Hovedsiden

Liten annonse
  Milan sikret mesterligaplassen – slo Juventus

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 28. mai 2023 KL:22.57)
  milan vant 1-0 over juventus og er sikret å bli topp fire i serie a denne sesongen. det betyr mesterligaspill kommende sesong. olivier giroud scoret kampens eneste mål på bortebane søndag. med triumfen er milan seks poeng foran femteplasserte atalanta med én serierunde igjen. dermed er det seriemester napoli, lazio, inter og milan som tok de italienske plassene i kommende sesongs puljespill i mesterligaen. juventus var lenge med i kampen om mesterligaplass etter at en poengstraff ble trukket tilbake, men for en uke siden ble klubben likevel straffet med ti poengs trekk. det gjorde at de falt utenfor topp-fire-kampen. juventus er anklaget for å ha manipulert overgangssummer for å få regnskapet til å se bedre ut i perioden mellom første kvartal i 2019 og tilsvarende kvartal i 2021. lazio slo nedrykksklare cremonese 3-2 søndag etter en måldobbel av sergej milinkovic-savic. han ble dessuten matchvinner i det siste ordinære spilleminutt. kristoffer askildsen spilte fra start da lecce sikret plassen i serie a med 1-0-seier over monza. askildsen er på lån fra nedrykksklare sampdoria. seriemester napoli spilte 2-2 borte mot bologna. leo skiri østigård satt hele kampen på benken for gjestene. (ntb)


  sørloth scoret da real sociedad sikret mesterligaspill

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 28. mai 2023 KL:21.07)
  Alexander Sørloth sitt tolvte seriemål for sesongen da da Real Sociedad tapte 1-2 for Atletico Madrid søndag. Dermed er han tidenes mestscorende nordmann i én og samme La Liga-sesong. Det gjenstår bare én serierunde i spansk toppfotball denne sesongen, og med fire poeng ned til Villarreal på femteplassen er Real Sociedad sikret plass i mesterligaens gruppespill neste sesong. Villarreal tapte 1-2 for Rayo Vallecano søndag, skriver NTB.

  Klopp etter stjernens beskjed: – Vi må ikke gjøre det større enn det er

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:11.03)
  liverpool-manager jürgen klopp forstår mohamed salahs frustrasjon over den svake sesongen, men avviser at det er splittelse og dårlig stemning i klubben. manchester uniteds 4-1-seier over chelsea torsdag bekreftet det liverpool-fansen har fryktet lenge: det blir ikke mesterligaspill på anfield neste sesong. umiddelbart etter torsdagens kamp publiserte mohamed salah et innlegg i sosiale medier der han satte ord på nedturen han kjente på. manager klopp forstår frustrasjonen, men var ikke helt på samme sted. – for meg var det klart at de (united) kom til å få det poenget de trengte. jeg er en optimistisk person, men i dette øyeblikket klarte jeg ikke være det, sa tyskeren på en pressekonferanse fredag. han hevder salah også ristet av seg skuffelsen raskt. – det var en normal beskrivelse av følelsene hans og situasjonen. rett etter kampen var det ikke tid for å sende en optimistisk beskjed, men jeg så han i kantinen nå, og han smilte. han var ikke i dårlig humør, sa klopp. (ntb/nrk)

  Manchester United og Leeds kommer til Oslo i sommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:11.57)
  manchester united tar turen til oslo og ullevaal stadion for å spille en treningskamp mot leeds i sommer. det bekrefter selskapet scandsports, som står bak kampen, til vg. kampen spilles 12. juli med avspark klokken 17.00. manchester united var også i oslo i fjor sommer. da møtte de atlético madrid, som vant 1-0 den gang. manchester united skal også til usa i forbindelse med sommerens sesongoppkjøring. akkurat nå handler det imidlertid om å sikre en topp fire-plassering for de røde djevlene. de er ett poeng unna å sikre mesterligaspill med to kamper igjen å spille. 3. juni venter også fa-cupfinale mot manchester city. leeds vet fortsatt ikke om de kommer til oslo som premier league- eller mesterskapsserielag. skjebnen deres avgjøres i siste serierunde mot tottenham søndag.

  Manchester United kommer til Oslo i sommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:11.57)
  manchester united tar turen til oslo og ullevaal stadion for å spille en treningskamp mot leeds i sommer. det bekrefter selskapet scandsports, som står bak kampen, til vg. kampen spilles 12. juli med avspark klokken 17.00- manchester united var også i oslo i fjor sommer. da møtte de atlético madrid, som vant 1-0 den gang. manchester united skal også til usa i forbindelse med sommerens sesongoppkjøring. akkurat nå handler det imidlertid om å sikre en topp fire-plassering for de røde djevlene. de er ett poeng unna å sikre mesterligaspill med to kamper igjen å spille. 3. juni venter også fa-cupfinale mot manchester city. leeds vet fortsatt ikke om de kommer til oslo som premier league- eller mesterskapsserielag. skjebnen deres avgjøres i siste serierunde mot tottenham søndag.

  juventus trekkes ti poeng – mesterligaspill kan ryke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:20.32)
  Juventus straffes med et trekk på ti poeng foran Serie A-innspurten. Det ble utfallet etter en ny behandling av den såkalte plusvalenza-saken. Avgjørelsen ble bekreftet av Italias fotballforbund mandag. Dermed er Juventus igjen i trøbbel i racet om Champions League-spill neste sesong. Storklubben var tabelltoer på 69 poeng før dommen. Nå er den nede på 7.-plass med 59 poeng før bortekampen mot Empoli. Deretter venter oppgjør mot Milan (h) og Udinese (b) i avslutningen. De fire beste ved sesongslutt tar seg til den gjeveste europacupen. Juventus kunne ha kvalifisert seg ved å vinne europaligaen, men der ble det stopp i semifinalen. En måned er gått siden Juventus fikk opphevet et trekk på 15 poeng som klubben ble ilagt i januar. Det skjedde etter en høring hos Italias olympiske komités (Coni) høyeste juridiske organ. Vedtaket ble gjort i påvente av en ny behandling hos fotballforbundet.

  Inter med langt steg mot topp fire

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:22.45)
  inter, anført av tomålsscorer romelu lukaku, slo sassuolo 4-2. og med byrivalens tap tidligere lørdag er de på vei mot mesterligaspill også neste sesong. milan tapte nemlig 0-2 mot spezia tidligere lørdag. nå er inter på 3. plass, fem poeng foran byrivalen på 5. plass.inter har for øvrig overtaket i mestereligaens semifinale mot nettopp ac milan. den første kampen endte med 2-0-seier for inter. kristian thorstvedt startet på benken da sassuolo møtte inter og ble byttet inn 15 minutter før full tid. emil konradsen ceïde var ubenyttet reserve.

  Leeds slo tilbake etter straffebonanza – uavgjort mot Newcastle

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:15.46)
  leeds kastet bort ledelsen ved å gi bort to straffespark, men kom sterkt tilbake og fikk 2-2 mot newcastle i premier league. håpet om videre spill i ligaen lever. med poenget har leeds ett poeng opp til everton på trygg plass, men sistnevnte har én kamp mindre spilt. uansett vil kampen om å unngå nedrykk leve videre etter inneværende runde. newcastle kjemper om mesterligaspill neste sesong, og med lørdagens uavgjortresultat har de fire poeng ned til liverpool på femteplass med tre kamper igjen å spille. callum wilson scoret begge målene for newcastle på straffespark etter at luke ayling hadde sendt leeds i ledelsen. wilson har scoret 17 mål i ligaen denne sesongen. det er bare fire spillere som har flere. med ti minutter igjen utlignet rasmus kristensen til ellevill jubel på elland road. på tampen ble junior firpo utvist (to gule kort), men newcastle greide ikke å utnytte det. (ntb)

  Lazio-smell mot Lecce

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:23.17)
  et overtidsmål reddet lazio i 2-2-kampen mot lecce fredag, men laget avga verdifulle poeng i kampen om topp fire og mesterligaspill neste sesong. lazio ligger foreløpig på tredjeplass med 65 poeng, men det skiller bare fire poeng ned til milan på femteplass. sistnevnte har i tillegg én kamp mindre spilt. inter er to poeng bak lazio og går forbi om de slår sassuolo lørdag. de fire beste etter endt sesong er sikret plass i mesterligaens puljespill neste sesong. storscorer ciro immobile sendte lazio i ledelsen på hjemmebane, men deretter vendte remi oudin kampen. sergej milinkovic-savic ble helten for lazio med sin scoring fem minutter på overtid. (ntb)

  Fernandes ordnet United-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 30. april 2023 KL:16.56)
  aston villa gikk på sitt første premier league-tap på elleve kamper i 0-1-møtet borte mot manchester united søndag. bruno fernandes ble matchvinner. portugiserens scoring i første omgang holdt til uniteds femte seier på de seks siste seriekampene. med 63 poeng skal det svært mye til for at det ikke blir mesterligafotball neste sesong. unai emery har hatt en kjempestart som villa-sjef. han er den eneste manageren i premier league-historien som har sett laget sitt score mål i samtlige av sine 20 første kamper. birmingham-klubben kom til søndagens borteoppgjør med ti kamper uten tap, der åtte av dem var seirer. villa ligger på sjetteplass i serien med fire kamper igjen. det skiller ni poeng opp til fjerdeplassen som gir mesterligaspill til høsten. emery tok over aston villa i oktober i fjor etter en lang tapsrekke med steven gerrard i sjefsstolen. etter det har de vært ligaens store formlag. united på sin side har hatt en god sesong under erik ten hag etter at han tok over før sesongstart. det ble titteljubel i ligacupen og i mai skal de møte byrival manchester city i fa-cupfinalen. (©ntb)

  Uavgjort for Thorsby og Union Berlin

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 29. april 2023 KL:17.38)
  det tetter seg skikkelig til i kampen om topp-fire-plasseringene i bundesliga. morten thorsby og union berlin avga poeng i 0-0-kampen mot leverkusen. hovedstadsklubben ligger på tredjeplass med 56 poeng, men det skiller bare to poeng ned til rb leipzig på femteplass. både leipzig og freiburg vant sine kamper lørdag og tok innpå union i kampen om en plass blant de fire beste. det gir mesterligaspill neste sesong. thorsby startet kampen mot leverkusen på benken, men kom inn med et kvarter igjen på hjemmebane. verken han eller lagkameratene greide å score det avgjørende målet. leverkusen er nummer seks i bundesliga, åtte poeng bak union med fire kamper igjen å spille. thorsby og co. møter augsburg borte i neste runde. christopher nkunku ble matchvinner da leipzig slo hoffenheim 1-0, mens ritsu doan fikset 1-0 seier til freiburg over köln. stuttgart slo borussia mönchengladbach 2-1, mens eintracht frankfurt og augsburg delte poengene med 1-1 i frankfurt. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »