Hovedsiden

Liten annonse

  Stiftelse vil støtte Vipers med flere millioner kroner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:12.21)
  vipers kristiansand meldte nylig at klubben unngår konkurs. nå ønsker stiftelsen cultiva å bidra med 5 millioner kroner. det melder lokalavisen krs. forslaget til pengestøtten vil bli behandlet på cultivas neste styremøte. stiftelsen foreslår at millionbeløpet skal gå til å etablere et nasjonalt kompetansesenter for håndball, talentutvikling og det de omtaler som «trenerløftet». vipers har i flere år totaldominert norsk håndball, og de tre siste sesongene har sørlendingene også vunnet champions league. (ntb)

  Tidligere norgesmester Martin Hole er død

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:18.00)
  den tidligere langrennsløperen martin hole (64) har gått bort etter kreftsykdom, melder hallingdølen. han vant to nm-gull på midten av 1980-tallet. dødsfallet bekreftes av datteren lillvi wedenberg hole overfor lokalavisen. hole døde natt til tirsdag. som aktiv ble han norgesmester på 15 kilometer i 1985 og 30 kilometer året etter. i tillegg tok hole ett sølv og fire bronsemedaljer som nm-løper. hole var med til vm i 1985 og 1987 samt calgary-ol i 1988. hans beste mesterskapsplassering ble 11.-plassen på vm-femmila i oberstdorf, og i verdenscupen var 3.-plassen fra falun i 1986 toppnoteringen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »