Hovedsiden

Liten annonse
  Drømmehopp av Riiber: – Han er uslåelig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 1 minutt gammel - (lørdag 2. desember 2023 KL:11.46)
  jarl magnus riiber går først ut i langrennsdelen av kombinertrennet på lillehammer senere i dag. det skjer etter strålende hopping i bakken av den norske stjernen. – det er en drømmedag for riiber. han er uslåelig, denne karen. for et svev, dette blir det vanskelig å slå, utbrøt nrks kommentator ingrid sørli glomnes. det sa hun etter et riiber-hopp på 102 meter. det var omgangens klart lengste og sørger for at han går ut 56 sekunder foran ryota yamamota i langrennet. – det er et hindsides nivå, roser lagkamerat jørgen graabak.

  Strålende fornøyd Westvold Hansen: – Et jævlig bra skihopp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 53 minutter gammel - (lørdag 2. desember 2023 KL:10.54)
  kombinertstjernen gyda westvold hansen styrer mot ny seier i verdenscupen. 21-åringen leder soleklart etter hoppdelen på lillehammer. hansen hoppet 94,5 meter og har 34 sekunder ned til lagvenninne mari leinan lund foran langrennet. det skal gås fem kilometer senere lørdag. leinan lund klinket til med konkurransens lengste hopp på 97 meter, men tapte noe i stilpoeng, skriver ntb. – det var et jævlig bra skihopp, rett og slett. jeg gjør akkurat det jeg skal, sier hun til nrk rett etter hoppdelen av kombinertkonkurransen. – én ting er å gjør det på trening, men det er noe helt annet å gjøre sånne hopp i konkurranse. jeg er veldig fornøyd med at jeg klarer det. langrennet har start klokken 13.30. det ser du på nrk 1.

  Opseth i tårer etter skuffelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. desember 2023 KL:21.11)
  silje opseth skuffet i fredagens hoppkvalifisering i lysgårdsbakken og ble nummer 50. dermed får hun ikke hoppe lørdagens renn. – jeg er litt stum. jeg hadde ikke forventet å være å kjempe i toppen, men at jeg skulle være så langt unna... det er litt skuffende og jeg kjenner på det, sier opseth til nrk mens hun kjemper mot tårene. – det var ikke sånn jeg håpet å starte sesongen. det er et slag i trynet, men hoppet er hoppet og jeg får ikke gjort noe med det, fortsetter hun. lagvenninnene eirin maria kvandal og thea minyan bjørseth ble nummer to og tre alexandria loutitt fra canada vant kvalifiseringen med et hopp på 90,5 meter, men kvandal hadde det lengste hoppet på 91,5 meter og endte bare 2,9 poeng bak etter å ha fått dårligere stilkarakterer. bjørseth hoppet 89 meter og var 3,2 poeng bak kvalifiseringsvinneren. også anna odine strøm på 15.-plass (82 meter), ingvild synnøve midtskogen på 34.-plass (80 meter) og kjersti græsli på 40.-plass (78 meter) er klare for lørdagens renn. ntb / nrk

  Sterk hopping av Kvandal og Bjørseth i Lillehammer-kvalifisering – Opseth utslått

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. desember 2023 KL:21.11)
  eirin maria kvandal og thea minyan bjørseth ble nummer to og tre i kvinnenes hoppkvalifisering i lysgårdsbakken fredag. silje opseth skuffet derimot stort med 50.-plass og får ikke hoppe lørdagens renn. alexandria loutitt fra canada vant kvalifiseringen med et hopp på 90,5 meter, men kvandal hadde det lengste hoppet på 91,5 meter og endte bare 2,9 poeng bak etter å ha fått dårligere stilkarakterer. bjørseth hoppet 89 meter og var 3,2 poeng bak kvalifiseringsvinneren. også anna odine strøm på 15.-plass (82 meter), ingvild synnøve midtskogen på 34.-plass (80 meter) og kjersti græsli på 40.-plass (78 meter) er klare for lørdagens renn. nora midtstundstad endte på 41.-plass og var den første som falt utenfor. det gjorde også opseth ppå 50.-plass (68,5 meter), heidi dyhre traaserud på 52.-plass (73,5 meter) og mathilde selbekk. sistnevnte hoppet 67,5 meter og endte nest sist på 57.-plass. (©ntb)

  Everton-supporterne med klar beskjed etter poengtrekk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:17.41)
  evertons hjemmebane lyste opp i rødt like før avspark mot manchester united. så og si samtlige tilskuere holdt nemlig opp plakater med premier league-logoen og ordet «korrupt». protesten mot ligaen kommer etter at everton i forrige uke ble trukket ti poeng for ett økonomisk regelbrudd. søndagens kamp er den første everton spiller etter at dommen kom. supporterne til liverpool-klubben fikk imidlertid inn en protest lørdag også, da et banner med samme korrupt-budskap ble fløyet over manchester citys hjemmebane. da selve kampen kom i gang, tok det bare to minutter før gjestene tok ledelsen. og det på nydelig vis, da argentinske alejandro garnacho brassesparket ballen i det lengste hjørnet.

  Noreg med ny siger: Solberg-Østhassel tilbake i buret mot Polen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:16.15)
  det var noreg som trakk det lengste strået og stakk av med sigeren i kampen mot polen søndag ettermiddag, trass eit svakt angrepsspel frå noreg si side. stillinga blei 27-25 til dei norske jentene. norge starta solid i leiinga med 10-4 og 14-7, men kampen jamna seg ut. i søndagens kamp var silje solberg-østhassel å sjå tilbake blant stengene. i andreomgang kom ho inn for målvakt marie davidsen. ho hadde viktige redningar i andreomgangen og leverte også ei scoring på tampen. i laurdagens kamp mot island hadde solberg-østhassel sitt comeback og avslutta med ein redningsprosent på 57 prosent. det var hennar første handballkamp sidan februar, etter ho vart mamma i august. sjølv om ho har prestert bra i desse kampane er framleis usikkerheit om ho er vm-klar. – vi skal ta ei opptelling og vurdering på det etter kampen, seier landslagssjef thorir hergeirsson til nrk.

  Newcastle med knusande siger over Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:17.56)
  newcastle kjempa seg til siger over blåtrøyene i laurdagens premier league kamp på st james` park. alexander isak starta med å sende newcastle i leiinga etter assist frå lewis miley etter berre 13 minutt. raheem sterling utlikna i det 23. minutt for chelsea, og det stod 1-1 til pause. det hjalp lite då newcastle-spelarane jamaal lascelles og joelinton banka inn to mål på rappen i det 60. og 62 minuttet av kampen. tøffare blei det for the blues då reece james fekk sitt andre gule og blei sendt ut i garderoben. målfesten held fram for newcastle då miguel almirón spelte ei flott utsidepasning i bakrom mot lynvingen anthony gordon. unggutten tok med seg ballen innover i boksen før han avslutta med å sette ballen ned i det lengste hjørnet i det 83. minuttet. kampen endte 4-1 til newcastle på heimebane.

  Newcastle med komfortabel siger over Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:17.56)
  newcastle kjempa seg til siger over blåtrøyene i laurdagens premier league kamp på st james` park. isak starta med å sende newcastle i leiinga etter assist frå miley etter berre 13 minutt. sterling utlikna i det 23. minutt for chelsea, og det stod 1-1 til pause. det hjalp lite då newcastle-spelarane lascelles og joelinton banka inn to mål på rappen i det 60. og 62 minuttet av kampen. tøffare blei det for the blues då reece james fekk sitt andre gule og blei sendt ut i garderoben. målfesten held fram for newcastle då almirón spelte ei flott utsidepasning i bakrom mot lynvingen gordon. unggutten tok med seg ballen innover i boksen før han avsluttar sett ballen ned i det lengste hjørnet i det 83. minuttet. kampen endte 4-1 til newcastle på heimebane.

  Godset stoppet Nypan – tok NM-tittelen for G19-lag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:21.19)
  rosenborg stilte med stjerneskuddet sverre nypan i g19-finalen mot strømsgodset, men det holdt ikke til nm-gull. godset vant 4-3 etter ekstraomganger. marko farji ble matchvinner etter en strålende opprulling i det 107. minutt. inne i boksen styrte han kontant inn en ball fra høyre. indreløperen sto også bak godets 3-2-scoring etter en drøy time. da dro farji seg innover i banen og fyrte av et skudd på kanten av 16-meteren. ballen fikk en perfekt skru og havnet i lengste kryss. rosenborgs tomålsscorer tobias solheim dahl tvang fram ekstraomganger (2 x 5 minutter), men det viste seg å bli til ingen nytte. det er første gang at strømsgodset vinner nm-finalen for g19. gullet kom i klubbens andre finaleforsøk og ble en slags revansj. i 2015 tapte drammenserne hele 0-6 for nettopp rbk. rosenborg jaktet på sin åttende tittel i turneringen. nypan var med fra start, men en av eliteseriens største talenter kunne ikke redde laget fra nederlag på sarpsborg stadion. 16-årige nypan har vært i seniorlagets startellever i alle de 14 siste ligakampene han har vært tilgjengelige i.(ntb)


  Haaland tomålsscorer - så byttet han med norske Bobb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:22.51)
  erling braut haaland scoret to da manchester city tok en oppskriftsmessig 3-0 seier mot young boys i mesterligaen. haalands første scoring kom på et straffespark. midtbanespiller matheus nunes ble felt etter 22 minutter og dommer pekte på straffemerket. haaland gjorde ingen feil fra 11-meter. like før pause doblet phil foden ledelsen etter et vakkert raid fra sin høyrekant-posisjon. dermed stod det 2-0 til pause for hjemmelaget. det tok derimot ikke lang tid etter pause før haaland igjen skapte liv og røre på etihad. nordmannen fikk ballen sentralt i banen, dro den med seg mot venstre, før han vakkert plasserte ballen i lengste hjørne fra 17-meter. norske oskar bobb ble byttet inn til fordel for haaland etter 61. minutter. 20 år gamle bobb gikk inn i spissrollen, og var involvert i et par gode sjanser på den halvtimen han fikk. city klarte derimot ikke å omsette sjansene i scoringen, og dermed endte det 3-0. manchester city er med det sikret avansement fra gruppe e med sine 12 poeng på fire kamper. young boys har kun ett poeng, og må slås med røde stjerne om en 3.-plassen i gruppen, som gir spill i europa league. 15 av nettkjenningene har kommet i hans 15 kamper for city. haaland står nå med 39 mål på 34 kamper i mesterligaen. jærbuingen står også dermed med fire mål i champions league denne sesongen, og matcher nesten fjorårets kalassifre. forrige sesong sto nordmannen med fem scoringer etter fire kamper og endte turneringen som toppscorer med 12 nettkjenninger.

  Newcastle i skikkelig CL-trøbbel – slått av Dortmund igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:20.54)
  newcastle trenger en kanonavslutning og hjelp fra andre for å ta seg videre i champions league. tirsdag ble det 0-2-tap borte mot borussia dortmund. det er andre gang på to uker at premier league-laget står tomhendt igjen i puljespillet. dortmund vant 1-0 i bortekampen på st. james` park. niclas füllkrug og julian brandt ble målheltene i tyskernes egen storstue. dortmund tok ledelsen i det 26. minutt etter et angrep der füllkrug var sentral hele veien. han banket ballen opp i nettaket på en ball fra marcel sabitzer. en perfekt kontring ga 2-0 mot slutten av oppgjøret. brandt fikk masse rom å løpe i og styrte sikkert ballen bak nick pope. newcastle var nest best før pause. foran 2.-omgangen tok manager eddie howe grep og gjorde et dobbeltbytte med innhopp fra miguel almirón og anthony gordon. de engelske gjestene hevet seg, men fant ingen vei tilbake i oppgjøret. nærmest var joelinton da han etter en snau time fikk hodet på tino livramentos innlegg fra høyre. ballen gikk til side for lengste stolpe. julian ryerson spilte hele kampen i dortmund-forsvaret. han ble tidligere på dagen som ventet tatt ut på ståle solbakkens norske landslag. etter fire kamper står newcastle med fire poeng i sin første cl-sesong på 20 år. laget trenger gode resultater i de to siste gruppekampene mot paris saint-germain borte og milan hjemme for å ha en sjanse til å gå videre til åttedelsfinale. i tillegg må de ha hjelp fra andre. dortmund har sju poeng hittil, mens psg står med seks før bortemøtet med milan (to poeng). (ntb)
  Schjelderup matchvinner for Nordsjælland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. november 2023 KL:15.57)
  andreas schjelderup satte inn kampens eneste scoring da nordsjælland slo vejle 1-0 i den danske superligaen søndag. 19-åringen satte inn det avgjørende målet like etter timen spilt da han snappet opp en løs ball i feltet. schjelderup hamret til på førsteberøringen og kunne se ballen suse inn i det lengste hjørnet. målet holdt til tre poeng, og nordsjælland er oppe på en fjerdeplass etter 14 spilte kamper. 19-åringen ble i januar solgt til benfica fra nordsjælland, men slet med spilletid. i september ble det klart at han returnerte til dansk fotball på en leieavtale. så sent som onsdag noterte nordmannen seg for assist-hat trick i cupseieren over viborg. (ntb)

  Avgjorde med kunstscoring: – Skal nesten ikke være mulig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. november 2023 KL:19.59)
  hamkam tok tre ekstremt viktige poeng i bunnstriden i eliteserien da de slo viking 3-0 på briskeby lørdag kveld. det som kommer til å huskes oliver kjærgaards 2–0-scoring. – her får vi et av tidenes kunstverk på briskeby, sa tv 2s ekspertkommentator jesper mathisen da kjærgaard kastet seg bakover og sakset ballen i lengste hjørne etter innlegg fra aleksander melgalvis. – den der måten å score på, det skal nesten ikke være mulig, fastslo mathisen. – jeg er veldig glad for den. jeg forsøkte på noe lignende i forrige hjemmekamp, og da gikk den ti meter over mål. det er fantastisk når så mye står på spill, sa kjærgaard til tv 2 like etter kampslutt. moses mawa scoret hamkams første mål, mens jonas enkerud fastsatte sluttresultatet seks minutter på overtid. seieren betyr at laget fra hamar nå har 30 poeng – og fire lag bak seg på tabellen. dermed nærmer de seg ny kontrakt i eliteserien. for viking fortsetter nedturen. etter at de var med i gullkampen gjennom store deler av sesongen, var dette laget fjerde strake kamp uten seier.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »