Hovedsiden

Liten annonse
  Ayuso vant sammenlagt i Baskerland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. april 2024 KL:18.07)
  spanske juan ayuso gikk til topps i rittet baskerland rundt etter å ha tatt 2.-plass på den siste etappen, som ble vunnet av landsmannen carlos rodriguez. ayuso sykler for uae-laget og slo rodriguez med 42 sekunder i sammendraget. det var danske mattias skjelmose som ledet foran avslutningstappen, men han måtte se de to spanske rytterne foran seg. johannes staune-mittet på laget visma ble nummer 18 på etappen. hans gruppe endte 2.30 minutter bak vinneren. (ntb)

  Østerriksk seier i sesongens siste renn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. mars 2024 KL:15.29)
  når jarl magnus riiber ikke stiller til start, dansker utlendingene på bordet. sånn var det i hvert fall i søndagens kombinert langrenn i granåsen. østerrikske johannes lamparter vant rennet foran landsmannen stefan rettenegger og tredjeplassen tilfalt estiske kristjan ilves. beste norske, var jens lurås oftebro på en femteplass. jørgen graabak måtte bryte langrennet på grunn av magesykdom. øvrige norske plasseringer ble: simen tiller (9), espen dahlhaug bjørnstad (14), aleksander skoglund (25), espen andersen (26), kasper moen flatla (31), marius solvik (38), andreas skoglund (40) og jens kvamme (54). johannes lamparter endte som nummer tre i verdenscupen og landmannen stefan rettenegger ble nummer to.

  Raw Air: Forfang fortsatt i pallkampen tross 22.-plass i Vikersund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. mars 2024 KL:12.21)
  johann forfang fikk det ikke til å stemme i søndagens første skiflygingsrenn i raw air. han havnet langt bak, men holder 3.-plassen sammenlagt. tromsværingen fikk bare til 202,5 meter og ble nummer 22 i en konkurranse som kun besto av én omgang. etter hoppet var forfang tydelig oppgitt. stefan kraft tok seieren og strammet grepet om raw air-tittelen. østerrikeren slo landsmannen daniel huber med 7,8 poeng etter et svev på 244,5 meter i mammutbakken. halvor egner granerud ble best av de norske som nummer fire. han tok seg ned til 232,5 meter, og rett bak ham endte robert johansson (220,5 meter). i likhet med forfang klaffet det ikke for marius lindvik. han tok 26.-plass etter å ha notert 192,5 meter i vikersundbakken. nedtur ble det også for benjamin østvold. han slo til med 230 meter, men ble senere diskvalifisert på grunn av skilengde. i sammendraget leder kraft med 88,2 poeng på sloveneren peter prevc, mens det er 117,9 ned til forfang på den siste pallplassen. lørdagens renn ble avlyst på grunn av sterk vind. derfor vil søndagens siste konkurranse bestå av tre omganger.(ntb)

  Odermatt nærmer seg Stenmark-rekord - Kristoffersen rådvill

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:09.43)
  marco odermatt har vært verdens soleklart beste alpinist denne sesongen. før lørdagens storslalåmrenn i verdenscupavslutningen i saalbach sto han med tolv av tolv mulige seirer i storslåm i vinter. med seier hadde han dermed muligheten til å gjøre som ingemar stenmark, som vant samtlige ti storslalåmrenn i 1978-1979-sesongen. stenmark vant over tre sesonger også 14 verdenscuprenn i storslalåm på rad, en rekord odermatt eventuelt må jakte videre på neste sesong. i lørdagens førsteomgang var odermatt best og leder fire tideler foran landsmannen löic meillard. de to var henholdsvis startnummer to og én, i en løype hvor forholdene tidlig var med på å skape store differanser. alexander steen olsen, med startnummer syv, er nummer tre, 1,39 bak odermatt. – det er jo forhold i dag som gjør at det er fordel å starte først selvfølgelig. det var litt vanskelig å få like høy hastighet som odermatt og löic, sier steen olsen. atle lie mcgrath (+2,02) ligger på sjetteplass, henrik kristoffersen (+2,24) på niendeplass og timon haugan (+3,30) ligger på 17. plass. – jeg vet ikke helt for å være ærlig, sier kristoffersen om egen kjøring. finaleomgangen starter 12.00 og sendes på nrk1.

  Ny Ingebrigtsen-rival dopingtatt - svenske frustrert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:07.10)
  spanske ouassim oumaiz har testet positivt for veksthomonet ghrp-2, og kan vente seg en lengre utestengelse. det skjer kort tid etter at landsmannen mohamed katir ble utestengt i to år for brudd på meldeplikten. de to spanjolene løp begge under vm-finalen på 5000 meter forrige sommer, blant annet mot jakob ingebrigtsen og narve gilje nordås. svenske andreas almgren nådde aldri finalen, etter å ha blitt knepent slått av oumaiz og katir i det innledende heatet. almgren var to hundredeler unna å gå videre. – nå er to av de som slo meg suspendert for brudd på meldeplikten og tatt for doping. jeg er glad for at juksemakerne blir tatt, men det er en bittersøt følelse for å si det forsiktig, skriver almgren på instagram. jakob ingebrigtsen fikk nylig spørsmål i the times om situasjonen i friidretten. – jeg tror doping er verre nå enn for ti år siden. det er vanskelig å bevise, men jeg har en følelse av det. problemet er at det er færre positive tester, og det bekymrer meg. det er et tegn på at folk blir smartere og kommer inn i et system, eller kanskje testene ikke fanger opp nok, sa 23-åringen til avisen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »