert mannsverk, ajax og det norske u21-landslaget: den norske midtbanespilleren har pådratt seg en skade som setter ham ut av spill i lang tid. – ajax kan ikke bruke sivert mannsverk i den kommende perioden. nordmannen har en skade i foten, og undersøkelser på sykehuset viser at han vil bli på sidelinjen i minst seks uker. god bedring, sivert, skriver ajax i en pressemelding onsdag. sivert mannsverk har dermed ikke fått den starten på ajax-karrieren han hadde håpet på. midtbanespilleren, som ble kjøpt fra molde for over 70 millioner i august, har bare fått én kamp for den nederlandske storklubben siden overgangen. da ble han byttet ut til pause.

  Spansk landslagssjef tror hun får fortsette tross kaos

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:07.44)
  montse tome føler seg trygg på at hun får beholde stillingen som trener for spanias kvinnelandslag i fotball. til tross for en mektig forsuret stemning og trusler om boikott av landslaget har de spanske vm-vinnerne imponert på banen etter vm-gullet i sommer. i de to spilte kampene i nasjonsligaen ble det først 3-2-seier borte over sverige, og tirsdag trillet de inn til 5–0 over sveits på hjemmebane i cordoba. det har ikke vært noen selvfølge at det skulle bli slik. før sverige-kampen var det en lang rekke spillere som signaliserte at de ikke ville spille for landslaget før det kom endringer i spanias fotballforbund. det skjedde i etterkant av at den nå avgåtte fotballpresidenten luis rubiales kysset spilleren jennifer hermoso på munnen da pokalene ble delt ut etter at vm-gullet var sikret i sommer. monte tome tok mange av boikottspillerne på sengen da hun likevel tok ut mange av dem til den nevnte kampen mot sverige. spillerboikotten ble avblåst fra de aller fleste av spillerne da spanias fotballforbund (rfef) sa at det ville komme umiddelbare og dyptgående endringer i strukturen til forbundet. etter kampen mot sveits beskrev hun den siste uken som «atypisk». – spillerne har vært 100 prosent profesjonelle. nå skal vi nyte denne seieren og møte sterke opp til den neste samlingen, sa tome på spørsmålet på om hun følte at hun hadde spillernes tillit. (ntb)  Tennisspiller knuste racketen etter sjokktap i Asialekene – legger seg flat i brev

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:15.33)
  den sørkoreanske tennisspilleren kwon soon-woo la seg tirsdag flat i brevs form etter å på spektakulært vis ha mistet hodet etter et sjokktap i asialekene langt lavere rangerte kasidit samrej fra thailand slo kwon 6-3, 5-7, 6-4 i andre runde av tennisturneringen i hangzhou. det førte til et raseriutbrudd fra den 25 år gamle sørkoreaneren. bilder av kwon som slår racketen sin i bakken ni ganger mot slutten av kampen har gått viralt, og kwon nektet også å ta motstanderen i hånden. sørkoreaneren, som er rangert som nummer 112 i verden, var blant de klare medaljekandidatene under asialekene. oppførselen hans skapte store overskrifter og fordømmelse i hjemlandet. i etterkant av kampen oppsøkte kwon leiren til det thailandske laget og beklaget episoden, melder nyhetsbyrået yonhap. unnskyldningen skal angivelig ha blitt akseptert. det koreanske idrettsforbundet har også utstedt et håndskrevet unnskyldningsbrev fra kwon. sørkoreaneren har tatt to atp-titler i karrieren. i brevet skriver kwon at han angrer på det som omtales som «en uforsiktig handling». «jeg beklager oppriktig til det koreanske folk som støtter landslaget og til fansen på arenaen. jeg beklager,» skriver han. «jeg ber nok en gang om unnskyldning til samrej, som ble fornærmet av min uhøflige oppførsel. jeg angrer oppriktig på det, og reflekterer over mine handlinger etter kampen.», fortsetter han. (ntb)

  sverige markerte sammen med det spanske landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:20.34)
  Sammen med Spania markert Sverige sin motstand mot bråket i det spanske fotballforbundet før lagenes kamp i nasjonsligaen fredag kveld. Før kampen poserte de to lagene med et stort banner med teksten «Vår kamp er en global kamp». De siste ukene har det vært mye bråk i det spanske forbundet etter at fotballpresidenten kysset en av spillerne på munnen, mot hennes vilje, etter VM-triumfen i sommer. Flere av landslagsspillerne har nektet å spille og presidenten har etter hvert gått av. Helt opp til denne uken var det usikkert om Spania i det hele tatt kunne stille lag i nasjonsligakampene mot Sverige og Sveits. En avtale mellom regjeringen og fotballforbundet gjorde at de fleste av de uttatte spillerne møtte opp til kamp under den nye treneren Montse Tome.

  Julian Nagelsmann ansatt som tysk landslagssjef i fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:11.39)
  julian nagelsmann erstatter hansi flick som sjef for det tyske herrelandslaget i fotball, bekrefter det tyske fotballforbundet. 36-åringen skal lede laget fram mot em-sluttspillet i 2024. – vi går mot et em i vårt eget land. det blir noe helt spesielt, noe som skjer med noen tiårs mellomrom. jeg har et stort ønske om å ta denne utfordringen, sier nagelsmann i en uttalelse. nagelsmann ledet bayern münchen fra sommeren 2021 og fram til han fikk sparken i mars i år. i den tyske storklubben var han blant annet med på å vinne den tyske serien i 2021/22-sesongen. tidligere har han også trent hoffenheim og leipzig. hansi flick mistet nylig jobben som landslagssjef for tyskland etter 1-4-nederlaget for japan på hjemmebane. sparkingen skjedde bare ett år før em på hjemmebane. flick ble landslagssjef i 2021 og fikk 25 kamper i lederstolen. han tok over ansvaret for «die mannschaft» etter at han i 2019/2020-sesongen ledet bayern münchen til klubbens andre mestertrippel da laget vant både bundesliga, den tyske cupen og mesterligaen. (ntb)

  kvinnelandslaget er blitt systematisk diskriminert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:19.48)
  alexia putellas demper ikke den skarpe tonen foran fredagens kamp mot sverige. hun mener syndene i spanias fotballforbund går langt tilbake i tid. den dobbelte ballon d`or-vinneren holdt ikke igjen da hun møtte pressen dagen før nasjonsligapremieren i göteborg. – kvinnelandslaget er blitt systematisk diskriminert i flere tiår, sa putellas. barcelonas midtbanespiller var i sommer med på å vinne vm-gull med spania. siden har det vært kaos rundt laget og det spanske fotballforbundet. bråket ble utløst da daværende fotballpresident luis rubiales kysset jennifer hermoso på munnen under vms medaljeseremoni. etter skandalen varslet nesten hele vinnerlaget at de ville boikotte spanias neste landskamper om det ikke ble gjort en skikkelig ryddejobb i forbundet. etter langvarige møter valgte 21 av de 23 uttatte i troppen å ta del i samlingen til nasjonsligakampene mot sverige og sveits. fotballforbundet i spania har lovet større endringer, og onsdag fikk generalsekretæren sparken. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »