Hovedsiden

Liten annonse  PSG tapte i Messis avskjedskamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:22.52)
  lionel messi spilte lørdag kveld sin siste kamp for psg. det ble ingen minneverdig opplevelse, for argentineren gikk målløs av banen i et 2-3-tap mot clermont. psg ledet 2-0 takket være en avskjedsscoring fra sergio ramos (som også spilte sin siste kamp) og kylian mbappé, men clermont slo knallhardt tilbake og snudde kampen til 3-2. messi kunne - og burde - notert seg for scoring etter at han ble spilt alene med keeper av mbappé, men på ukarakteristisk vis blåste han ballen høyt over fra en god posisjon. messi forlater psg med to seriegull og leverte 21 mål og 20 målgivende pasninger denne sesongen. hvor han spiller neste sesong er foreløpig ikke klart.
  Dennis Hauger nummer seks i kvalifiseringen i Barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:16.29)
  dennis hauger klokket inn på den sjette beste tiden under fredagens formel 2-kvalifisering i barcelona. dermed startet han også i fjerde beste startspor under lørdagens sprintløp, ettersom rekkefølgen på de ti raskeste fra kvalifiseringen snus. under søndagens hovedløp startet han imidlertid som nummer seks. hauger satte den beste rundetiden på sin niende runde, men fikk ikke beholde ledelsen i mer enn et par minutter da både théo pourchaire og enzo fittipaldi klatret forbi han på resultatlisten. hauger endte til slutt som nummer seks, ettersom ayumu iwasa, oliver bearman og jack doohan også snek seg foran på slutten av kvalifiseringen. aurskog-gutten hauger tok sin hittil eneste seier denne sesongen i sprintløpet i australia i den tredje vm-runden. han står med tre formel 2-triumfer totalt. hauger leverte en svak kvalifisering i monaco sist helg. da fikk han imidlertid en opptur da han kjørte seg opp mange plasser i søndagens hovedløp.

  Senstad blir Larvik-trener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:11.37)
  arne senstad (53) blir hovedtrener for håndballklubben larvik i kvinnenes eliteserie. – det er en stor ære å ta over en klubb som larvik. jeg har fulgt med lenge og synes det har vært spennende de siste årene. jeg er en god kompis med eirik haugdal og har fulgt med på det han har gjort i klubben. det er en fin gjeng som trener bra og leverte en god sesong i år, sier han i en pressemelding. senstad har vært landslagstrener for polen siden 2019 og skal fortsette i den gjerningen. 53-åringen fra kapp på østre toten flytter til sandefjord i sommer. han er samboer med tidligere larvik-spiller lise løke og blir altså igjen trener for svigerinnen heidi løke. larviks nye hovedtrener har to ganger blitt stemt fram som årets trener i norge (2011/12, 2018/19), begge ganger som storhamar-trener. han trente storhamar i sju sesonger (2006-2013), før han var i oppsal i to sesonger (2013-2015). (ntb)


  Hovland ned på verdensrankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:10.31)
  viktor hovland gjør et lite fall og er nummer sju på den nyeste spillerrangeringen i golf. topp fem er uendret siden sist. max homa er mannen som har dyttet hovland ned fra 6.-plassen. søndag leverte amerikaneren en bedre sisterunde og havnet foran norges golfproff i pga-turneringen i fort worth. der falt hovland ut av tetkampen og endte på delt 16.-plass. for andre uke på rad topper scottie scheffler verdensrankingen. usa-stjernen er foran spanjolen jon rahm og nordiren rory mcilroy.


  Hauger opp én plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:15.23)
  formel 2-fører dennis hauger ble nummer 16 i sprintløpet i monaco lørdag. 20-åringen leverte en svak kvalifisering fredag og startet fra 17. startposisjon i sprintløpet. banen i monte carlo er svært trang og det er vanskelig å kjøre forbi biler. det gjorde jobben med å avansere tøff for hauger, som til slutt endte på 16.-plass. søndag er det hovedløp i monaco. hauger starter fra 17. startposisjon også da. neste vm-runde er i barcelona allerede kommende helg.


  Madelene Stavnar i tetstriden i Belgia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:21.49)
  madelene stavnar er på delt 2.-plass etter åpningsrunden i belgia open i golf. hun gikk fredagens runde fire slag under par. stavnar leverte birdie på 2., 7., 9., 12. og 14. hull og måtte tåle sin eneste bogey på 15. hull. hun er to slag bak svenske anna magnusson og deler 2.-plassen med japanske yuri onishi, sveitsiske vanessa knecht og spanske mireia prat. – det var en god runde. dette var en av dagene da golf virker litt enklere enn på andre dager, sa stavnar. (ntb)
  Sterk 10.000 meter av Mezngi

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:09.25)
  zerei kbrom mezngi (37) leverte sterke 27.41,44 på 10.000 meter i london sent lørdag kveld. em-sølvvinneren senket persen fra münchen med fem sekunder fra 27.46,94. han går dermed forbi john halvorsen på den norske adelskalenderen og er nå den fjerde raskeste nordmannen på milen noensinne. sondre nordstad moen har den norske rekorden på 27.24,78. are nakkim og knut kvalheim har også notert seg for raskere tider.


  Borge med monsterspydkast – satte årsbeste i verden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:16.14)
  sigrid borge leverte et knallresultat og årsbeste i verden i spydkast med 66,50 meter i halle. borge knuste sin personlige rekord på 63,28 meter fra 2017. de siste årene har hun vært mye skadeplaget og har ikke kastet over 60 meter siden 2019. japanske haruta kitaguchis årsbeste lå på 64,50. kastet ville for ordens skyld holdt til et vm-sølv i fjorårets mesterskap i eugene og em-gull i münchen.

  Borge med årsbeste i verden i spyd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:16.14)
  sigrid borge leverte et knallresultat og årsbeste i verden i spydkast med 66,50 meter i halle. japanske haruta kitaguchis årsbeste lå på 64,50. kastet ville for ordens skyld holdt til et vm-sølv i fjorårets mesterskap i eugene og em-gull i münchen.

  Tek-aksjer stiger på Wall Street

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:15.33)
  gjeldsdramaet ruller videre i usa med nye uttalelser fra toppolitikerne. varehandelsgiganten walmart stiger etter å ha leverte sterkere enn ventet og skrudd opp egne forventninger.
  Oppgang fra start på Wall Street

  Kilde: E24 | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:15.31)
  gjeldsdramaet ruller videre med forhandlinger om en heving og nye uttalelser fra toppolitikere. varehusgiganten target leverte sterkere tall enn ventet, selv om resultatet falt.

  Medier: Qatar-sjeik har økt budet på Manchester United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:09.00)
  sjeik jassim bin hamad al-thani har levert et nytt og forbedret bud på manchester united, sier en kilde nær budgiveren til nyhetsbyrået afp. flere britiske medier, som bbc og sky sports , melder også om budet som skal være levert tirsdag. både sjeik jassim og den britiske milliardæren jim ratcliffes selskap ineos leverte bud innen budfristen glazer-familien hadde satt i slutten av april. selv om de amerikanske eierne ikke har uttalt seg offentlig om budene, har flere medier meldt at ineos lå best an i kampen om å overta fotballklubben. nå har sjeik jassim prøvd å endre på det ved å øke sitt bud. det meldes ikke summer eller andre detaljer om hvordan budet er forbedret. det er kjent at jassim vil kjøpe klubben 100 prosent, og at klubbens betydelige gjeld skal slettes. det skal også stilles til rådighet vesentlige summer for investering i klubben og i lokalsamfunnet. budet fra ineos skal derimot være for en prosentandel tilstrekkelig til å gi kontroll over klubben, men der glazer-familien tilbys å beholde en eierandel. glazer-familien er svært upopulære eiere, og united-supporterne har tatt til orde for at salget skal skje raskt. (ntb)

  Guardiola foran skjebnekampen: – Vil ikke ha flaks

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:15.21)
  manchester city må levere en like god hjemmekamp som i fjor om det skal bli seier over real madrid finaleplass i årets mesterliga, sier manager pep guardiola. city fikk med seg 1-1 fra bortemøtet sist uke og har dermed en fordel foran onsdagens returkamp i manchester. – jeg hadde tatt den hjemmekampen vi leverte i fjor nå, men jeg tror ikke det vil skje. spillet forandrer seg. det er mange ting man ikke kan kontrollere i denne turneringen. vi har en plan, sa guardiola. city har aldri vunnet mesterligaen før. de tapte finalen i 2021 for chelsea. real madrid har vunnet europas gjeveste klubbturnering rekordmange ganger (14). – jeg vil ikke ha flaks i morgen. jeg håper at laget som fortjener å gå videre, vinner. vi må være bedre enn i bortekampen for å nå finalen, fortsatte guardiola. city er bare én seier unna sin femte premier league-tittel på de siste seks sesongene. tittlen kan bli sikret med seier over chelsea på hjemmebane til helgen.

  Sagosen og Kiel med nytt steg mot seriegullll

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:22.46)
  sander sagosen scoret seks mål, harald reinkind tre og petter øverby ett da kiel tok et nytt steg mot tysk seriegull i håndball med 37-30 over stuttgart. sagosen var kiels toppscorer sammen med miha zarabec. han hadde også fire assist, mens reinkind leverte hele seks assist. øverby scoret kiels første mål for kvelden da han reduserte til 1-3. rett etter pådro han seg rødt kort, før det var spilt fire minutter. borteseieren betyr at kiel er to poeng foran gullrivalene magdeburg og füchse berlin når alle tre har fem seriekamper igjen å spille. de to andre skal i aksjon søndag. det skal også fjerdeplasserte flensburg-handewitt, som er ytterligere fire poeng bak. kiel gikk på en hjemmesmell mot paris saint-germain i første kvartfinale i mesterligaen denne uka og må slå kraftig tilbake i onsdagens returkamp om det skal bli deltakelse i finalehelgen i köln midt i juni. (ntb)  Robert Johansson reagerer på landslagsvraking: – Ikke forberedt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:15.37)
  robert johansson får ikke fortsette på det norske landslaget i hopp foran neste sesong. det er i tråd med det nettavisen erfarte tidligere onsdag. til samme avis sier johansen at han ikke hadde sett for seg å bli vraket. – jeg var ikke forberedt, for å være helt ærlig, sier johansson, og forklarer ifølge nettavisen at han ble tom for ord da han fikk beskjeden. – det er vanskelig å reagere når man er ganske uforberedt på beskjeden, sier han. ingvild midtskogen (15) kommer inn i et stort kvinnelag. det ble klart da landslagsledelsen med trenerne alexander stöckl og christian meyer i spissen presenterte uttaket onsdag. seansen var lagt til hammerfest som følge av et sponsorarrangement. inn i landslaget på herresiden kommer kristoffer eriksen sundal. koll-hopperen eriksen leverte stabilt gjennom sesongen som nylig er avsluttet. han bidro blant annet til norsk sølv i lagkonkurransen i storbakken under planica-vm. daniel andré tande, halvor egner granerud, marius lindvik, johann andré forfang og bendik jakobsen heggli får dermed fornyet tillit. på kvinnesiden består neste års landslag av maren lundby, anna odine strøm, silje opseth, thea minyan bjørseth, eirin maria kvandal, ingvild midtskogen og kjersti græsli. de to sistnevnte er nye.

  Robert Johansson vraket fra hopplandslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:15.37)
  robert johansson får ikke fortsette på det norske landslaget i hopp foran neste sesong. ingvild midtskogen (15) kommer inn i et stort kvinnelag. det ble klart da landslagsledelsen med trenerne alexander stöckl og christian meyer i spissen presenterte uttaket onsdag. seansen var lagt til hammerfest som følge av et sponsorarrangement. inn i landslaget på herresiden kommer kristoffer eriksen sundal. koll-hopperen eriksen leverte stabilt gjennom sesongen som nylig er avsluttet. han bidro blant annet til norsk sølv i lagkonkurransen i storbakken under planica-vm. daniel andré tande, halvor egner granerud, marius lindvik, johann andré forfang og bendik jakobsen heggli får dermed fornyet tillit. på kvinnesiden består neste års landslag av maren lundby, anna odine strøm, silje opseth, thea minyan bjørseth, eirin maria kvandal, ingvild midtskogen og kjersti græsli. de to sistnevnte er nye.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »