Hovedsiden

Liten annonse
  Viaplay sikret tre nye sesonger med europaligaen og conferenceligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. mai 2024 KL:08.47)
  viaplay fortsetter som rettighetshaver for europaligaen og conferenceligaen i fotball til 2027. det opplyser de i en pressemelding. europaligaen og conferenceligaen regnes som nivå to og tre av de europeiske turneringene. tv 2 har rettighetene til champions league, som er den gjeveste turneringen. neste sesong er det et nytt format i alle de tre turneringene, hvor gruppespill erstattes med ligaspill. det betyr enda flere kamper for alle lagene som deltar.

  Unai Emery skrev ny managerkontrakt med Aston Villa – for andre gang på én måned

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. mai 2024 KL:17.29)
  bare én måned etter at unai emery forlenget sin aston villa-kontrakt med tre nye år, har han fått plusset på to til. premier league-klubben bekrefter på sine nettsider at manageren nå har undertegnet en ny avtale som strekker seg til sommeren 2029. emery har ledet birmingham-klubben med stor suksess etter at han tok over for steven gerrard i november 2022. i årets sesong sikret klubben mesterligaspill til høsten. det har åpenbart utløst en belønning for emery. (©ntb)

  Bo Svensson overtar Union Berlin

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. mai 2024 KL:19.50)
  bo svensson er ansatt som trener for union berlin. dermed blir det tre danske hovedtrenere i tysk 1. bundesliga kommende sesong. svensson hadde treneransvaret for mainz fra 2021 til november i fjor. da måtte han gi seg på grunn av svake resultater og sisteplass på tabellen. union berlin unngikk så vidt nedrykkskvalifisering etter en vanskelig sesong. i fjor endte laget på 4.-plass og kvalifiserte seg til mesterligaspill, men urs fischer fikk sparken i november etter 14 strake kamper uten seier. i mai fikk etterfølgeren nenad bjelica også sparken. laget berget plassen med et vinnermål i siste minutt i siste serierunde.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »