Hovedsiden

Liten annonse
  Historisk etter skrekk-show

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:22.52)
  manchester city leverte et skrekkelig forsvarsspill mot rb leipzig i første omgang. men med erling braut haaland i spissen snudde det. laget vant 3-2. og haaland ble raskeste spiller til 40 mål i champions league.


  Granerud beste norske før finaleomgangen i Ruka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:17.19)
  de norske hopperne viste noen små tegn til bedring i førsteomgangen i finske ruka, men er likevel på vei mot et nytt svakt verdenscuprenn. halvor egner granerud fulgte opp lørdagens skuffende resultat med 142 meter i storbakken. flere konkurrenter leverte langt bedre hopp, og nordmannen er nummer tolv før finaleomgangen. lørdagens seierherre stefan kraft leder med hele 13 poeng ned til tyske stephan leyhe før hopp to. granerud har 26,8 poeng opp til den østerrikske lederen. johann forfang var best av samtlige i kvalifiseringen til rennet, men traff ikke perfekt da det gjaldt som mest. i førsteomgangen landet han på 129,5 meter. kristoffer sundal klinket til med 138 meter, mens daniel-andré tande landet fire meter kortere og sikret seg også retten til å hoppe igjen. fredrik villumstad (121 meter) og marius lindvik (122 meter) greide ikke å ta seg videre til andreomgangen. landslaget skuffet stort i lørdagens åpningsrenn. regjerende verdenscupvinner granerud ble da beste norske på en 16.-plass. (ntb)

  Haug herjet i Liverpool-målfest – Maanum-scoring for Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:17.13)
  sophie román haug leverte en scoring og to målgivende pasninger for liverpool i 4-0-seieren over brighton. frida maanum scoret for arsenal. haug var nest sist på ballen i forkant av både 2-0 og 3-0, før hun selv fastsatte resultatet på overtid mot «norske» brighton. landslagskollegaene guro bergsvand, maria thorisdottir og elisabeth terland startet for motstanderlaget. liverpool ligger på 4.-plass med 14 poeng i den engelske superligaen. også landslagsspiller frida maanum tegnet seg på scoringslisten i 3-1-seieren over west ham. nettkjenningen kom allerede etter to minutter. arsenal ligger på 2.-plass med 19 poeng. det er tre poeng opp til serieleder chelsea. maren mjelde startet for tittelforsvareren da leicester ble slått 5-2 søndag. guro reiten var ikke med i kamptroppen for de blåkledde. (ntb)

  Noreg med ny siger: Solberg-Østhassel tilbake i buret mot Polen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:16.15)
  det var noreg som trakk det lengste strået og stakk av med sigeren i kampen mot polen søndag ettermiddag, trass eit svakt angrepsspel frå noreg si side. stillinga blei 27-25 til dei norske jentene. norge starta solid i leiinga med 10-4 og 14-7, men kampen jamna seg ut. i søndagens kamp var silje solberg-østhassel å sjå tilbake blant stengene. i andreomgang kom ho inn for målvakt marie davidsen. ho hadde viktige redningar i andreomgangen og leverte også ei scoring på tampen. i laurdagens kamp mot island hadde solberg-østhassel sitt comeback og avslutta med ein redningsprosent på 57 prosent. det var hennar første handballkamp sidan februar, etter ho vart mamma i august. sjølv om ho har prestert bra i desse kampane er framleis usikkerheit om ho er vm-klar. – vi skal ta ei opptelling og vurdering på det etter kampen, seier landslagssjef thorir hergeirsson til nrk.

  Riiber sikret sin andre strake verdenscupseier i Ruka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:14.23)
  kombinertstjernen jarl magnus riiber fortsatte storformen da han hoppet ned til sin andre strake verdenscupseier i ruka. landslagsstrener ivar stuan er mektig imponert over hoppet riiber leverte i dag. – det var vilt. han er tidenes kombinertløper, og det kommer han til å være lenge, forteller han til nrk. nordmannen lå som nummer to etter langrennet, 0,1 poeng bak den tyske lederen vinzenz geiger. riiber fulgte opp med et kjempehopp på153,5 meter og sikret med det seieren. jens lurås oftebro hadde også et godt utgangspunkt etter at han gikk i mål som nummer fem i langrennet, 0,3 poeng bak geiger. oftebro klarte imidlertid ikke å følge opp i hoppbakken, hvor han landet på 126 meter. deremed endte han utenfor topp ti. (ntb)  Berge og Burnley forlenget vond hjemmerekke – kollapset i sluttminuttene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:18.12)
  burnley så lenge ut til å ta sine første poeng på hjemmebane i årets premier league-sesong, men west ham leverte en sen sluttspurt og vant 2-1. jay rodriguez sendte hjemmelaget i ledelsen på straffespark etter at luca koleosho ble felt inne i 16-meteren. målet kom like etter pause og så ut til å styre laget mot en etterlengtet hjemmeseier, men med fem minutter igjen scoret dara o`shea selvmål før tomas soucek ble matchvinner på overtid. burnley sliter i bunnen av premier league med bare fire poeng etter 13 kamper. det skiller fem poeng opp til luton på trygg plass. west ham er nummer ni med 20 poeng. sander berge har blitt en sentral spiller for manager vincent kompany etter overgangen fra sheffield united i sommer. nordmannen spilte hele kampen mot west ham. sheffield united og luton har også gått på mange tap i sesonginnledningen. lørdag røk sheffield 1-3 for bournemouth, mens luton snudde til 2-1-seier over crystal palace. brighton slo nottingham forest 3-2. burnley og sheffield united møtes i neste runde. (ntb)


  Hauger nummer fire i Abu Dhabi-sprinten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:14.18)
  formel 2-fører dennis hauger kjørte inn til 4.-plass i sprintløpet i abu dhabi lørdag. nordmannen startet fra femte beste posisjon og klatret én plass på løpets siste runde. etter en heftig start ble feltet tidlig samlet igjen da sikkerhetsbilen måtte ut. juan manuel correa ble tvunget til å bryte løpet. danske frederik vesti stakk til slutt av med seieren og skapte ytterligere spenning i kampen om vm-tittelen. hauger, som skaffet seg fem poeng, er nummer åtte i vm når det gjenstår ett løp. i kampen om tittelen er det helt åpent mellom théo pourchaire (art) og vesti (prema). det skiller 17 poeng foran hovedløpet. der stikker vinneren av med 25 poeng. pourchaire leverte en svak kvalifisering fredag og starter fra 14. posisjon. dermed har vesti muligheten til å ta seg forbi franskmannen om han leverer varene søndag. hauger starter fra sjetteposisjon i hovedløpet søndag. tidligere i høst ble det klart at hauger kjører formel 2 for mp også neste sesong. (ntb)

  Riiber nummer to i hoppbakken – tre nordmenn med i seierskampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:12.00)
  i verdenscupåpningen for kombinertutøverne i finske ruka var det først og fremst knyttet spenning til om jarl magnus riiber skulle stille til start etter at han fikk skulderen ut av ledd under gårsdagens prøvehopp. riiber stilte til start, men det var østerrikske johannes lamparter som tok seieren, og skal gå ut først i langrennet seinere i dag. likevel var det et vellykket opp for nordmennene. jarl magnus riiber, jørgen graabak og jens lurås oftebro er alle topp fem før langrennet. – nordmennene skal være med å kjempe om dagens seier, sa viaplay-kommentator magnus moan. finske eero hirvonen er også med å kjempe om seieren på hjemmebane. finnen var dagens overraskelse. etter å ha hoppet 114 meter i prøveomgangen, leverte han et hopp på 140,5 meter da det gjaldt som mest.  Pangstart for Johannessen i Johannesburg – åpnet med eagle

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:17.41)
  kristian krogh johannessen gikk åpningsrunden ett slag under par og er på delt 31.-plass i joburg open på europatouren i golf i sør-afrika. nordmannen var blant dem som startet dagen på 10. hull, og han åpnet like godt med en eagle. etter birdie på 13. hull var han tre slag under par, men det ble visket ut med tre strake bogeyer på hull 15., 16. og 17. etter en ny bogey på 2. hull var han over par for dagen, men etter birdie på 4. og 8. hull kunne han signere for en 69-runde. like bra gikk det ikke for espen kofstad, som er tre slag over par etter seks bogeyer og tre birdier. det gir delt 107.-plass. sørafrikanske thriston lawrence har tre slags ledelse til nærmeste rival etter en forrykende 62-runde.han leverte åtte birdier og resten par. (ntb)

  Total avisslakt for danske fotballhelter: – Gir oss en pinlig smak i munnen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:09.45)
  det danske fotballandslaget får så hatten passer i hjemlige medier etter at em-kvalifiseringen ble avsluttet med 0-2-tap for nord-irland mandag. danmark hadde sikret seg em-billetten allerede før gruppeavslutningen, men leverte en svak forestilling på bortebane. dagen etter våknet spillerne og landslagssjef kasper hjulmand til krass kritikk. – et totalt umotivert nordirsk landslag skapte gigantiske problemer for de danske stjernene, som endte opp med å sette et merkelig punktum for kvalifiseringen, skriver storavisen b.t. – dette nederlaget gir oss en pinlig smak i munnen. igjen. så flaut dette er, heter det videre i omtalen. hjulmand prøvde sju nye spillere i startelleveren mot nordirene, men bare noen få benyttet muligheten de fikk. (ntb)

  Svenske Åberg tok sin første seier på PGA-touren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:06.06)
  ludvig åberg er blant de heteste navnene i golfsporten og søndag kveld innkasserte han karrierens første seier på pga-touren i en turnering i den amerikanske delstaten georgia. 24-åringen hadde vært rangert som verdens beste amatør i en lengre periode, da han i sommer ble proff. siden har han spilt 14 individuelle proffturneringer, og nå står svensken med seier både på europatouren og på pga-touren. i tillegg var han også med på det europeiske laget som vant ryder cup i september, hvor åberg spilte flere av sine kamper sammen med viktor hovland. åberg leverte spesielt i helgen helt glimrende golf, med runder på 61 slag, ni under par, både lørdag og søndag. til slutt vant han med fire slag ned til canadiske mackenzie hughes. – de opplevelsene jeg hatt i løpet av de siste seks månedene, har overgått drømmene mine og jeg vil aldri glemme det, sier åberg på pressekonferansen etter seieren. svensken startet året som nummer 3064 på verdensrankingen, men hopper etter seieren inn blant de 50 beste i verden. den offisielle rankingen er foreløpig ikke klar, men ifølge statistikkorakelet nosferatu på x, vil han være rangert som nummer 32 i verden etter seieren. dermed vil han også være inne topp 50 ved nyttår, som sikrer han plass i en rekke storturneringer i 2024.

  Hva i all verden?

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:22.34)
  oscar bobb leverte en ny praktfull kamp da norge spilte 3-3 mot skottland. hva i all verden kan han stelle i stand for norge de neste åra? også julian ryerson var god, i kampen som var betydningsløs.


  Graham Hansen scoret da Barcelona herjet i «El Clásico»

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:14.21)
  caroline graham hansen scoret ett mål og leverte en målgivende pasning for barcelona i 5-0-seieren over real madrid søndag. barcelona er fortsatt ubeseiret i alle turneringer denne sesongen. mot real madrid ble seiersrekken forlenget til ti kamper. caroline graham hansen startet på høyrekanten, mens ingrid engen startet i midtforsvaret. årets gullballen-vinner aitana bonmatí sendte katalanerne i føringen etter litt over et kvarter. graham hansen hadde målgivende på åpningsmålet, før hun selv tegnet seg på scoringslisten to minutter før pause. 28-åringen fra oslo satte en retur i mål etter et tverrliggertreff fra lagvenninne salma paralluelo. den norske stjernespilleren hadde selv et tverrliggertreff, samt en bom på åpent mål tidligere i kampen. mariona caldentey sørget for 3-0 til pause. to sene scoringer førte til at barcelona kunne juble for 5-0-seier. barcelona står med 27 poeng og full pott etter ni serierunder. seks poeng bak ligger tabelltoer real madrid. (©ntb)


  Håvard Holmefjord Lorentzen nummer to på 1000-meteren under i verdenscupstevnet i Beijing

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:11.36)
  håvard holmefjord lorentzen leverte en knallsterk 1000 meter og ble toer i verdenscupstevnet i kinesiske beijing søndag. bergenseren har fem verdenscupseirer totalt. den siste tok han i 2018. samme år tok han ol-gull på 500 meter og sølv på 1000 meter. søndag ble det svært jevnt i kampen om seieren, og lorentzen ledet helt fram til siste par. da klinket nederlandske kjeld nuis til og slo lorentzen med 88/100 sekund. hjemmehåpet ning zhongyan var 4/100 sekund bak lorentzen. – for en gledens dag. vi vet at håvard kan og han har vist det før. det var likevel ikke helt forventet, sa vg-kommentator ida njåtun. (©ntb)


  To fikk fluortest-bot på Beitostølen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:10.18)
  to av utøverne som går på beitostølen i helga har fått bot. årsaken er at de leverte inn skiene for sent til fluortest i forkant av rennet. det opplyser arrangementsansvarlig i skiforbundet erik husby til nrk. – i går hadde vi to stykker som var fire og fem minutter for sen. de endte opp med en bot og et gult kort, forteller han. kommer du over fem minutter for sent til skikontroll får man ikke starte rennet, opplyser husby videre. de to utøverne får begge en bot på 250 chf, som tilsvarer omtrent 3000 kroner.

  forhåndsfavoritt valnes tok hårfin sprintseier - evensen «leverte en god søknad» til ruka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:14.48)
  i langrennsåpningen på beitostølen skulle siver wiig, ansgar evensen, matz william jenssen, even northug, erik valnes og franske richard jouve kjempe om sesongens første seier i herrenes sprintfinale. valnes gikk inn i dirigentrollen fra start. northug så ut til å ha friske bein. det hadde også evensen. men i motbakken kom valnes først opp. på oppløpet kom evensen derimot sterkt tilbake. det ble nesten photo-finish, men valnes var sterkest. northug sikret tredjeplassen. – det var deilig. det var veldig tett!, sier valnes til nrk, som trodde han hadde god kontroll: – men jeg ble veldig stiv på slutten. andreplassen imponerte stort, og har etter all sannsynlighet sikret seg en plass i finland neste helg. – jeg håper norge sender meg til ruka nå, sier andreplassen evensen til nrk. det tror nrks kommentatorer at han kommer til å bli. – han har noen ekstremkvaliteter der, evensen, sa kommentator torgeir bjørn. landslagstrener arild monsen sier til nrk at «han leverte en god søknad i dag».

  Hovland i tetsjiktet i sesongfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:14.22)
  viktor hovland leverte en kjemperunde på europatouren i dubai. han er i seierskampen i sesongfinalen etter to runder. etter å ha gått tre slag under par på den første runden, der han også misset en del birdieputter, var hovland svært solid på fredagens runde. seks slag under par sørget for at han sluttet runden på ni slag under par totalt. 26-åringen fikk sju birdier og én bogey fredag. hovland ligger på delt annenplass, to slag bak leder nicolai højgaard fra danmark. helgens turnering er sesongens siste på europatouren. det er allerede klart at nordirske rory mcilroy vinner europatouren sammenlagt denne sesongen. (ntb)  Gulliksen topp ti i verdenscupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:21.14)
  johan-sebastian gulliksen ble nummer syv under en konkurranse i verdenscupen i sprangridning i italienske verona søndag. det skriver norges rytterforbund i en pressemelding. gulliksen og hesten harwich vdl var blant åtte par som leverte feilfritt. i omhoppingen var også gulliksen og harwich feilfire, men var da tregest av de syv parene som kom seg feilfritt gjennom. – jeg er veldig fornøyd, han hoppet helt fantastisk, i begge rundene. grunnomgangen var vanskelig og krevende – men harwich var helt rå, og dette var utrolig gøy, sier gulliksen i pressemeldingen. seieren gikk til britiske ben maher og hesten dallas vegas batilly.

  Shiffrin vant i Levi

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:14.14)
  amerikanske mikaela shiffrin vant verdenscupslalåmen i levi etter at petra vlhova hektet og mistet seieren. mina fürst holtmann endte på 5.-plass. vlhova hadde 76/100 sekund ned til amerikanske mikaela shiffrin foran finaleomgangen, og tross en god start på finaleomgangen, endte det med nedtur. shiffrin tok dermed seieren og ble historisk som den første til å vinne sju verdenscuprenn i slalåm på ett og samme sted. leona popovic tok 2.-plassen, mens tyske lena dürr ble treer. mina fürst holtmann leverte en veldig god finaleomgang og endte på 5.-plass, 1,23 sekunder bak vinneren. hun klatret to plasser fra 1. omgang. (ntb)

  Vlhova jakter ny seier – Holtmann på skuddhold

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:10.58)
  slovakiske petra vlhova fortsetter å vise kjempeform. hun leder verdenscupslalåmen i levi før finaleomgangen og jakter sin andre seier på to dager. vlhova var i mål på tiden 55,92 og har 76/100 sekund ned til amerikanske mikaela shiffrin foran finaleomgangen senere søndag. mina fürst holtmann leverte en god omgang og er 1,73 sekund bak vlhova på 8.-plass, skriver ntb.

  Wiklund knuste banerekord - tok sesongens første verdenscupseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:08.04)
  ragne wiklund var den store eneren på 3000 meter forrige sesong, med fire av fem mulige verdenscupseirer og vm-gull på distansen. i verdenscupåpningen i japanske obihiro var hun igjen den klart sterkeste på 3000 meter. 23-åringen leverte et jevnt og fint løp i par med den mangedobbelte verdensmesteren martine sáblíková, hvor hun hadde ledelsen fra første meter. wiklund krysset målstreken inn til tiden 4.01,88. det var godt under den tidligere banerekorden til miho takagai fra 2020 på 4.03,97. – det er jo et voldsomt sterkt løp. det er faktisk en ny banerekord. det er helt enormt det ragne har levert her, sa vgtvs kommentator ida njåtun. wiklund gikk i det fjerde av åtte par på distansen. dermed måtte hun vente en stund for å se hva løpet holdt til. i paret etter gikk den japanske juniorverdensmesteren momoka horikawa også under den tidligere banerekorden med tiden 4.03,42, en tid som holdt til andreplass. nederlenderne antoinette rijpma-de jong og joy beune prøvde seg begge med en pangåpning, men fikk svi for det og ble nummer tre og fire med tidene 4.03,71 og 4.03,89.seieren er wiklunds første verdenscupseier for sesongen og hennes sjette totalt i karrieren. hun ble nummer ni på lørdagens 1500 meter. ps! wiklunds antatt argeste rival, irene schouten, har valgt å stå over verdenscupåpningen i obihiro.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »