Hovedsiden

Liten annonse
  La Liga-kamp avbrutt etter dødsfall på tribunen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 39 minutter gammel - (søndag 10. desember 2023 KL:17.46)
  athletic og laliga bekrefter at en supporter er død og kampen mellom granada og athletic club i laliga er derfor avbrutt. «granada mot athletic de bilbao har blitt avbrutt på grunn av den triste dødsfallet til en supporter på estadio nuevo los cármenes. vi føler med hans familie og venner, så vel som all granada-fansen. dato og tidspunkt for gjenopptakelse av kampen vil bli kunngjort snart», heter det i pressemeldingen fra ligaen. kampen ble stoppet grunnet et medisinsk nødstilfelle i den første omgangen. publikum er på vei ut av stadion. athletic ledet 1-0 etter scoring av inaki williams da kampen ble stoppet i det 17. spilleminutt.

  Kvinnenes super-G-renn i St. Moritz avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 10. desember 2023 KL:09.05)
  det hagler med avlysninger i alpinsirkuset om dagen. søndag er både herrenes slalåmrenn og kvinnenes super-g-renn avlyst på grunn av dårlig vær. meldingen om avlysningen av kvinnenes renn kommer kort tid etter at det internasjonale ski- og snøbrettforbundet (fis) bekreftet at herrenes renn i val d`isère heller ikke blir gjennomført, skriver ntb. – på grunn av drastisk endring i løypeforholdene har juryen valgt å avlyse dagens super-g-renn for å sikre utøvernes sikkerhet. dette skjer til tross for hardt arbeid med løypa over natten, melder fis. så langt denne sesongen har hele sju alpinrenn blitt avlyst.

  Forvirring rundt stortalent

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 9. desember 2023 KL:19.23)
  20-åringen cian uijtdebroeks ble lørdag presentert for jumbo-visma, men bare timer senere benektet hans nåværende lag overgangen. jumbo-visma meldte på sine nettsider at uijtedebroeks ville slutte seg til laget 1. januar 2024, og at belgieren skulle signere en fireårskontrakt. – vi har fulgt cian siden han var junior. han passer perfekt inn i laget vårt. vi er glade for at han har valgt oss, sa sportsdirektør merijn zeeman i jumbo-visma. også uijtdebroeks selv ble sitert i pressemeldingen til jumbo-visma, der han blant annet sa at han var «glad for å bli en del av jumbo-visma». lørdag kveld melder imidlertid bora-hansgrohe i sosiale medier at uijtedebroeks skal sykle for dem også i 2024. – han er bundet til oss på en kontrakt frem til 31. desember 2024, skriver bora-hansgrohe.  Aalesund-spiller brakk beinet på trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:09.54)
  aalesund-talentet henrik melland (18) var uheldig på onsdagens trening og pådro seg et beinbrudd. det bekrefter aalesund på sin nettside. «det går etter forholdene bra med henrik, og han vil bli operert i løpet av dagen», heter det i pressemeldingen. beinbruddet skal ha kommet etter en duell på onsdagens treningsøkt. midtbanespilleren har notert seg i 19 eliteseriekamper og 20 cupoppgjør for aalesund denne sesongen. (ntb)

  Varslingssak i Skiforbundet: – Hendelser som bryter med Skiforbundets etiske regler

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:09.29)
  tidligere landslagssmører, frode pedersen, varslet i sommer om påståtte kritikkverdige forhold. pedersen har blant annet jobbet tett med johannes høsflot klæbo tidligere. nå er norges skiforbund ferdig med behandlingen av saken. «konklusjonen er at det ikke har forekommet lovbrudd, men at enkeltstående hendelser bryter med skiforbundets etiske regler», skriver skiforbundet i en pressemelding. skiforbundet engasjerte advokat per ragnar bronken fra elden advokatfirma i arbeidet med saken, og advokatfirmaet har nå utarbeidet en rapport. – det er vår vurdering at de kritikkverdige forholdene som er fremhevet av varsler, ikke utgjør lovbrudd etter norsk rett. videre er det ingenting som tyder på at varsler har blitt utsatt for gjengjeldelse etter arbeidsmiljøloven på noe tidspunkt, sier advokat bronken. skiforbundet skriver videre i pressemeldingen at bronken imidlertid vurderer «at det er klart at noen av de enkeltstående hendelsene som det er varslet om, er å anse som «utilbørlig opptreden» etter nsfs «etiske retningslinjer for skiidretten»». – selv om varslingssaken er avsluttet, er det fremkommet kunnskap gjennom behandling av varselet som vil være viktig for oss fremover. det gjelder både hvordan håndtere negative hendelser i arbeidsmiljøet for dem som jobber ute i felt, men også våre rutiner for behandling av varslingssaker, sier generalsekretær arne baumann i norges skiforbund.

  Gladmelding i natt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:03.48)
  arsenal-trener mikel arteta fikk meldingen han ønsket seg fra martin ødegaard. det bekreftet han på en pressekonferanse. først scoret ødegaard. så klemte han til med kjæresten helene spilling.


  Alvorlig skade for Löfwenius - ute i minst ett år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:15.44)
  mimmi löfwenius pådro seg en skade under helgas cupfinale mot rosenborg og måtte forlate banen på båre. i en pressemelding opplyser vålerenga at hun har pådratt seg en alvorlig kneskade, blant annet med skade på korsbåndet, som gjør at hun ikke blir å se på banen på minst ett år. – det er helt sykt kjipt, ikke så mye mer å si enn det. nå ønsker jeg først og fremst å fokusere på rehabiliteringen, å bli bra, så får alt det andre komme senere. jeg skal støtte laget med hele mitt hjerte og sjel fra sidelinja i tiden fremover, sier löfwenius i pressemeldingen. den svensk-norske landslagsspissen skal opereres i løpet av desember.

  «United-dødaren» om trykket etter drømmemålet: – Har ikke kunnet bruke mobilen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:12.29)
  telefonen til fc københavns supertalent roony bardghji har knapt stått stille etter at han scoret vinnermålet mot manchester united i mesterligaen. den svenske 18-åringen har hatt et enormt trykk på seg etter fcks sensasjonsseier tidlig i november. bardghji ble matchvinner i den elleville 4-3-kampen. – jeg har nesten ikke kunnet bruke mobilen på grunn av alle meldingene, men jeg prøver å ikke la det påvirke meg for mye, sier bardghji til det svenske nyhetsbyrået tt. 18-åringen startet karrieren i malmös ungdomsavdeling, men meldte i 2020 overgang til fck. siden har han blitt den yngste til å debutere og score i den danske toppdivisjonen, og den yngste til å spille i conferenceligaen. bardghji har ennå til gode å debutere for det svenske a-landslaget. i etterkant av united-kampen var han svært frustrert over å ikke bli tatt ut. janne andersson gikk nylig av som svensk landslagssjef etter fiaskoen i em-kvalifiseringen. bardghji tror og håper at det kan styrke hans sjanser. – det er en drøm så klart. jeg har alltid sagt at jeg vil spille for sverige og jeg håper å få gjøre det snart. forhåpentlig kommer det inn en landslagssjef som kan forandre litt på tingene, sier han. (©ntb)


  Schjerve og Ruud til slopestylefinale i Østerrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:17.36)
  sebastian schjerve og birk ruud blir norske deltakere i fredagens slopestylefinale i verdenscupen friski i østerrikske stubai. de ble nummer tre og fire i sitt kvalifiseringsheat torsdag. de fire andre nordmennene ble slått ut. de åtte beste i hvert heat tok seg til finale. ulrik samnøy ble nummer 27 i samme heat, mens vebjørn gråberg, tevje skaug og tormod frostad ble henholdsvis nummer 12, 13 og 17 i det andre heatet. schjerve fikk 87,75 poeng for sitt beste forsøk, ruud 84,00 for sitt beste. det var femte og delt sjuende beste poengsum i hele kvalifiseringen. beste score fikk canadiske evan mceachran med 93,00. ruud er regjerende verdenscupvinner. sandra eie skulle vært norsk deltaker i kvinnenes kvalifisering, men hun kom ikke til start. forrige sesongs verdenscupvinner johanne killi la nylig opp. fredag stiller 16 menn og åtte kvinner opp i finalene. det skulle egentlig vært kvalifisering fredag og finaler lørdag, men programmet ble framskutt en dag på grunn av værmeldingen. (ntb)  Marerittskade for Gavi – kan miste sommerens fotball-EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:12.40)
  barcelona-juvelen gavi hinket av banen i tårer mot georgia søndag. et halvt døgn senere kom skadedommen som antyder at han kan gå glipp av neste års em. det skriver barcelona i en oppdatering på sin nettside. – en test utført mandag morgen har vist at han har en fullstendig avrivning av det fremre korsbåndet i høyre kne og en tilhørende skade i sidemenisken, heter det i pressemeldingen. klubben informerer også om at gavi skal opereres i løpet av de neste dagene. gavi fikk seg en hard smell på siden av høyre kne da han og en georgia-spiller kolliderte med hverandre. han fortsatte å spille og så ut til å skade det samme beinet mens han prøvde å kontrollere en ball. etter det signaliserte gavi umiddelbart at han ikke kunne fortsette. byttet ble gjort etter 26 minutters spill. (ntb)


  Tsjekkiske landslagsspillere sendt hjem før avgjørende kamp etter nattklubbesøk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:07.16)
  west hams vladimir coufal og to andre tsjekkiske landslagsspillere skal ikke i aksjon i mandagens avgjørende kamp mot moldova. det meldte landslaget søndag på x/twitter. – de har forlatt landslagssamlingen med umiddelbar virkning, heter det i meldingen. dette gjelder west ham-spiller vladimir coufal, midtstopper jakub brabec fra greske aris thessaloniki og spiss jan kuchta fra sparta praha. ifølge mediene sport daily ble spillerne sett lørdag på en nattklubb i olomouc, hvor landslaget møter moldova mandag kveld. media har publisert bilder av spillerne som var på nattklubben i selskap med tomas neumann, som er en del av ledelsen i det tsjekkiske fotballforbundet. tsjekkia er nummer to i gruppe e og trenger minst ett poeng mot moldova for å sikre plassen til neste års em i tyskland. moldova kan på sin side ta over andreplassen med seier og dermed kvalifisere seg. den tsjekkiske landslagssjefen, jaroslav silhavy, som selv er under kritikk etter en rekke dårlige resultater, kaller hendelsen «en stor skuffelse og ulempe». alle tre spillerne var i startelleveren da tsjekkia spilte 1-1 mot polen på fredag. – vi forventet at spillerne var klare til å spille kampen. de angrer og har beklaget overfor laget, men det er ikke godt nok, sa silhavy. tsjekkia har kvalifisert seg til hvert em siden landet ble uavhengig i 1993. (ntb)

  Oppløftende melding

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:12.14)
  norges landslagssjef ståle solbakken (55) møter pressen etter torsdagens 2-0-seier over færøyene, der erling braut haaland (23) fikk seg en smell. meldingen fra solbakken er positiv.

  Overmars får straff for upassende meldinger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:15.24)
  marc overmars får ikke jobbe i nederlandsk fotball det neste året. han sendte i fjor upassende meldinger til flere av ajax` kvinnelige ansatte. det ble i februar i fjor kjent at overmars var ferdig som sportssjef i ajax for å ha sendt meldingene til kvinnene. meldingene skal ha blitt sendt over en lengre periode, skrev ajax i en pressemelding. overmars forlot klubben umiddelbart. torsdag opplyser disiplinærkomiteen i nederlandsk idrett å utestenge ham fra å drive med fotball i landet i to år, der ett av dem er betinget. «når vi har sett på en passende straff for dette, har komiteen tatt til følge at saken har fått mye publisitet og at det har skadet vedkommende», heter det i uttalelsen. i etterkant av sparkingen i ajax ble overmars teknisk direktør i belgiske royal antwerp. straffen i nederland får ikke betydning for hans arbeid der. (©ntb)

  Bandy-VM neste år avlyst – Sveriges landslagssjef tatt på sengen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:11.38)
  det internasjonale bandyforbundet bestemte i oktober at neste års vm avlyses, men sveriges landslagssjef mattias sjöholm fikk først vite om det torsdag. grunnen til at mesterskapet avlyses er mangelen på arrangør, skriver aftonbladet. norges bandyforbund opplyste om avlysningen via sine nettsider tidligere i november. «norges bandyforbund føler med våre spillere som nå går glipp av et etterlengtet bandy-vm», het det i meldingen. både kasakhstan og usa viste interesse til å arrangere mesterskapet neste år, men de har siden hoppet av. dermed blir det ikke kåret en verdensmester for 2024. sveriges landslagssjef sjöholm visste ikke om det da han torsdag ble spurt om avlysningen. – det visste jeg ikke, så jeg kan ikke si så mye om det. vi skal ha et møte nå snart, og da får jeg kanskje vite mer, sier han til bandypuls. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »