Hovedsiden

Liten annonse
  Kolstad ute av mesterligaen etter stortap i Polen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 29. februar 2024 KL:20.17)
  kolstad er uten mulighet til å nå cupspillet i mesterligaen i håndball etter at de tapte 23-31 borte for polske kielce. sjansene til avansement var små etter 25-34-tapet for zagreb sist. kolstad lå tre poeng bak zagreb før torsdagens kamp mot kielce. i tillegg var de avhengig av seier mot jumbolaget pelister bitola (står uten poeng etter 13 kamper), samt at zagreb måtte tape både for psg og kiel. nå blir den siste kampen hjemme i trondheim uten betydning. kolstad står med ni poeng på 13 kamper og kan maksimalt få 11 poeng om de vinner den siste kampen i gruppespillet. det var ikke godt nok til å gå videre denne gangen. seks av de åtte lagene i gruppen går videre til cupspillet, men kolstad har bare poengløse pelister bitola bak seg. (ntb)

  Riiber står over i Lahti

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:08.53)
  jarl magnus riiber har vunnet samtlige ti verdenscuprenn i kombinert i 2024 og med det også verdenscupen sammenlagt. til denne ukens verdenscuprenn i lahti velger riiber nå å stå over. skiforbundet skriver i en pressemelding at riiber prioriterer å teste skulderen, som han har fått ut av ledd ved flere anledninger og som han vurderer om skal opereres. – jarl har hatt en fantastisk sesong. krystallkula er hans med fire renn igjen av sesongen. nå står han over lahti for å være maksimalt forberedt inn mot kollen og deretter prøve-vm i trondheim. det er ingen tvil om at jarl ønsker å teste hva skulderen tåler av belastning, sier sportssjef ivar stuan. riiber skulle etter planen også stå over nm forrige uke på grunn av skulderen, et renn som senere ble avlyst. uttaket til helgens renn blir dermed slik: espen andersen (lommedalens il) espen bjørnstad (byaasen sk) kasper moen flatla (il jardar) jørgen graabak (byåsen il) jens lurås oftebro (il jardar) andreas skoglund (molde og omegn if) simen tiller (moelven il) lørdag skal de gå lagsprint i lahti, mens det er individuelt renn søndag. kombinertsesongen avsluttes med tre individuelle renn i norge senere i mars, to i oslo og ett i trondheim.

  Ceferin stiller ikke til gjenvalg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:12.12)
  aleksander ceferin varsler at han i 2027 ikke stiller til gjenvalg som president i det europeiske fotballforbundet (uefa). sloveneren forklarte at han tok avgjørelsen for seks måneder siden. – jeg er lei av covid. jeg er lei av tullete prosjekter som superligaen, og jeg er lei av alt hysteriet. jeg har lest at uefa har vært fragmentert og delt, men veldig få har snakket med meg om det. jeg håper de som ikke har gjort det, er flaue. jeg kan forsikre dere om at de aller færreste i fotballen er klovner. vi er samlet som aldri før, fortsatte ceferin. det ble på kongressen gjort endringer i uefas statutter som kunne gjort det mulig for ceferin å sitte som president fram til 2031. i så fall ville hans tre første år i vervet ha blitt strøket fra tidsbegrensingen på maksimalt tre perioder (tolv år). norges fotballforbund bestemte seg først helt på oppløpet å støtte lovpakken. – vi er en liten gjeng her som har grublet og tvilt oss fram til at vi kommer til å stemme for dette forslaget, sa nff-president lise klaveness til tv 2 i forkant av avstemningen. (ntb)

  Ceferin kan få en ekstra periode - stiller ikke til gjenvalg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:12.12)
  som ventet ble endringer av uefas statutter vedtatt på torsdagens kongress. det kan gi aleksander ceferin mer tid som toppsjef for europeisk fotball. det kontroversielle forslaget fikk et klart flertall. likevel har uefa-toppen har bestemt seg for å ikke stille til gjenvalg som uefa-president i 2027. – etter en viss periode har alle organisasjoner behov for friskt blod. hovedgrunnen er imidlertid at jeg ikke har fått bruke mye tid med familien min de siste sju årene, og det samme vil være tilfellet de neste tre, sa ceferin på en pressekonferanse etter uefa-kongressen. norges fotballforbund bestemte seg først helt på oppløpet å støtte lovpakken. – vi er en liten gjeng her som har grublet og tvilt oss fram til at vi kommer til å stemme for dette forslaget, sa nff-president lise klaveness til tv 2 i forkant av avstemningen. ceferin har sittet som uefa-president siden 2016. han ble valgt etter at michel platini ble presset ut av toppvervet. året etter vedtok kongressen at forbundsstyrets medlemmer kun kan sitte i maksimalt tre perioder (tolv år). med torsdagens vedtektsendring teller ikke lenger ceferins tre første år som uefa-president som hans første periode. det åpner for at sloveneren kan søke gjenvalg i 2027 og forbli i rollen fram til 2031. (ntb)

  Ceferin kan få en ekstra periode som Uefa-president

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:12.12)
  som ventet ble endringer av uefas statutter vedtatt på torsdagens kongress. det kan gi aleksander ceferin mer tid som toppsjef for europeisk fotball. det kontroversielle forslaget fikk et klart flertall. norges fotballforbund bestemte seg først helt på oppløpet å støtte lovpakken. – vi er en liten gjeng her som har grublet og tvilt oss fram til at vi kommer til å stemme for dette forslaget, sa nff-president lise klaveness til tv 2 i forkant av avstemningen. ceferin har sittet som uefa-president siden 2016. han ble valgt etter at michel platini ble presset ut av toppvervet. året etter vedtok kongressen at forbundsstyrets medlemmer kun kan sitte i maksimalt tre perioder (tolv år). med torsdagens vedtektsendring teller ikke lenger ceferins tre første år som uefa-president som hans første periode. det åpner for at sloveneren kan søke gjenvalg i 2027 og forbli i rollen fram til 2031. (ntb)

  TV 2: NFF støtter omstridt forslag som kan gi Uefa-presidenten en ekstra periode

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:09.54)
  norges fotballpresident lise klaveness kommer til å stemme ja til forslaget som kan gi aleksander ceferin mer tid som toppsjef i uefa. det bekrefter hun overfor tv 2 foran torsdagens uefa-kongress i paris. – ja, nå har vi bestemt oss. vi er en liten gjeng her som har grublet og tvilt oss fram til at vi kommer til å stemme for dette forslaget, sier klaveness. forslaget går ut på flere regelendringer. blant dem er at ceferins tre første år som uefa-president fra 2016 til 2019 ikke teller som en av maksimalt tre perioder sloveneren kan sitte i jobben. – det kan se ut som, i pressen, at nå skal alexander ceferin få sitte så lenge han vil. det er det ikke snakk om, understreker klaveness. hun ble overbevist etter møter med ceferin. – i samtalene med meg er han tydelig på at dette er en teknisk endring han ikke har noe med å gjøre. jeg orker ikke leve livet mitt på en annen måte enn å tro på det folk sier. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »