Hovedsiden

Liten annonse
  Luka Modric forlenget Real Madrid-kontrakten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 17. juli 2024 KL:14.06)
  midtbaneeleganten luka modric tar én sesong til i den spanske storklubben real madrid. kroaten vant i juni sin sjette champions league-tittel med hvittrøyene. real madrid bekrefter kontraktsforlengelsen i egne mediekanaler. modric har spilt for fotballstormakten siden overgangen fra tottenham i 2012. i løpet av tolv år i den spanske hovedstaden har 38-åringen vært delaktig i fire ligatitler, seks mesterligatitler og én cuptittel. med det kroatiske landslaget ble det vm-sølv i 2018. to uker før mesterligafinalen mot borussia dortmund, som real madrid vant 2-0, høstet modric lovord fra manager carlo ancelotti. modric var som ventet en del av den kroatiske troppen til fotball-em i tyskland, men mannskapet til zlatko dalic røk ut allerede i gruppespillet. (ntb)

  Newcastle fast bestemt på å beholde England-aktuelle Howe: – Vi elsker ham

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 17. juli 2024 KL:11.41)
  newcastle vil gjøre alt for å beholde den england-aktuelle treneren eddie howe. engelskmannen er den heteste kandidaten til å ta over etter gareth southgate. tirsdag ble det klart at southgate gir seg som england-trener og dermed må em-finalisten på jakt etter ny trener. howe lanseres som en sannsynlig arvtaker, men newcastle kommer til å kjempe for å beholde manageren. det forteller klubbens administrerende direktør darren eales til bbc. – vi er på en spennende reise og eddie er mannen som skal lede oss på den. vi har forpliktet oss til en langvarig avtale med ham. vi tror han er den rette mannen for newcastle. vi elsker ham, sier newcastle-direktøren. the athletic skriver at howe ikke har noen utkjøpsklausul i kontrakten han undertegnet med klubben sist sommer, men at howe mest sannsynlig ikke vil bli hindret i å ta england-jobben om han blir tilbudt den og ønsker den. englands spiller sin neste kamp 7. september mot irland i nasjonsligaen. the telegraph melder at tidligere liverpool-trener jürgen klopp ikke blir en aktuell kandidat med det første. han skal ta ett år fri fra fotballen. (ntb)
  Southgate er ferdig som England-trener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:12.03)
  gareth southgate er ferdig som england-trener, det bekrefter det engelske fotballforbundet (fa) på sine hjemmesider. – som stolt engelskmann har det vært en enorm ære i mitt liv å spille for england og å være manager for england. det har betydd alt for meg, og jeg har gitt alt jeg har hatt. men det er på tide med forandring, og for et nytt kapittel, sier southgate i pressemeldingen. england tapte em-finalen mot spania for bare noen dager siden.  United-flopp bekrefter exit

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. juli 2024 KL:14.38)
  donny van de beeks trøblete tid i manchester united er over. nederlenderen tar i sosiale medier farvel med klubben og fansen. det er ventet at midtbanespilleren selges til mesterligaklare girona i spania. – mitt minneverdig eventyr i klubben har kommet til veis ende. jeg vil takke for all støtten jeg har fått, skriver van de beek på instagram. 27-åringen ble hentet til manchester united fra ajax sommeren 2020. da var ole gunnar solskjær manager i klubben, men van de beek klarte aldri å bli et førstevalg. de siste årene har han to ganger vært på utlån (everton og eintracht frankfurt). heller ikke det ga fart på karrieren. van de beek endte på 62 kamper for united og scoret bare to mål. han ble hentet for 34 millioner pund, som i dag tilsvarer over 460 millioner kroner. (ntb)

  Therese Johaugs comebackavgjørelse tas trolig i august

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:11.27)
  therese johaug er ventet å ta en endelig comebackavgjørelse i første del av august, opplyser manager jørn ernst til ntb. – jeg regner med det blir første del av august, etter ferien, skriver ernst i en melding. i midten av juni sa ernst til tv 2 at planen var å ta en avgjørelse før sommeren, men at det ikke var satt en konkret dato. da det norske kvinnelandslaget ble presentert i april bekreftet sjur ole svarstad til ntb at johaug er velkommen på landslaget dersom hun bestemmer seg for å satse fram mot vm på hjemmebane. marit bjørgen og pål gunnar mikkelsplass er ansatt som assistenttrenere for langrennskvinnene. johaug returnerte til langrennssporet med et brak da hun tok et overlegent gull på nm-tremila i mars. 1. mai vant hun grue halvmaraton med den sterke tiden 1.11.25. det var bare 55 sekunder bak norges friidrettsforbunds em-krav på distansen. 36-åringen fra dalsbygda tok i helgen en suveren seier i lofoten skyrace, nesten ti minutter foran neste kvinne på resultatlista. johaug har 14 vm- og fire ol-gull i karrieren. tre av ol-gullene kom i beijing for to år siden. (ntb)


  Drege hedret av lagkameratene – etappe avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:09.58)
  arrangøren av østerrike rundt opplyser at siste etappe i rittet er avlyst etter bortgangen til andré drege lørdag. i stedet for å avvikle den femte og siste etappen blir det i stedet avholdt et minneritt for nordmannen. før start ble det avholdt et minutt stillhet. det ver en tydelig preget thomas pupp som stod på scnenen søndag. han er rittleder for østerrike rundt. – vi er så dypt sjokkert. jeg står ikke bare her som rittleder. jeg står her mer som en far til tre sønner, sier han gråtkvalt og legger til: – jeg kan se for meg hvor hjerteskjærende dette er for familien. ulykken i østerrike rundt skjedde under nedstigningen fra grossglockner til heiligenblut. – vi er bare knust. det er jo ufattelig trist. det som ikke skal skje, har skjedd. dette er en helt uvirkelig sak å være i. vi klarer ikke helt å ta det innover oss ennå, sa coop-repsols manager roy hegreberg til ntb lørdag. uno-x-profil tobias halland johannessen delte sin sorg over dreges bortgang. – det føles bare vondt. det har aldri vært så stille i bussen vår som det var etter (den åttende) etappen. det var tøft. det føles helt meningsløst, sa han til tv 2. (ntb)

  Avlyser etappe av Østerrike rundt - blir minneritt for Drege

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:09.58)
  arrangøren av tour of austria opplyser at siste etappe i rittet er avlyst etter bortgangen til andré drege lørdag. i stedet for å avvikle den femte og siste etappen blir det i stedet avholdt et minneritt for nordmannen. drege omkom etter en ulykke lørdag. – dette gir hele sykkelfamilien muligheten til å hedre andré dreges minne, skriver arrangøren, ifølge tv 2. ulykken i østerrike rundt skjedde under nedstigningen fra grossglockner til heiligenblut. – vi er bare knust. det er jo ufattelig trist. det som ikke skal skje, har skjedd. dette er en helt uvirkelig sak å være i. vi klarer ikke helt å ta det innover oss ennå, sa coop-repsols manager roy hegreberg til ntb lørdag. uno-x-profil tobias halland johannessen delte sin sorg over dreges bortgang. – det føles bare vondt. det har aldri vært så stille i bussen vår som det var etter (den åttende) etappen. det var tøft. det føles helt meningsløst, sa han til tv 2. (ntb)
  Bekreftet: Karsten Warholm står over friidretts-NM i Sandnes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 26. juni 2024 KL:10.58)
  hekkeløper karsten warholm stiller ikke til start i årets friidretts-nm i sandnes, opplyser mor og manager kristine haddal til ntb. for noen få dager siden bekreftet diamond league-arrangøren at warholm stiller til start i stevnet i monaco 12. juli. haddal opplyser at det enn så lenge ikke er tatt noen beslutning vedrørende andre stevner. 400 meter hekk står på diamond league-programmet både i paris (7. juli) og london (20. juli). ol-finalen på 400 meter hekk går av stabelen 9. august. (ntb)
  steve cooper er ansatt som ny manager i premier league-klubben leicester

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 20. juni 2024 KL:11.07)
  steve cooper får jobben med å lede nyopprykkede leicester i den kommende premier league-sesongen. leicester bekrefter selv signeringen i sine mediekanaler. ansettelsen betyr at cooper er tilbake i fotballmanesjen etter at han i desember i fjor fikk sparken som manager i nottingham. 44-åringen erstatter enzo maresca, som nylig ble hentet til chelsea. italieneren ledet leicester tilbake til øverste nivå i engelsk fotball forrige sesong. ved siden av å lede nottingham med suksess har cooper tidligere vært manager i swansea samt flere aldersbestemte engelske landslag. han førte nottingham opp i premier league den første sesongen i sjefsstolen på city ground. forrige sesong ble det verre. klubben slet med å ta de nødvendige poengene, hvilket førte til at cooper til slutt måtte forlate jobben. (ntb)  Montemurro blir Hegerbergs nye trener i Lyon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 19. juni 2024 KL:17.55)
  joe montemurro er ansatt som ny trener for lyons kvinnelag, som har ada hegerberg i stallen. han har signert en toårskontrakt. 54-åringen er fra australia, men han har allerede hatt suksess med kvinnelagene til store europeiske klubber. fra 2017 til 2021 var han trener for arsenal i england, fra 2021 til i sommer for juventus i italia. med arsenal vant han superligaen i 2019 og ligacupen året før. laget ble også toer i serien en gang og tapende finalist to ganger hver i fa-cupen og ligacupen. juventus førte han til seriegull i 2022 og til cuptittel både i 2022 og 2023. nå skal han etterfølge sonia bompastor, som er blitt ny chelsea-manager etter at emma hayes ble usas landslagssjef. (ntb)

  Karsten Warholm dropper trolig NM: – Krevende å finne plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 18. juni 2024 KL:17.11)
  karsten warholm blir trolig ikke å se i friidretts-nm neste uke. mesterskapet i sandnes arrangeres 27. til 29. juni. warholm tok em-gull på 400 meter hekk i roma i forrige uke og har ol i paris som sitt store mål denne sesongen, hvor han skal prøve å forsvare gullet fra lekene i tokyo i 2021. friidretten i ol starter 1. august. – nm har alltid vært et viktig arrangement for karsten. han vil så langt som det lar seg gjøre stille der. men i år blir det litt utfordrende med tanke på sesongen, som er veldig tettpakket med stevner og mesterskap, der ol blir det viktigste, skriver warholms mor og manager, kristine haddal til nrk. – det har derfor vært krevende å finne plass til nm i år. men vi holder alltid mulighetene åpne, så om vi likevel skulle se at det er forenlig med den sportslige planen, så er det mulighet for etteranmelding til arrangementet, skriver haddal. den opprinnelige påmeldingsfristen gikk ut mandag kveld. på den foreløpige deltakerlisten står heller ikke noen av ingebrigtsen-brødrene eller narve gilje nordås.  blir tidenes yngste premier league-manager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 15. juni 2024 KL:18.16)
  premier league-klubben brighton har ansatt tyske fabian hürzeler som ny hovedtrener. 31-åringen følger i fotsporene til roberto de zerbi. brighton bekrefter ansettelsen i egne mediekanaler. hürzeler har skrevet under på en treårskontrakt. i en alder av 31 år blir hürzeler tidenes yngste permanente manager i premier leauge. tidligere tilhørte den rekorden attilio lombardo som var 32 år da han ble crystal palace-manager i 1998. ryan mason var riktignok 29 år da han ledet tottenham i noen få kamper i 2021, men det var midlertidig basis. hürzeler kommer fra jobben som hovedtrener i st. pauli. hamburg-klubben rykket sist sesong opp til 1. bundesliga etter 13 strake sesongen på nivå to. (ntb/nrk)

  medier: erik ten hag fortsetter som manchester united-manager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 12. juni 2024 KL:06.15)
  erik ten hag beholder managerjobben i manchester united tross en elendig ligasesong, melder engelske medier. han ledet nylig de rødkledde til fa-cuptittelen. dagen før finalekampen mot byrival manchester city hevdet the guardian at ten hag kom til å få sparken uavhengig av resultatet. det viste seg ikke å være tilfellet. the athletic meldte tirsdag at nederlenderen blir værende på old trafford, og ikke lenge etter meldte bbc, sky sports og andre det samme. ten hag kom til manchester united fra ajax sommeren 2022. debutsesongen endte solid med 3.-plass og ligacuptittel, men siden kom nedturene tett. united avsluttet nylig sesongen som nummer åtte i premier league. det er klubbens svakeste ligaplassering siden 1990, og i mesterligaen endte united sist i sin pulje. ten hag har ledet manchester united i 114 kamper. han har ett år igjen av kontrakten, men i engelske medier spekuleres det nå i at en kontraktsforlengelse vil komme. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »