Hovedsiden

Liten annonse
  “Apple Car” er avlyst!

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:20.34)
  etter 10 år med forsøk gir apple opp bil-prosjektet “titan.” overrasket gruppen i dag det melder bloomberg som har kjennskap til apples interne anliggende. med dette er en av de største håpene for apple-fansen historie, og selskapet har skrinlagt det mest ambisiøse prosjektet noen sinne – uten tvil et stort nederlag for tim cook som nok håpet at dette var en av produktene han ville bli husket for. apple avslørte nyheten ovenfor de 2000 ansatte som har jobbet med prosjektet […] the post “apple car” er avlyst! appeared first on itavisen.

  Tribuneulykke stoppet svensk bandykamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:19.41)
  en stygg tribuneulykke førte til at kvartfinalen i svensk bandy mellom bollnäs og edsbyn måtte avbrytes. bollnäs ledet 1-0 i det 73. minutt da et rekkverk lengst nede på tribunen ga etter og flere mennesker falt ned på isen. det var stygge scener som utspant seg, og tv-bildene tyder på at flere pådro seg skader. – veldig mange barn har falt ned. førstehjelpere er på stedet og tar hånd om dem nå, sa kommentatorene ifølge aftonbladet. banespeakeren opplyste at kampen ikke ville bli gjenopptatt lørdag. noen timer tidligere var det en stygg episode også i en svensk ishockeykamp. det ble blåst til periodepause i shl-kampen mellom timrå og växjö med 4.47 minutter igjen av 1. periode da timrå-spiller sebastian hartmann ble liggende skadd på isen. han fikk behandling på isen og ble fraktet til sykehus. – han ble skåret av en skøyte. jeg vet ikke hvor ille det er, sa timrå-keeper tim juel etter kampen som ble fullført og vunnet 2-1. (©ntb)

  Skiskyting: VM-gull til Norges juniorlag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:14.41)
  det norske juniorlaget med sivert gerhardsen, isak frey, marie sofie brännare-gran og gro randby gikk inn til vm-seier i blandet skiskytterstafett i estland. det ble en spennende avslutning etter at randby måtte ut i to strafferunder på stående skyting. tyskerne tok sølvet, slått med 13,3 sekunder, mens bronsen gikk til østerrike. tromsø-gutten gerhardsen brukte ett ekstraskudd, og til tross for to ekstraskudd på stående gikk han ut i en knapp ledelse. frey brukte også ett ekstraskudd på liggende, men bærum-talentet banket ned alle fem blinkende på stående og ga norge en luke på nesten ett minutt før jentene skulle i aksjon. bærumsjenta brännare-gran brukte ett ekstraskudd på liggende og to på stående før hun vekslet 1.24 minutter foran polen. ankerkvinnen gro randby, som kommer fra re-klubben ivrig, brukte ett ekstraskudd på liggende skyting, men på stående fikk hun problemer. avstanden til tyskland krympet kraftig, men det holdt til gull. (©ntb)

  Ryerson gjorde comeback i Dortmunds storseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:22.38)
  julian ryerson var endelig tilbake på fotballbanen da dortmund vant 3-0 hjemme over freiburg i bundesliga fredag kveld. nordmannen hadde ikke spilt siden 0-2-tapet for stuttgart 6. desember. fredag startet han imidlertid for dortmund og spilte 79 minutter før han ble byttet ut for marius wolf. donyell malen scoret dortmunds to første mål, før niclas füllkrug fastsatte resultatet med tre minutter igjen på klokken. ryerson pådro seg en skade da han landet feil etter en duell mot slutten av stuttgart-kampen. backen ble liggende på gresset med store smerter. i etterkant ble ryerson diagnostisert med en leddbåndsskade som har holdt han utenfor fotballen siden. før skaden var ryerson en viktige brikke for dortmund med tre mål og én målgivende på ti kamper i bundesliga denne sesongen. (©ntb)

  Ryerson gjør skadecomeback for Dortmund – starter hjemme mot Freiburg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:20.00)
  julian ryerson skal endelig tilbake på fotballbanen. venstrebacken starter for dortmund når de tar imot freiburg i bundesliga senere fredag kveld. nordmannen har ikke spilt siden 0-2-tapet for stuttgart 6. desember. skaden skjedde da ryerson landet feil etter en duell mot slutten av kampen. backen ble liggende på gresset med store smerter. i etterkant ble ryerson diagnostisert med en leddbåndsskade som har holdt han utenfor fotballen siden. før skaden var ryerson en viktige brikke for dortmund med tre mål og én målgivende på ti kamper i bundesliga denne sesongen. fredagens kveldskamp starter klokken 20.30. (©ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »