Hovedsiden

Liten annonse
  Sterk kvalifisering av Dennis Hauger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 29. februar 2024 KL:15.31)
  dennis hauger fikk solid fart på bilen og hadde kun fire konkurrenter foran seg i kvalifiseringen til sesongens første vm-runde i formel 2 i bahrain torsdag. – en sterk, sterk femteplass for dennis hauger. da har han et veldig godt utgangspunkt foran begge løpene her i bahrain, sa viaplay-kommentator atle gulbrandsen. – det vil ikke overraske meg om det er dennis som topper mesterskapet når vi er ferdige her på lørdag. det hadde ikke overrasket meg med dette kvalifiseringsresultatet, la han til. kvalifiseringen markerte starten på 2024-sesongen i klassen under formel 1. raskest av alle var indiske kush maini. han hadde lagkamerat gabriel bortoleto fra brasil nærmest seg på resultatlistene. hauger står foran sin tredje sesong i formel 2-sirkuset. det er ingen hemmelighet at den blir helt avgjørende for hvilke muligheter som åpner seg videre. en fjerde sesong på nest øverste nivå i formel-sirkuset blir det nemlig ikke.

  Højlund ble historisk da United seiret over Luton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:19.26)
  rasmus højlund ble tidenes yngste premier league-spiller til å score i seks kamper på rad da manchester united slo luton 2–1. dansken er dermed i celebert selskap da bare bare tre manchester united-spillere fra før har scoret i seks premier league-matcher på rad: cristiano ronaldo, ruud van nistelrooy og eric cantona. bortelaget fikk en drømmeåpning på kenilworth road. bare 37 sekunder ut i kampen roter luton-stopper amari bell det skikkelig til. helt upresset header han ballen til en umarkert højlund, som enkelt spaserer keeper før han setter ballen i nettet. bare seks minutter senere er dansken igjen på rett sted til rett tid. alejandro garnacho skyter ballen mot mål, men treffer isteden via brystkassen til højlund – og inn. luton fikk en redusering, men det forble med det ene målet. dermed lever topp fire håpet for united i høyeste grad, særlig etter tottenham tapte sin ligakamp mot wolverhampton. de er nå tre poeng bak tottenham, og fem poeng bak aston villa som ligger på den jeve fjerdeplassen. luton på sin side ligger fjerde sist og er ett poeng over nedrykksstreken.

  Hattrick i VAR-straffer ga Qatar finaleseier i asiamesterskapet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:18.43)
  jordan ga fansen håp om en ny sensasjonsseier, men tre var-straffespark satt inn av akram afif ga qatar 3-1-seier i finalen i asiamesterskapet. qatar var både vertsland og tittelforsvarer, men askeladden jordan hadde mange tilhengere på tribunen i lusail. alle straffeavgjørelsene virket korrekte, selv om dommeren ikke blåste umiddelbart. i det 20. minutt stormet afif inn i feltet. abdallah nasib løp etter ham og traff ham bakfra så han falt. afif tok straffesparket selv og skjøt lavt i hjørnet. så tok han fram et fotballkort og holdt det opp for kameraene med forbokstaven til konas navn skrevet på baksiden. jordan, som tok seg til finale med nesten samme lag som i september ble utklasset og slått 6-0 av norge på ullevaal, satt inn en voldsom offensiv i 2. omgang, og qatar-keeper meshaal barsham ble tvunget til flere feberredninger. i det 67. minutt kom utligningen. et innlegg gikk over qatar-innbytter ismael mohammed, som feilberegnet ballbanen, og ble vakkert tatt ned av yazan al-naimat, som banket den inn til 1-1. gleden skulle vare bare et par minutter. ismael revansjerte seg da han førte ballen inn i jordans 16-meter og ble felt av mahmoud mardi. igjen måtte var inn før dommeren pekte på straffemerket. afif skjøt igjen, i samme hjørne, og scoret sitt sjuende mål i mesterskapet. på overtid kom afif gjennom og ble felt av keeper. først markerte dommeren for offside, men etter en ny tur til var-monitoren dømte han straffespark for tredje gang i kampen. denne gang skjøt afif i motsatt hjørne. han ble dermed både matchvinner, asiamester og målkonge for qatar, som kan kalle seg asiatiske mestere. (ntb)


  Storhamar snudde til seiersrekord i norsk ishockey – vunnet 22 kamper på rad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. februar 2024 KL:19.11)
  to kjappe scoringer tok storhamar ut av trøbbel da lørenskog ble slått 3-1 søndag. med det slo klubben sin egen ligarekord for antall seirer i norsk ishockey. den suverene serielederen innkasserte sin 22. strake seier og slettet bestenoteringen fra 2000/01-sesongen. storhamar lå under etter første periode, men etter en pauseprat satte gjestene lørenskog under et tungt press. uttellingen kom i form av to scoringer med 36 sekunders mellomrom. mer eller mindre på egen hånd styrte kenneth pappalardo gulbrandsen inn utligningen etter drøyt 25 minutter, og peter quenneville fulgte opp da han umarkert gjorde sitt 25. mål for sesongen. canadieren scoret på en frekk pasning fra storhamars kaptein patrick thoresen. mot slutten la martin johnsen på til 3-1. lørenskog tok ledelsen ved david aas-larsen etter et snaut kvarter. storhamar har kun tapt to av 38 kamper og tok seg søndag opp i 100 poeng. med én kamp mer spilt er det 16 poeng ned til toer vålerenga. (ntb)

  Bursdagsbarnet Højlund scoret igjen - Manchester United slo West Ham

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. februar 2024 KL:16.55)
  rasmus højlund markerte sin egen bursdag med å score i sin fjerde kamp på rad da manchester united slo west ham 3-0 på hjemmebane søndag. højlund fyller 21 år denne søndagen. dansken hamret de røde djevlene i føringen på vakkert vis etter 23 minutters spill. en årvåken casemiro taklet ballen til højlund som dro av en mann og klinte til med høyrefoten. like etter pause doblet alejandro garnacho ledelsen som gikk via en west ham-forsvarer og i mål. samme mann fastsatte sluttresultatet til 3-0 seks minutter før slutt. west ham hadde sine muligheter, men upresise avslutninger, nøling foran mål og en god andre onana i manchester united-buret sørget for ingen west ham-mål. seieren er manchester uniteds tredje på rad. for bare noen dager siden slo de wolverhampton på dramatisk vis. de er nå oppe på 6. plass i premier league, seks poeng bak tottenham, som lørdag mistet seieren mot everton på overtid. et skår i gleden for de røde djevlene var at lisandro martinez måtte ga av med skade i 2. omgang. omfanget av skaden er foreløpig ukjent. neste utfordring for erik ten hags menn er borte mot aston villa. west ham, som ligger på 7. plass, skal på sin side møte martin ødegaard og arsenal i neste kamp.

  Fofana scoret to i Burnley-comeback

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. februar 2024 KL:17.56)
  burnley lå under 0-2 mot fulham. så våknet tidligere molde-spiss david datro fofana. spissen, som ble hentet til burnley på lån i januar, scoret både én og to ganger i sin første hjemmekamp for klubben og sørget med det for et viktig poeng for burnley, som kjemper for å overleve i premier league. han fikk burnley-debuten på onsdag, og markerte seg da med en målgivende pasning i et 1-3-tap mot manchester city. sander berge spilte hele kampen for burnley. burnley ligger nest sist i premier league med syv poeng opp til trygg grunn. fulham er på sin side på 12. plass.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »