Hovedsiden

Liten annonse
  Midtjylland med siste nytt om Kristoffer Olsson: – Fortsatt ikke ved bevissthet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. mars 2024 KL:18.38)
  den svenske landslagsspilleren kristoffer olsson (28) viser små forbedringer etter at han ble akutt syk, men tilstanden anses fortsatt som alvorlig. det kommer fram i en oppdatering fra midtjylland fredag kveld. – siste nytt er at kristoffers vitale organer fungerer, og legene ser små forbedringer, men situasjonen er fortsatt alvorlig. han har fortsatt ikke vært ved bevissthet, sier den danske klubbens administrerende direktør claus steinlein. tirsdag gikk midtjylland ut med nyheten om at olsson hadde kollapset i sitt hjem og siden fått behandling på sykehus. han lå da i respirator, og det ble opplyst at den akutte sykdommen var relatert til hjernen. – alle i fc midtjylland er naturligvis dypt påvirket av situasjonen, hvor en lagkamerat og nær venn kjemper slik som kristoffer gjør nå, sier steinlein. (ntb)  Positive nyheter om alvorlige syke Kristoffer Olsson

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. mars 2024 KL:10.54)
  midtjylland-trener arne sandstø sier det er kommet gode nyheter fra sykehuset rundt den svenske landslagsspilleren kristoffer olsson. – i går (torsdag) var det positive signaler på det som har skjedd de siste dagene. legene er fornøyde. han er stabil, sier sandstø til ntb. sandstø er førstelagstrener i midtjylland, klubben til den svenske landslagsspilleren olsson. tirsdag gikk klubben ut med nyheten om at olsson hadde kollapset i sitt hjem og siden fått behandling på sykehus. han lå da i respirator. sandstø forteller om en vanskelig situasjon i klubben. – det er naturlig at det blir en litt mer lavmælt stemning og at dette preger hele atmosfæren i klubben. kristoffer er en gutt som har vært lenge i klubben og har dna-et til midtjylland. han er sånn alle i midtjylland ønsker at man skal være, sier han til ntb.


  Midtjylland stenger trening – vil ha ro rundt spillerne etter dramatisk sykdomsbeskjed

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:09.38)
  den danske fotballklubben midtjylland gir verken publikum eller medier tilgang til onsdagens trening. årsaken er situasjonen rundt kristoffer olsson, som ligger i respirator. midtjylland skriver på x at alle i klubben er sterkt preget av situasjonen med den svenske landslagsspilleren. han mistet bevisstheten hjemme hos seg selv 20. februar. – alle i fc midtjylland er preget av kristoffers situasjon, derfor er dagens trening stengt for media og tilskuere, heter det i en uttalelse. olsson er rammet av en akutt sykdom relatert til hjernen. sykdommen skyldes ikke selvskading eller ytre faktorer, opplyste klubben hans tirsdag. et team av medisinske eksperter jobber på høygir for å stille en diagnose, slik at riktig behandling kan settes i gang. svensken har vært omringet av sin nærmeste familie siden sykehusinnleggelsen, og deler av superligaklubbens stab har også besøkt fotballspilleren. midtjylland har vært tydelige på at de ikke har flere kommentarer i sakens anledning, men at den vil melde ut eventuell ny informasjon i saken. (ntb)


  den svenske landslagsspilleren kristoffer olsson lagt i respirator

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:09.18)
  Midtjylland-spiller Kristoffer Olsson er innlagt på sykehus i respirator etter en akutt sykdom hvor han mistet bevisstheten i sitt hjem sist uke. Det er Midtjylland, hvor også norske Ola Brynhildsen spiller, som opplyser om Olssons tilstand. Klubben skriver at 28 år gamle Olsson er rammet av det som trolig er en «akutt sykdom knyttet til hjernen». Olsson har hatt familien sin rundt seg i tillegg til deler av klubbens medisinske team den siste tiden. Midtjylland opplyser at informasjonen kommer ut på grunn av ryktene om Olssons fravær den siste tiden. – Alle i Midtjylland er selvsagt dypt preget av Kristoffers plutselige sykdom, og våre tanker og fulle støtte går til Kristoffer og hans familie. Olsson står oppført med 47 landskamper for Sverige. Olsson var i Arsenal som unggutt. Siden har han hatt opphold i AIK, Krasnodar og Anderlecht. (NTB)

  Lingard klar for sørkoreansk fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:07.29)
  tidligere manchester united-spiller jesse lingard har omsider funnet seg ny arbeidsgiver etter en lang klubbjakt. torsdag morgen ble det klart at den tidligere engelske landslagsspilleren har signert en kontrakt med sørkoreanse fc seoul. etter flere gode sesonger i manchester united begynte pilen å peke feil vei i 2020 og 2021, og engelskmannen ble lånt ut til west ham. for halvannet år siden signerte han en ettårskontrakt med nottingham forest, men det ble ingen stor suksess for lingard. i et drøyt halvår har han dermed vært på jakt etter en ny klubb.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »