Hovedsiden

Liten annonse
  Norske scoringer da Djurgården nærmet seg serieleder Malmö

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:21.29)
  gustav wikheim og tokmac nguen scoret hver sin gang da djurgården tok et skritt i retning tabelltoppen i svensk fotball mandag. halmstad ble slått 2-0. seieren betyr at hovedstadsklubben er tre poeng bak serieleder malmö, som måtte nøye seg med 2-2 borte mot pål arne johansens häcken. begge topplagene har ti kamper spilt. wikheim satte inn sitt første mål for sesongen etter bare sju minutters spill i mandagens kamp. ni minutter senere hamret nguen inn sitt fjerde i 2024-utgaven av allsvenskan. de to norske fulltrefferne var mer enn nok til å beseire et halmstad-mannskap som ligger på sjuendeplass på tabellen. klubben trenes for øvrig av tidligere lillestrøm-trener magnus haglund. wikheim og nguen spilte henholdsvis 77 og 61 minutter for djurgården mandag. tobias gulliksen var på banen i samfulle 90 minutter for stockholmsklubben. (ntb)

  Kollaps for J17-landslaget i EM – åttemålstap mot Frankrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. mai 2024 KL:18.38)
  norges j17-landslag har fått tøff medfart i em-sluttspillet. etter 0-3-tap for england i åpningskampen ble det en fryktelig 0-8-smell mot frankrike onsdag. frankrike er tittelforsvarer i j17-em, men årets utgave virket ikke uoverkommelig sterk da det ble bare 3-2-seier over det svenske vertslaget som norge slo i em-kvalifiseringen i mars. norge holdt 0-0 i en halv omgang på malmö idrottspark, men så raknet det. to ganger i første omgang scoret motstanderen to ganger med to minutters mellomrom, og ved pause sto det 4-0. så ble det ikke flere mål før det siste kvarteret, da innbytterne rachael adedini og djenna-léna tene scoret fire ganger til. adedini gjorde hattrick med mål i det 77. og 88. minutt og på overtid. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »