Hovedsiden

Liten annonse
  Audi og Mercedes snur om elbiler

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:13.47)
  først annonserte mercedes endringer i elbil-strategien. nå gjør audi det samme. dette legger mercedes til grunn mercedes sin opprinnelige plan var å droppe salg av elbiler etter 2030, men nå som markedet for bil-segmentet har kjølnet drastisk, og det er kjøpers bruktmarked, har pipen fått en annen lyd, og det er ikke rart. for i markeds-analysen lagt frem i forbindelse med fjerde kvartal, så tror ikke produsenten at de klarer å selge mer enn en 50 prosent elbil-andel. med andre […] the post audi og mercedes snur om elbiler appeared first on itavisen.

  Resultatfall for MPC Container Ships

  Kilde: E24 | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:07.03)
  mpc container ships’ resultater falt i fjorårets siste kvartal. i år løftes markedet rederiet seiler i av rødehavet-uroen, men analytiker tror ikke det vil befeste seg som en langvarig opptur.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »