Hovedsiden

Liten annonse


  Canadiske skogbranner stopper amerikansk idrett

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 9. juni 2023 KL:07.49)
  amerikanerne må sette flere idrettsarrangementer på vent som følge av skogbrannene i canada. luftkvaliteten er spesielt dårlig i new york. torsdag ble det første løpet i galoppløpet belmont stakes i new york avlyst. hundrevis av skogbranner i canada har ført til at et teppe med røyk og tåke har lagt seg over flere nordøstlige amerikanske byer denne uka, og det er utstedt advarsler om luftforurensing til flere millioner mennesker. baseballkampene mellom new york yankees og chicago white sox ble torsdag gjennomført etter at de måtte ha spillefri onsdag. da var luftkvaliteten på yankee stadium på hele 335. mange nfl-lag i øst måtte flytte sine treninger inn i haller torsdag. i hovedstaden tar baseballaget washington nationals grep og utsetter sin kamp mot arizona som opprinnelig skulle bli spilt 22. juni. (ntb)


  Bekreftet: Mac Allister til Liverpool

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. juni 2023 KL:12.01)
  alexis mac allister melder overgang fra brighton til liverpool. det bekrefter liverpool i en pressemelding. overgangssummen er ikke offentlig, men det har vært rapportert at klubben må ut med omlag 35 millioner pund for argentineren. mac allister var en del av landslaget som vant vm i qatar i vinter. mac allister debuterte for brighton i mars 2020. han gjorde 20 mål på 112 kamper i løpet av sin tid på den engelske sørkysten. (nrk/ntb)


  Sosiale medier-oppsving for Inter Miami

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. juni 2023 KL:07.19)
  lionel messi har sørget for en solid oppsving i antall instagram-følgere for sin nye klubb inter miami. før messi-overgangen ble annonsert onsdag kveld hadde david beckhams klubb én million følgere. knappe ti timer senere er antallet oppe i 4.3 millioner. messi har 469 millioner på sin konto. argentineren hadde en lignende effekt da han signerte for psg for to år siden. da fikk den franske hovedstadsklubben 5.6 millioner nye følgere i løpet hans første uke.  Bekreftet: Bellingham klar for Real Madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. juni 2023 KL:16.22)
  borussia dortmund bekrefter på sine nettsider at det britiske vidunderbarnet jude bellingham (19) er solgt til real madrid. den tyske klubben opplyser at han selges for 100 millioner euro, i tillegg til 20 millioner i klausuler. det gir en totalsum på rundt 1,2 milliarder norske kroner. denne summen kan stige hvis diverse kriterier blir oppfylt. bellingham anses for å være et av verdens største fotballtalenter. han har skrevet under en seksårskontrakt med madrid-klubben. 19-åringen skal være real madrids største kjøp siden eden hazard.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »