Hovedsiden

Liten annonse
  Straffebonanza da Fulham slo Wolves i overtidsdrama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:23.05)
  den brasilianske 35-åringen willian scoret på to straffespark da fulham slo wolves 3-2 i en intens kamp i engelsk fotball mandag. oppgjøret i london endte til slutt med tre poeng til hjemmelaget. det betyr at wolves og fulham er henholdsvis nummer 12 og 14 på tabellen etter 13 serieomganger. de har samme antall poeng. alex iwobi ga fulham en pangstart da han sendte vertene i ledelsen allerede etter åtte minutters spill. midtveis i første omgang slo gjestene tilbake ved matheus cunha. etter pause kom det tre straffespark. først fikk fulham-veteranen willian sjansen fra krittmerket, og rutinert som han er ventet han ut keeper og satte ballen sikkert i mål. deretter fikk wolves straffe da hee-chan hwang ble stanset med ulovlige midler. sørkoreaneren tok selv ansvar og banket ballen midt i mål. lenge så det ut til å ende uavgjort i london, men på overtid måtte var-dommerne i aksjon igjen. dommer michael salisbury dømte ikke straffe da harry wilson gikk i bakken, men etter å ha sett situasjonen på video ombestemte han seg. igjen var willian sikker fra straffemerket, og sørget for tre poeng til fulham. (ntb)

  Sensasjonslaget Girona måtte nøye seg med ett poeng

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:22.58)
  girona har sjokkert i la liga-innledningen, men mandag ble det med ett poeng etter 1-1 hjemme mot athletic bilbao. dermed er real madrid fortsatt serieleder. det ene poenget betydde nemlig at girona ikke klarte å ta tilbake serieledelsen. real madrid overtok tabelltoppen et døgns tid tidligere etter 3-0-seieren over cádiz søndag. det så imidlertid bra ut for girona som tok ledelsen på eget gress mandag. ukrainske viktor tsyhankov fikset ledelse etter ti minutters spill i annen omgang. det så en stund ut til å kunne gi en ny seier, men drøyt midtveis i omgangen utlignet inaki williams for bortelaget. girona forsøkte å legge press på athletic bilbao i avslutningen, men fikk ikke scoringen som igjen ville gjort klubben til serieleder. etter 14 serierunder har både real madrid og girona 35 poeng, men førstnevnte er foran på målforskjell. (ntb)

  Milan-talent (15) ble tidenes yngste Serie A-spiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:23.38)
  francesco camarda ble historisk i milans 1-0-seier mot fiorentina. med sine 15 år og 260 dager har ingen vært yngre i serie a-debuten. angriperen erstattet luka jovic etter 83 minutters spill på san siro. inntil lørdag hadde wisdom amey rekorden som tidenes yngste spiller i den italienske toppdivisjonen. han gjorde unna debuten i en alder av 15 år og 274 dager, melder optapaolo. (ntb)

  Marerittskade for Gavi – kan miste sommerens fotball-EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:12.40)
  barcelona-juvelen gavi hinket av banen i tårer mot georgia søndag. et halvt døgn senere kom skadedommen som antyder at han kan gå glipp av neste års em. det skriver barcelona i en oppdatering på sin nettside. – en test utført mandag morgen har vist at han har en fullstendig avrivning av det fremre korsbåndet i høyre kne og en tilhørende skade i sidemenisken, heter det i pressemeldingen. klubben informerer også om at gavi skal opereres i løpet av de neste dagene. gavi fikk seg en hard smell på siden av høyre kne da han og en georgia-spiller kolliderte med hverandre. han fortsatte å spille og så ut til å skade det samme beinet mens han prøvde å kontrollere en ball. etter det signaliserte gavi umiddelbart at han ikke kunne fortsette. byttet ble gjort etter 26 minutters spill. (ntb)

  Vinicius skadd – reiste hjem fra landslagssamling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:21.55)
  real madrids vinicius junior pådro seg en skade i torsdagens vm-kvalifiseringskamp mot colombia. spilleren har reist hjem fra landslagsoppholdet med brasil. det bekrefter landslaget på sine nettsider. allerede etter 27 minutters spill i torsdagens 1-2-tap ble vinicius tvunget av banen. – jeg tror det er samme skade som før. smerten sitter i baksiden av låret, sa han torsdag ifølge nyhetsbyrået afp. brasilianeren skadet det samme låret i slutten av august. da var han ute en måneds tid. madrid-lagkamerat eduardo camavinga pådro seg også en skade på landslagssamling denne uken. franskmannen er henvist til sidelinjen resten av året. fra før er også thibaut courtois (korsbåndskade), kepa arrizabalaga (muskelskade), jude bellingham (skulderskade), éder militão (korsbåndskade), dani ceballos (muskelskade), aurélien tchouaméni (brukket fot) og arda güler (muskelskade) ute. klubben er likevel store favoritt i det neste oppgjøret i spansk la liga. de er også allerede klare for sluttspillet i mesterligaen, og de to resterende kampene i gruppespillet er derfor av liten betydning. (©ntb)

  Tredje seier på rad for Kolbotn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:21.23)
  kolbotn seiret 2-0 over til 2020 i 1. divisjon, 1. division promotion group i fotball. marie moen preus sendte kolbotn i ledelsen da hun satte inn 1-0 etter 21 minutters spill. da lagene gikk i garderoben etter 45 minutter var stillingen 0-1. minuttet før full tid doblet innbytter celine larsen ledelsen til kolbotn. kort tid etterpå ble kampen avblåst. kampen endte dermed 0-2. kolbotns tuva henriksen pådro seg gult kort. stine margrete jensen var kampleder. og dermed var serien ferdigspilt for de to lagene. kolbotn sikret sikret seriemesterskapet etter å ha tatt 58 poeng. til 2020 ender på en sterk andreplass med 49 poeng. til 2020 har vært bunnsolide defensivt og slapp bare inn 23 mål i løpet av året. på motsatt banehalvdel ble det 49 mål. denne sesongen har kolbotn vært trygge i forsvar, og slapp kun inn 13 mål. på motsatt banehalvdel ble det 48 nettkjenninger. martine fenger ble toppscorer for kolbotn med sine ti scoringer, mens mali trøan noterte seg for 13 scoringer for til 2020. (©ntb)
  Thorstvedt-dobbel for Sassuolo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:20.22)
  kristian thorstvedt scoret både én og to ganger da sassuolo spilte 2-2 hjemme mot salernitana. den norske midtbanespilleren var en svært viktig bidragsyter for sassuolo, som kjempet seg tilbake fra 0-2 til ett poeng. allerede etter 17 minutters spill ledet gjestene fra salerno med to mål, men thorstvedt reduserte i det 36. minutt og utlignet i det 52., og berget dermed poenget for sassuolo. thorstvedt scoret også forrige serierunde, da mot torino. sassuolo ligger på 14. plass i serie a, mens salernitana har slitt og ligger sist i den italienske toppdivisjonen. emil konradsen ceïde og marcus holmgren pedersen var ubenyttede reserver for sassuolo. emil bohinen spilte 60 minutter for salernitana, mens erik botheim så hele oppgjøret fra benken.

  Girouds hodestøt tente Milan-håpet – full spenning i «dødens gruppe»

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:23.02)
  olivier giroud (37) stanget milan til 2-1 over paris saint-germain og sørget for en vidåpen innspurt på champions leagues antatt tøffeste pulje. under press hanket milan inn seieren klubben måtte ha for å holde liv i cl-ambisjonene. sist sesongs semifinalist startet kvelden på to poeng, men etter 90 minutters fotball spratt antallet opp i fem. det skjedde etter et solid comeback. rafael leão saksesparket inn 1-1 få minutter etter psgs ledermål tidlig i kampen, og etter pause brukte evigunge giroud hodet til å fikse 2-1. franskmannen steg til værs i det 50. minutt og var knusende overlegen i luftduellen med gjestenes målscorer milan skriniar. kort tid etter ble psg redusert til ti mann (to gule kort til lucas hernandez). på stillingen 1-1 før pause traff psg-angriperen ousmane dembélé tverrliggeren med en avslutning fra 20 meter.

  Frankrike utfordrer Sverige om OL i 2030 – lover massiv gjenbruk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:19.44)
  kampen om vinter-ol i 2030 tilspisser seg. tirsdag meldte frankrike seg formelt på med ønske om bruk av eksisterende anlegg. interessen ble kjent i sommer, men først nå er det klart at en søknad blir en realitet. skulle den få gjennomslag, vil det bety mer ol-moro på fransk jord kun seks år etter sommerlekene i paris. sjefen for frankrikes ol-komité lover at planene er basert på 95 prosents gjenbruk av arenaer og tilskuerplasser. håpet er at det gir franskmennene en fordel i racet med sverige og andre konkurrenter. – vi skal forsøke å holde budsjettet nede. verden i endring, og det må vi også være. det er ikke rom til å slå på stortromma, sier david lappartient. det legges opp til at ol-landsbyen, mediesenteret og innendørskonkurranser (skøyter) plasseres i nice. byen på den franske sørkysten er med det pekt ut som hovedbasen for et mulig ol. videre planlegges det for alpint i méribel og courchevel. der ble det tidligere i år arrangert vm. konkurranser i snowboard ønsker man å ha i isola 2000 (90 minutters kjøretur fra nice), mens grand-bornand er øremerket langrenn og øvrige nordiske grener. frankrike har tre ganger vært ol-vert på vinterstid (1923, 1968 og 1992). sverige har aldri arrangert vinter-ol, men det har ikke stått på forsøkene. for noen år siden ble det nok et nederlag da italias søknad om 2026-lekene vant fram. sveits har også meddelt at de vil søke om 2030-lekene. den internasjonale olympiske komité (ioc) vil trolig ta en avgjørelse om vertsland i juli neste år. (ntb)

  Häcken slo Malmö i bråkete kamp – gullkamp venter i siste runde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. november 2023 KL:19.46)
  häcken vant 4-2 over malmö i den svenske toppdivisjonen i fotball søndag. kampen inneholdt rødt kort og stans grunnet supporterbråk. tapet kunne blitt skjebnesvangert for malmö, men elfsborg kastet bort sin mulighet til å bli seriemester søndag med 2-2 mot degerfors. dermed skal malmö og elfsborg spille om gullet i den siste serierunden. lagene møtes på malmös hjemmebane 12. november. elfsborg leder med tre poeng og blir seriemester ved uavgjort. lagene har lik målforskjell (+34), men malmö er foran på antall scorede mål (61 mot 59). häcken blir nummer tre i årets allsvenskan-sesong. det ble bråk 20 minutter før slutt i göteborg. aiham ousou ble byttet ut for häcken etter 72 minutter på stillingen 3-1. på vei rundt banen gestikulerte han til malmö-supporterne, noe som skapte bråk. etter hvert var det noen supportere som tok seg over gjerdene og lagene ble sendt i garderoben. ousou fikk sitt annet gule kort og dermed marsjordre for episoden. häcken-trener per-mathias høgmo var ikke fornøyd med ousou. det røde kortet førte til at häcken ikke fikk brukt sitt bytte og må avslutte kampen med ti mann. – jeg er ikke happy med det. vi må bare forholde oss til beslutningen så legger vi om formasjonen, sa høgmo til discovery. etter noen minutters pause i forbindelse med et sikkerhetsmøte, ble kampen gjenopptatt. edward chilufya og pontus dahbo (to mål) sendte häcken opp i 3-1. isaac kiese thelin skapte spenning med redusering ti minutter før slutt, men det endte med häcken-seier etter at tidligere bodø/glimt- og vålerenga-spiller amor layouni fastsatte resultatet. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »