Hovedsiden

Liten annonse
  Nytt værmareritt kan ramme Giro d`Italia – oversvømmelser truer viktig etappe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. mai 2024 KL:11.37)
  arrangørene av giro d`italia fikk det glatte lag etter at snø og iskalde temperaturer tvang fram tøffe grep tirsdag. nå kan en ny stor værutfordring være under oppseiling. voldsomme nedbørsmengder har rammet veneto-regionen i italia hardt den siste tiden. byene padova og vicenza har vært ekstra hardt berørt. det kan de prøvede arrangørene av giro d`italia måtte forholde seg til i dagene som kommer. lørdagens nest siste etappe skal etter planen gå fra alpago til bassano del grappa – nettopp i området som er rammet av flom. bilder som sirkulerer i sosiale medier viser oversvømte gater i flere landsbyer i det aktuelle området. (ntb)  Fotballkamper utsatt etter katastrofeflommen i Brasil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. mai 2024 KL:07.15)
  ekstreme nedbørsmengder gjør det umulig å spille seriekamper i fotball i den brasilianske delstaten rio grande do sul. brasils fotballforbund har hittil utsatt ti oppgjør for tre av eliteklubbene fra regionen. det gjelder internacional, gremio og juventud. delstatshovedstaden porto alegre står under vann, og det er der internacional og gremio holder til. minst 90 personer er meldt omkomne, opplyser myndighetene i rio grande do sul. i tillegg er 131 ikke blitt gjort rede for, og 155.000 mennesker har mistet hjemmet sitt. de voldsomme regnbygene som begynte i forrige uke, har forårsaket flom i elver, lagt hele landsbyer under vann og ødelagt veier og broer. flommen regnes som delstatens verste ekstremværkatastrofe. det er meldt mer regn i dagene som kommer. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »