Hovedsiden

Liten annonse  fifa: galatasaray må betale 33 millioner kroner til elabdellaoui

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:21.53)
  fifa skriver at galatasaray må betale 33 millioner kroner til bodø/glimt-spiller omar elabdellaoui etter de terminerte kontrakten hans. det kommer fram i et fifa-dokument. fifa har bestemt at klubben må betale om lag 2,8 millioner euro i kompensasjon til den tidligere landslagskapteinen. det tilsvarer 33 millioner norske kroner. den tyrkiske storklubben trues med å ikke få signere nye spillere dersom de ikke betaler summen innen 45 dager etter de har fått beskjed om avgjørelsen. elabdellaoui spilte for galatasaray mellom august 2020 og september 2022. backens kontrakt ble imidlertid terminert i fjor høst etter en vanskelig periode med en fyrverkeriulykke, operasjoner og langvarig opptrening. nyttårsaften for to år siden pådro elabdellaoui seg skader i øynene under nyttårsfeiring i tyrkia. dette skjedde etter at fyrverkeri gikk av og traff ham i ansiktet. 14 måneder senere gjorde han comeback for galatasaray. etter fem måneder uten klubb signerte til slutt elabdellaoui en toårskontrakt med bodø/glimt. 31-åringen har så fått seks kamper for gultrøyene. tv 2 omtalte saken først i norge. (ntb)

  fifa: galatasaray må betale 33 millioner kroner til elabdellaoui

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:21.37)
  fifa skriver at galatasaray må betale 33 millioner kroner til bodø/glimt-spiller omar elabdellaoui etter de terminerte kontrakten hans. det kommer fram i et fifa-dokument. den tyrkiske storklubben trues med å ikke få signere nye spillere dersom de ikke betaler summen innen 45 dager etter de har fått beskjed om avgjørelsen. elabdellaoui spilte for galatasaray mellom august 2020 og september 2022. backens kontrakt ble imidlertid terminert i fjor høst etter en vanskelig periode med en fyrverkeriulykke, operasjoner og langvarig opptrening. nyttårsaften for to år siden pådro elabdellaoui seg skader i øynene under nyttårsfeiring i tyrkia. dette skjedde etter at fyrverkeri gikk av og traff ham i ansiktet. 14 måneder senere gjorde han comeback for galatasaray. tv 2 omtalte saken først i norge. (ntb/nrk)

  Håndballforbundet fikk avslag på VM-støtte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:13.09)
  i 2025 skal norge, danmark og kroatia arrangerte håndball-vm for menn, men norges håndballforbund får ingen støtte fra kultur- og likestillingsdepartementet. nhf søkte i oktober om et tilskudd på 16 millioner kroner. «departementet har vurdert søknaden og finner ikke å kunne prioritere et særskilt, enkeltstående tilskudd til dette formålet. på denne bakgrunn har kultur- og likestillingsdepartementet besluttet å avslå søknaden», står det i svaret. – det er automatisk 15–16 millioner i minus om vi skal bære den kostnaden selv, så sånn sett er det dramatisk, sier generalsekretær erik langerud til nrk. han forteller at summen skulle gå til å bygge om telenor arena innvendig for å kunne ta 15.000 tilskuere til finalene, noe det internasjonale håndballforbundet krever. – vi har fått avslaget og skal diskutere det på et styremøte de nærmeste ukene. det er klart det er krevende å skulle arrangere et verdensmesterskap, det er krevende i seg selv, og spesielt når vi taper penger på det, forklarer langerud.


  Brentford signerte nederlandsk landslagskeeper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:11.31)
  premier league-klubben brentford har signert den nederlandske keeperen mark flekken (29) på en fireårskontrakt. det bekrefter klubben på sine nettsider. flekken forlater den tyske bundesliga-klubben freiburg til fordel for london-laget. han har holdt buret rent i 13 av 34 kamper denne sesongen for klubben som endte på en imponerende femteplass. 29-åringen har voktet målet i fire kamper med det nederlandske flagget på brystet. tidligere i karrieren har han vært innom blant annet greuther fürth og duisburg. – vi er veldig glade for å ha signert mark. han er en spiller med mye kvalitet som kommer til å forsterke keeperstallen vår, sier brentford-trener thomas frank. ifølge sky sports skal overgangssummen ligge på rundt 153 millioner kroner. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »