Hovedsiden

Liten annonse


  marerittrunde av kofstad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 6. august 2022 KL:16.42)
  Espen Kofstad lå godt plassert foran den tredje runden av europatourturneringen i Wales, men endte på seks slag over par og er så godt som ute av seierskampen. Kofstad startet dagen på 4.-plass, og hadde ikke tapt særlig terreng til teten foran de siste ni hullene av lørdagens runde. Etter å ha gått de første ni på ett slag under par, gikk han de siste ni på sju slag over par. Det plasserer ham på 31.-plass med to slag under par foran søndagens avsluttende runde. Der vil han etter alt å dømme ikke ha noen muligheter på en topplassering.


  Missa cuten trass god runde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. august 2022 KL:16.45)
  marianne skarpnord leverte ein solid andrerunde på eitt slag under par i british open, men missa likevel cuten etter den forferdelege førsterunden torsdag. ho enda som nummer 103 etter to dagar. det var langt unna å vere inne blant dei 60 som gjekk på tre over par og greidde cuten. 36-åringen fekk ein marerittstart på turneringa då ho slo åtte slag over par på førsterunden og gav seg sjølv ein real jobb for å spele seg inn i turneringa igjen. med eitt slag under par på den andre runden ligg ho framleis sju slag over og misser truleg cuten. skarpnord er kvalifisert til wpga-turneringa trakka vere sine plasseringar på europatouren.

  Misser truleg cuten trass god runde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. august 2022 KL:16.45)
  marianne skarpnord leverte ein solid andrerunde på eitt slag under par i british open, men står i stor fare for å misse cuten etter den forferdelege førsterunden torsdag. ho låg plassert som nummer 109 då ho var ferdig for dagen. det var langt unna å vere inne blant dei rundt 60 som vil klare cuten. 36-åringen fekk ein marerittstart på turneringa då ho slo åtte slag over par på førsterunden og gav seg sjølv ein real jobb for å spele seg inn i turneringa igjen. med eitt slag under par på den andre runden ligg ho framleis sju slag over og misser truleg cuten. skarpnord er kvalifisert til wpga-turneringa trakka vere sine plasseringar på europatouren.


  weng bryter tausheten etter marerittår: – det har vært tøft

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. august 2022 KL:12.31)
  Heidi Weng har lagt bak seg et drøyt halvår hvor absolutt alt har gått galt. Først glapp OL etter at hun ble koronasmittet. Så falt hun på isen og fikk en hjernerystelse som har holdt henne ute siden mars. – Det har vært tøft. Det har vært sju måneder med dårlig trening, så det er ikke optimalt. Samtidig føler jeg at jeg er såpass oppe i åra, så da tror jeg at det her skal gå fint. Jeg merker jeg har god tid til det virkelig gjelder, sier Weng til NRK. Hjernerystelsen har gjort at hun måtte holde seg rolig i flere måneder. Alt måtte settes på vent. – Det tøffeste er at jeg ikke har kunne være sosial. Jeg har ikke hørt på musikk, og alle sånne småting, kjøre bil, har vært krevende for hodet. Det har vært tøft, men som sagt er det bare filleting. Det er kanskje kjipt for en langrennsløper når du skal prestere med kropp og hode, men eller er jeg frisk og rask. Hun forteller at hjernerystelsen var verre enn hun først trodde. – Jeg var nok ikke så flink i starten til å ta det med ro, det kan kanskje ha gjort det verre. Nå er hun endelig tilbake på startstreken under NRK-sendte Lysebotn Opp, kl. 22.05 i kveld.
  holse herjet i ny rbk-seier – snudde etter marerittstart
  marerittstart | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: holse herjet i ny rbk-seier – snudde etter marerittstart | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. juli 2022 KL:19.55)
  Etter en fryktelig start borte mot Odd i Eliteserien i fotball lørdag, spilte Carlo Holse hovedrollen da Rosenborg snudde til 3-2 i en underholdende kamp. Den danske kantspilleren utlignet først til 1-1 med en flott avslutning drøye ti minutter etter hvilen. Halvveis ut i 2. omgang serverte han Erlend Dahl Reitan, som enkelt kunne sette Rosenborgs andre mål. Trønderen scoret dermed i sin andre kamp på rad. Da hjalp det lite at Odd kom best i gang hjemme i Skien. Allerede etter ti minutter rullet vertene opp et angrep til høyre i banen. Foran mål skled midtbanemann Filip Jørgensen inn 1-0 til hjemmelaget. Et kvarter før slutt hamret Ole Sæter inn RBKs 3-1-ledelse med sitt sjuende mål for sesongen, og seieren så ut til å være sementert. Odds Abel Stensrud ville det imidlertid annerledes og hamret inn reduseringen med ti minutter igjen å spille. Tross et intenst Odd-press de siste minuttene, der det likevel var Holse som var nærmest mål med et stolpetreff, klarte Rosenborg å holde unna og vinne 3-2 i Skien. Seieren bringer trønderne opp på en foreløpig 4.-plass med 28 poeng. Opp til Molde på tabelltopp er avstanden åtte poeng. Neste kamp for Odd er borte mot regjerende eliteseriemester Bodø/Glimt førstkommende lørdag. Rosenborg tar imot Kjetil Rekdals tidligere arbeidsgiver HamKam på Lerkendal samme dag. (NTB)
  Våknet opp til at kjæresten fødte på badet - så scoret han tre mål
  marerittstart | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: holse herjet i ny rbk-seier – snudde etter marerittstart | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. juli 2022 KL:17.54)
  amahl pellegrino scoret av målene da bodø/glimt vant 5-0 over jerv lørdag ettermiddag, men det var ingenting sammenlignet med hva spissen opplevde noen timer tidligere. – det har vært en kaotisk dag. helt fra jeg sto opp og fruen tok imot barn nummer to på badet i dag, sa pellegrino etter kampen, ifølge ntb. – hun var veldig klar på at jeg måtte dra på jobb, score mål for de to og det gjorde jeg, fortsatte han. for bodø/glimt trenkte ikke mer enn sju minutter på å maltraktere jerv. – den måtte jo komme, ropte eurosports petter bø tosterud da amahl pellegrino scoret hjemmelagets 2-0-mål i kampens 39. minutt. – brutal fotball, var samme manns dom da ulrik saltnes la på til 3-0 to minutter senere. og rett før pause ble pellegrino tomålsscorer, da han satte inn 4-0 fra straffemerket. – de plager et rovdyr som ser ut som en pusekatt, oppsummerte tosterud. før denne marerittperioden for jerv hadde victor boniface allerede satt inn 1-0, og hjemmelaget hadde stort sett et vedvarende press fra start til slutt. – de må ta frem spyposene nå, for de er så svimle, kommenterte tosterud i pausen. vertene fortsatte i samme spor etter hvilen, og pellegrino scoret sitt tredje for dagen bare tre minutter etter sidebyttet. det ble kampens siste mål.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »