Hovedsiden

Liten annonse
  Chelsea videre i FA-cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:22.53)
  ett minutt før kamslutt sendte chelseas midtbanespiller conor gallagher de blåkledde fra london videre til kvartifinale hjemme mot leeds. gjestene scoret kampens første mål, men etter to raske mål fra chelsea var de i ledelsen. leeds utlignet midtveis i andre omgang. fram til gallaghers sene scoring luktet det av ekstraomganger på stamford bridge. i kvartfinalen skal chelsea møte leicester.  Liverpool med flere spillere ute til den engelske ligacupfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:14.55)
  jürgen klopp bekrefter på tirsdagens pressekonferanse at laget må klare seg uten formspilleren diego jota i flere måneder. portugiseren måtte ut med en skade i helgens kamp mot brentford, og klopp kan bekrefte at det kan ta måneder før spilleren er tilbake. det samme måtte curtis jones, men klopp kunne ikke si noe om skadeomfanget til midtbanespilleren enda. det betyr at jota og jones stiller seg inn i skaderekken til liverpool før møte med luton på onsdag og ligacupfinalen mot chelsea på søndag. diogo jota, alisson, curtis jones, dominik szoboszlai og trent alexander-arnold er spillere klopp kunne bekrefte ikke rekker morgendagens kamp. klopp kunne ikke si for mye rundt skadeomfanget til trent og szoboszlai, men kunne meddele at de ikke er i lagtrening enda. liverpool møter luton 20.30 i premier league, og chelsea på wembley søndag klokken 16.00 i ligacupfinalen.

  Formsvake Chelsea med storseier i cupen – et kunstverk satte punktum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. februar 2024 KL:22.59)
  chelsea trøbler i premier league, men er videre til kvartfinalen i fa-cupen etter 3-1-seier borte over sterke aston villa. birmingham-klubben var favoritt til å vinne omkampen i 4. runde, men det går ikke alltid slik man tror i idrett. chelsea ledet 2-0 til pause etter scoringer av conor gallagher og nicolas jackson. gallagher var sentral i den første kampen mellom lagene også, og den offensive midtbanespilleren var mektig nådeløs da han knallet ballen opp i nettet etter elleve spilte minutter. ti minutter senere doblet chelsea ledelsen da jackson scoret med pannebrasken. 3-0-scoringen var av det vakre slaget. enzo fernandez smelte ballen rett i krysset på et direkte frispark fra rundt 25 meters hold. moussa diaby reduserte for vertene på overtid. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »