Hovedsiden

Liten annonse
  Ørjan Håskjold Nyland forlenget med Sevilla – signerte ny toårskontrakt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. mai 2024 KL:12.08)
  den norske landslagskeeperen ørjan håskjold nyland har signert en ny avtale med sevilla som strekker seg til 2026. det bekrefter klubben i sine mediekanaler. nordmannen signerte for sevilla i august og har gjort sakene sine godt for den spanske storklubben. til tross for å ha startet som andrekeeper, hatt flere trenerutskiftninger og gjennomgått flere skader, står han med 27 kamper for sevilla denne sesongen. – nå trives jeg og familien veldig godt, så det hadde vært veldig fint å fortsette der i noen år til, sa nyland til ntb for to måneder siden. (ntb)

  Allegri ferdig på dagen i Juventus

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mai 2024 KL:17.42)
  massimiliano allegri får ikke lenger sitte i managerstolen i den italienske fotballstorheten juventus. sparkingen kommer dager etter at klubben vant cupen. klubben opplyser om grepet i sine mediekanaler fredag. allegri har vært i en utsatt posisjon i lengre tid etter at torino-klubben har tatt bare 15 poeng på sine siste 15 seriekamper. det har fått juventus-ledelsen til å bytte ham ut til tross for at laget vant cupfinalen 1-0 over atalanta på onsdag. da ble allegri også utvist etter å ha kjeftet på dommeren. det er første juventus-tittel på tre år, og allegri ble samtidig den første trener som har vunnet coppa italia fem ganger. det gjenstår to serierunder denne sesongen og for øyeblikket ligger juventus på fjerdeplass à poeng med bologna på plassen foran. det skiller fire poeng ned til atalanta på 5.-plass. (©ntb)

  Andre runde av PGA-mesterskapet utsatt etter dødsulykke – Scheffler pågrepet av politiet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mai 2024 KL:13.22)
  viktor hovland og resten av golfeliten må vente med å gå i gang med annen runde av pga-mesterskapet i louisville etter en fatal ulykke i nærheten av anlegget. det opplyser arrangøren i egne mediekanaler. trioen rich beem, sebastian söderberg og kazuma kobori skulle etter planen innlede runden klokken 13.15. sky sports skriver at utsettelsen skyldes en kollisjon som involverte en fotgjenger og en buss. fotgjengeren ble erklært død på stedet, ifølge en uttalelse fra det lokale politiet. ifølge flere medier, blant andre sky sports og expressen, skal amerikanske scottie scheffler ha blitt anholdt av politiet etter angivelig å ha forsøkt å unngå åstedet da han ble stanset av politiet. han skal senere ha blitt løslatt. en ny oppdatering om starttidspunktene skulle etter planen komme klokken 13, men det lar foreløpig vente på seg tidligste start på runden er én time etter ny oppdatering. norske hovland skulle etter planen slå ut klokken 19.51. det tidspunktet blir etter alt å dømme flyttet på. hovland innledet turneringen med tre slag under par torsdag, da han blant annet leverte fem birdier. 26-åringen har hatt en tøff start på sesongen etter at han i fjor vant pga-sluttspillet. han har blant annet stått over flere turneringer. (©ntb)

  Johansen beroliger Sarpsborg-fansen etter skadefrykt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:12.31)
  sarpsborg-fansen holdt pusten da stefan johansen måtte gå av mot molde med skade. nå kommer det en beroligende oppdatering fra hovedpersonen. sarpsborg skriver fredag i sine mediekanaler at johansen er klar for spill mot sandefjord borte. – alt er bra! det var egentlig bare litt stivhet som gjorde at det der og da var bedre å få på litt freshe bein etter vi gikk ned til ti mann. jeg har fått mange spørsmål om ingenting. er kneet bra? jeg trente i dag, så alt er bra, sier stefan johansen. (ntb)

  Bekreftet: Trener Eirik Horneland forlenget kontrakten med Brann

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. mai 2024 KL:15.08)
  fotballklubben brann er enig med trener eirik horneland og resten av hans team om nye avtaler. klubben melder selv om signeringene i sine mediekanaler. – vi er veldig glade for at vi har fått med hele trenerteamet på nye og lengre kontrakter. det er et unikt fellesskap i trenergruppen, og de fungerer veldig godt sammen, sier sportslig leder i brann, per-ove ludvigsen. – de har komplementære ferdigheter og samarbeider godt både på det menneskelige og det faglige. det er en ambisiøs gruppe som vi er veldig fornøyd med å ha med oss i de kommende årene, legger han til. hassan el fakiri (toppspillerutvikler), helge haugen (fysisk trener), dan riisnes (keepertrener) og daniel nordheim pedersen (analyse) har i likhet med horneland forlenget avtalen ut 2026. – det er en voldsom trivsel, og det er utrolig kjekt å jobbe med alle som er i brann. spillere, støtteapparatet, administrasjonen og styret. i tillegg er det en enorm entusiasme rundt klubben med folk som er lidenskapelig interessert. den entusiasmen betyr mye, og det er utrolig kjekt å jobbe med her når klubben betyr så mye for så mange, sier horneland. han har vært i brann siden 2020, først som assistenttrener for kåre ingebrigtsen. deretter fikk horneland selv jobben som sjef. – det er dyktige folk i støtteapparatet, og vi har vokst nært hverandre. det er flinke folk, og vi utfyller hverandre, så det er en fantastisk gjeng å jobbe med, sier horneland. 49-åringen har tidligere ledet rosenborg og haugesund samt norges g18-landslag. (©ntb)

  Warholm-rival klar for Bislett-duell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. april 2024 KL:10.26)
  norges hekkeløpsfenomen karsten warholm skal opp mot 2022-verdensmester alison dos santos under bislett games i oslo 30. mai. det bekrefter arrangøren i sine mediekanaler. dos santos ble verdensmester på 400 meter hekk i eugene i 2022. i forkant av mesterskapet hadde warholm trøblet med en skade, og nordmannen var dermed ikke i nærheten av å utfordre brasilianeren. i fjor slo warholm tilbake med gull i budapest. da ble dos santos nummer fem. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »