Hovedsiden

Liten annonse


  Skiforbundet utsatte budsjettvedtak: – Vi må stramme til litt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:10.28)
  onsdag var det styremøte i skiforbundet, hvor blant annet budsjettet for 2024 sto på agendaen. til tross for at møtet varte i godt over én time mer enn de avsatte seks timene, ble det ikke fattet noe endelig vedtak rundt budsjettet. – vi hadde gode og konstruktive diskusjoner. vi hadde grener som presenterte sine budsjett. vi har kommet langt, men vi valgte å utsette den endelige behandlingen til 19. desember, sier skipresident tove moe dyrhaug til nrk. – hvordan synes du skiforbundets økonomiske situasjon ser ut nå? – det er ingen tvil om at den er krevende. vi bruker egentlig mer enn vi har fått inn akkurat nå, men vi ser også positivt på det. vi har tatt tak i det, og vi ser muligheter. vi satser på å få i land et bra budsjett, men vi må stramme til litt. generalsekretær arne baumann omtaler skiforbundets økonomiske situasjon som “utfordrende”. for en måned siden viste prognosene til skiforbundet et driftsunderskudd for 2023 på 10,6 millioner, ifølge dokumenter som nrk har sett. på onsdagens styremøte ble det presentert en fersk økonomirapport. baumann sier følgende om prognosen for 2023: – prognosen er svakt ned, men det er et tall som er innenfor kontrollerbare former. onsdag skulle også grenene med høy andel usikre inntekter presentere mulig kuttiltak. – jeg synes de fleste grenene, også administrasjonen ved krets, har jobbet godt med planene sine. de har en situasjonsforståelse som jeg tror vi er ganske enig om, og jobber for å få på plass et budsjett uten altfor stor risiko, og et trygt budsjett for 2024, sier baumann. spesielt for hopp er det store usikre inntekter. lederen av hoppkomiteen, stine korsen, presenterte tiltakene på vegne av hoppgrenen. – føler dere i hopp at dere er forpliktet til å levere på disse tiltaksplanene for kutt, hvis dere ikke får inn usikre inntekter? – vi, som alle andre, må bidra til at skiforbundet er tilbake i en god balanse. selvfølgelig må vi det. så må man da være opptatt av den totale bærekraften til hver gren. det er store forskjeller mellom disse grenene i skiforbundet og det må våre modeller ivareta på en god måte. så ja, vi bidrar, og så håper vi på gode prosesser der man ivaretar aktivitetsbehovet i hver gren, sier korsen. skistyret utsatte behandlingen av saken knyttet til mandat og medlemmer av landslagsutvalget.
  Tesla saksøker Sverige

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:17.01)
  fagforeninger i sverige har blokkert tesla fra å få bilskilt på bilene sine. nå svarer selskapet med søksmål. tesla sliter på mange fronter i sverige fagforeningene har instruert sine medlemmer til å streike, noe som har pågått i en måned allerede. verkstedarbeidernes krav til tesla er å få signere en tariffavtale. nå striden økt fra 130 medarbeidere til potensielt tusenvis av medarbeidere etter at åtte fagforeninger er enige i de opprinnelige kravene. andre handlinger som for øyeblikket påvirker tesla inkluderer […] the post tesla saksøker sverige appeared first on itavisen.

  Kongen kommer til cupfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:11.37)
  det blir kongelig tilstedeværelse under den kommende cupfinalen mellom bodø/glimt og molde 9. desember. det bekrefter slottet overfor nrk mandag. – hans majestet kongen er til stede under finalekampen i norgesmesterskapet i fotball for menn, skriver kommunikasjonsrådgiver simen løvberg sund i en e-post til nrk. det blir første gang siden 2019 at kong harald er til stede på en cupfinale for herrene, og første gang siden 2021, da han overvar den kvinnelige cupfinalen mellom sandviken og vålerenga, at kongen ser en finale på ullevaal stadion. det har vært en lang tradisjon for at kongen eller andre medlemmer av kongefamilien har vært til stede på cupfinalen. de siste to herrefinalene har kongepokalen blitt utdelt av daværende landbruks- og matminister sandra borch. kronprinsparet var til stede på kvinnenes finale i fjor, men ingen fra kongefamilien deltok på kvinnefinalen denne helgen, da var det kulturminister lubna jaffery som delte ut kongepokalen. cupfinalen starter 16.00 lørdag 9. desember. kampen sendes på nrk1.
  Nå er Julia alene i krigen

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:09.15)
  familien nassar flyktet til sør-gaza fordi israelerne sa de skulle være trygge der. men huset deres ble bombet og seks familiemedlemmer ble drept. bare julia på fire år og farmor overlevde, sistnevnte på sykehus i kritisk tilstand.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »