Hovedsiden

Liten annonse
  Lexus med ny kompakt SUV

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (mandag 5. juni 2023 KL:14.30)
  med en lengde på under 4,2 meter er den nye lexus lbx designet spesielt for det europeiske by-markedet. dagens minste suv over hos lexus er den populære ux-modellen som er 4,50 meter i lengden, mens nx-utgaven strekker seg 4,66 meter i lengden. elbilen rz er på sin side litt over 4,8 meter, mens storesøster i […] innlegget lexus med ny kompakt suv dukket først opp på bil24.no.

  Viaplay sliter med salget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 5. juni 2023 KL:12.50)
  viaplay trøbler med å hanke inn nok kunder og justerer markant ned forventningene for 2023. strømmetjenesten sender blant annet premier league og vintersport. varslet om færre abonnementer gjorde at aksjekursen stupte med over 59 prosent mandag formiddag, skriver e24. utsiktene for det svenske selskapet er såpass mye dårligere enn ventet, at viaplays konsernsjef anders jensen går av med umiddelbar virkning. han sier i en uttalelse at han gjør det i lys av dagens utfordringer. viaplay peker på flere årsaker til de nedjusterte forventningene. blant dem er lavere kundeetterspørsel, nedgang i reklamemarkedet og dyrere valutatransaksjoner. i tillegg har kutt i kostnader gått saktere enn antatt.
  Markant oppgang på Wall Street

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:15.30)
  markedet kan se ut til å bli tryggere og tryggere på at man har en rentepause i vente i usa. samtidig kommer gjeldstaksdramaet nærmere og nærmere en forløsning.
  Pininfarina har designet en hydrogen-SUV

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:14.22)
  namx vil revolusjonere hydrogenmarkedet med byttbare tankkapsler ‒ og det skal de gjøre med en pininfarina-designet suv. eller huv om du vil. nå er ikke vi noen eksperter på bildesign, men vi kan likevel slå fast med så ganske grei sikkerhet at en bil ikke normalt blir designet bakfra og deretter fremover. men det har […] innlegget pininfarina har designet en hydrogen-suv dukket først opp på bil24.no.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »