Hovedsiden

Liten annonse
  Sosiale medier-oppsving for Inter Miami

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. juni 2023 KL:07.19)
  lionel messi har sørget for en solid oppsving i antall instagram-følgere for sin nye klubb inter miami. før messi-overgangen ble annonsert onsdag kveld hadde david beckhams klubb én million følgere. knappe ti timer senere er antallet oppe i 4.3 millioner. messi har 469 millioner på sin konto. argentineren hadde en lignende effekt da han signerte for psg for to år siden. da fikk den franske hovedstadsklubben 5.6 millioner nye følgere i løpet hans første uke.


  Iivo Niskanen bryter med landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. juni 2023 KL:11.07)
  den finske langrennsprofilen iivo niskanen bryter med det finske landslaget og vil satse privat under oppkjøringen til den kommende sesongen. da det finske langrennslandslaget ble tatt ut forrige uke, var ikke niskanen en del av troppen. – iivo ønsker nå å kjøre en litt annerledes oppkjøring enn før. det ble bestemt at han ikke skal være med på landslagsaktiviteter under oppkjøringen, men skal gjøre sitt eget opplegg, sa trener teemu pasanen fredag, ifølge rikskringkasteren yle. asanen bekrefter at initiativet ble gjort av niskanen. det er et lignende opplegg som johannes høsflot klæbo har gjort i norge. pasanen uttaler at 31-åringen vil være tilbake på landslaget når verdenscupen starter i november. (ntb)  Kosovos olympiske komité ber IOC om å ta grep etter Djokovic-melding

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:12.08)
  kosovos olympiske komité ber ioc om å åpne en disiplinærsak mot novak djokovic etter hans politiske melding i første runde av roland-garros. etter å ha vunnet over amerikanske aleksandar kovacevic skulle serberen signere en kameralinse slik tradisjonen er. han skrev i stedet «kosovo er hjertet av serbia. stopp volden». kosovo erklærte sin uavhengighet i 2008, men er fortsatt ikke anerkjent av serbia. de siste dagene har det vært voldshendelser nord i landet etter at kosovoalbanske ordførere er innsatt i kommuner med serbisk befolkningsflertall. onsdag ber lederen av kosovos olympiske komité, ismet krasniqi, ioc om å ta grep. – ytringene gjort av en så offentlig person uten noen følelse av medlidenhet, fører til at spennings- og voldsnivået mellom de to landene øker, sa han og ba komiteen om å åpne en disiplinærsak mot spilleren. frankrikes sportsminister amelie oudea-castera syns djokovics melding var unødvendig. han mener at djokovics melding er egnet til å fyre opp spenningen. – en idrettsutøver kan gi sin støtte til menneskerettigheter og lignende, men i dette tilfellet var meldingen veldig aktivistisk og politisk. det burde ikke skje igjen. (©ntb)


  Bannere hengt opp på RBK-brakka i løpet av natten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:06.17)
  i løpet av natta har noen hengt opp flere bannere rundt om klubbhuset brakka og treningsbanen til rosenborg. på bannerene står det blant annet «et styre uten handlingskraft = et styre uten tillit», «ta dåkker sammen» og på en annen står det rett og slett «obos?». noe lignende skjedde på tampen av 2021, da bannere hengt på brakka krevde styrets avgang. både trener, spillere og supportere virker å være frustrerte over situasjonen klubben er i. etter rosenborgs cupkamp mot trygg/lade, sa rekdal at han aldri hadde sett lignende – med negativt fortegn. i eliteserien ligger rosenborg på en 11.-plass etter åtte spilte kamper. kun to av de åtte er seiere, tre er uavgjort og to tap.
  Suspensjon og millionbot for Jürgen Klopp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:17.10)
  liverpool-manager jürgen klopp er suspendert i to kamper på grunn av sitt utbrudd etter 4–3-seieren mot tottenham. det betyr at han ikke får ledet laget sitt fra benken i søndagens kamp mot aston villa. den andre kampen blir «hvilende» fram til slutten av 2023/24-sesongen på betingelse at han ikke begår lignende lovbrudd, melder ntb. ifølge liverpool echo er klopp også ilagt en bot på 75.000 pund, noe som i øyeblikket tilsvarer en drøy million norske kroner. liverpool-sjefen var lite imponert over kampleder paul tierney etter en dramatisk overtidsseier på anfield. han sa blant annet at han ikke vet «hva den mannen har mot oss». klopp fortalte videre at liverpool og tierney har en forhistorie med avgjørelser i tidligere kamper, men avviste at han mente å rokke ved dommerstandens integritet. fa melder at klopp har innrømmet at hans kommentarer etter kamp var upassende oppførsel. liverpool ligger øyeblikket på femteplass i premier league, og kjemper en intens kamp for å ta igjen enten manchester united eller newscastle i jakten på mesterligadeltakelse neste sesong. (nrk/ntb)

  Ruud håper på Roma-kopi: – Gir gode minner å være her

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:10.18)
  casper ruud fikk en stor opptur i masters-turneringen i roma i fjor. i dag jakter nordmannen semifinale for tredje år på rad og god form inn mot roland-garros. ruud møter argentinske francisco cerundolo (24.-seedet) på grusen i den italienske hovedstaden i kveld. ruud har spilt bra fram mot kvartfinalen og håper det fortsetter på norges nasjonaldag. han har kommet seg til semifinalen to ganger tidligere i roma-turneringen. begge gangene har han tapt for storstjernen novak djokovic. – jeg hadde troen på at jeg kunne gjøre det bra. selvtilliten var ikke helt på topp, men jeg har spilt veldig bra, sa ruud til ntb etter seieren over serbiske laslo djere tirsdag. – jeg må bygge videre på den gode formen jeg har nå, fortsatte han. fjoråret var en enorm opptur for nordmannen med to grand slam-finaler og finale i atp-sluttspillet. det startet med en god turnering i den italienske hovedstaden. – jeg var i litt lignende situasjon i fjor. jeg hadde ikke fått det til så bra på grusen før denne turneringen, hvor jeg fikk det til og gikk til semifinale. det var på en måte første uken av en måned hvor det gikk helt ekstremt bra for meg. det gir gode minner å komme tilbake hit, sa ruud. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »