Hovedsiden

Liten annonse
  Sørloth-scoring i fjerde kamp på rad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:18.14)
  alexander sørloth har virkelig funnet målformen for villarreal. søndag scoret han i 1-1-kampen mot rayo vallecano. sørloth sendte gjestene i føringen etter 15 minutter. álex baena kom fri på kanten og slo ballen inn foran mål. der ventet sørloth og satte den kontant i nettet. jubelen skulle imidlertid stilne fort, for bare minuttet senere utlignet kike perez. villarreal fikk tøffere arbeidsforhold da alberto moreno ble utvist med et kvarter igjen, men det ble ikke flere mål i kampen. sørloth har scoret i alle de fire siste seriekampene. de har endt i én seier, én uavgjort og to tap. han scoret sitt første villarreal-mål mot barcelona i august. trønderen spilte hele kampen for de gulkledde søndag. villarreal er nummer ti i la liga etter seks kamper. neste kamp venter girona på hjemmebane. villarreal spiller også i europaligaen i høst. der åpnet de med 0-2-tap for greske panathinaikos tidligere i uken. sørloth og co. skal også møte rennes og maccabi haifa i puljespillet. (ntb)

  Uno-X-signering ble europamester – norsk nedtur i Nederland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:13.20)
  det danske supertalentet henrik pedersen (18) signerte nylig en fireårskontrakt med uno-x. fredag tok han em-gull på landeveien i nederland. pedersen kom alene til mål på u23-fellesstarten under mesterskapet i nederlandske emmen. sølvvinner ivan romeo ble slått med 25 sekunder. den danske europamesteren har de siste sesongene syklet for kontinentallaget coloquick. foran neste sesong går veien videre til norske uno-x. pedersen har signert en fireårskontrakt med laget som ledes av jens haugland. i 2024 og 2025 skal han i utgangspunktet sykle som en del av utviklingslaget til uno-x, før han flyttes opp på profflaget fra 2026. pedersen har tidligere denne sesongen markert seg blant annet i ungdommens utgave av giro d`italia. for de norske rytterne ble fredagens 136,5 kilometer em-fellesstart i emmen en stor nedtur. per strand hagenes var på forhånd pekt på som en rytter med gode sjanser, men slik gikk det ikke. trym brennsæter ble best av de norske på 50.-plass. han ble slått av pedersen med drøye minuttet. de øvrige nordmennene endte enda lenger ned på listene. (ntb)

  Gulbrandsen helt i Molde-returen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:19.53)
  fredrik gulbrandsen spilte sin første kamp for molde på sju år. mot odd brukte han bare tre minutter før han scoret sitt første mål i molde-returen, da hjemmelaget vant 4-1. i det 69. minuttet av kampen la han ned ballen på elegant vis på vei inn mot 16-meteren. fra spiss vinkel satte han ballen i mål og førte hjemmelaget opp i 3-1. – det var bra den kom så tidlig. jeg begynte å kjenne det etter noen minutter der, sier gulbrandsen til tv 2. gulbrandsen har vært i red bull salzburg, new york redd bulls og istanbul basaksehir, adana demirspor.siden han forlot molde i 2016. han satt på benken i 65 minutter mot odd før han kom inn for veton berisha, som måtte gå målløs av banen. - jeg har mye å gå på. det er en god start. jeg gleder meg til fortsettelsen, sier gulbrandsen. og han var ikke den eneste hjemvendte spilleren som scoret mål lørdag. for eirik hestad, som i sommer kom tilbake fra den kypriotiske klubben pafos scoret moldes to første scoringer. odds scoring ble satt inn av tobias svendsen. magnus wolf eikrem fastsatte sluttresultatet til 4-1 med et nydelig plassert skudd fra en presset posisjon fra 15 meter. seieren førte molde opp på 4. plass i eliteserien. med en kamp mer spilt ligger de nå fem poeng bak bodø/glimt. viking leder eliteserien. laget fra stavanger er åtte poeng foran molde på 4. plass.

  Evenepoel slo tilbake med etappeseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. september 2023 KL:17.35)
  belgiske remco evenepoel slo tilbake lørdag med etappeseier på den 14.-etappen. dagen før hadde han en vond dag på sykkelen i vuelta a espana. fredag ble belgieren kraftig distansert av favorittene, men sammen med franske romain bardet satte han standarden på den 156 kilometer lange fjelletappen. den var ikke like tøff som fredagen, men inneholdt to utenfor kategori-topper. fire kilometer fra målgang rykket den belgiske mesteren i fra franskmannen. i mål skilte over minuttet mellom de to. i sammendraget avanserte evenepoel derimot bare én plassering fra 19. til 18.-plass. (ntb)

  Fotball: U21-herrene åpnet EM-kvalifiseringen med 7-0-seier over San Marino

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. september 2023 KL:20.07)
  andreas schjelderup scoret hattrick da norge u21 slo san marino 7-0 på bortebane i em-kvalifiseringen torsdag. det ble en god kveld for norge-stjernene schjelderup og isak hansen-aarøen som ikke fikk spille sommerens u21-em i romania. manchester united-spilleren hansen-aarøen tegnet seg også på scoringslisten i løpet av noen effektive norge-minutter på tampen av første omgang. etter en noe tafatt norsk åpning tok det skikkelig fyr offensivt det siste kvarteret før hvilen. schjelderup scoret det forløsende 1-0-målet etter pent norsk spill i det 34. minutter, og deretter rant det inn bak san marino-keeper pietro amici. 2-0 kom ved sivert mannsverk to minutter senere. han forserte framover med ballen og feide den opp i vinkelen fra 18 meters hold. hansen-aarøen økte til 3-0 i siste ordinære spilleminutt i første omgang, mens schjelderup var frampå igjen og gjorde 4-0 i tilleggstiden. det skal også nevnes at driblevingen oscar bobb, som nylig debuterte for manchester city, viste seg fram med positivt fortegn. han gjorde en rekke frekke driblinger og hadde flott forarbeid til 3-0-målet. amici hindret større tap for san marino med en rekke gode redninger etter hvilen. men han kom til kort mot schjelderup i det 83. minuttet, da vingen kom fri på venstresiden og satte 5-0. innbytter daniel karlsbakk puttet på til 6-0 i det 88. minuttet etter flott forarbeid av david møller wolfe. på overtid gjorde eskil edh 7-0. neste kamp for norge spilles hjemme mot latvia i neste uke. irland, italia og tyrkia er også med i puljen. (ntb)

  Kuss beholder ledertrøyen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 5. september 2023 KL:17.37)
  amerikanske sepp kuss beholdt ledetrøyen i treukersrittet vuelta a espana, etter tirsdagens tempoetappe over 25,8 kilometer i valladolid. tirsdagens enkeltstart var den 10. etappen i årets tredje store treukersritt. kuss leverte en overraskende sterk tempoetappe. kuss er egentlig hjelperytter på storlaget jumbo visma, for kapteinene primoz roglic og tour-vinner jonas vingegaard. men nå leder han rittet 26 sekunder foran marc soler. remco evenepoel hentet halvparten av forspranget til kuss, men er fortsatt over minuttet bak den klatresterke amerikaneren i sammendraget. primoz roglic er ytterligere nesten et halvt minutt bak evenepoel. italienske filippo ganna vant etappen.

  Lutons sluttspurt ikke nok - West Ham til topps på tabellen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. september 2023 KL:22.58)
  for første gang ble det spilt premier league-fotball på kenilworth road, hjemmebanen til luton town. men noen hjemmeseier ble det ikke. jarrod bowen sendte west ham i ledelsen før pause og i det 85. minuttet så det ut til at kampen var punktert da kurt zouma stanget inn 2-0 til gjestene. luton klarte imidlertid å mobilisere til en sluttspurt og på overtid reduserte mads andersen. noen utligning kom imidlertid aldri og dermed var det west ham som kunne juble for tre poeng. med det står west ham med ti poeng etter fire kamper og topper premier league, ett poeng foran manchester city (med én kamp mer spilt). luton ligger på sin side sist, med null poeng etter tre kamper.

  Dortmund-smell på hjemmebane

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. september 2023 KL:22.31)
  borussia dortmund fikk en kjempestart hjemme mot heidenheim fredag kveld. julian brandt og emre can sørget for at hjemmelaget ledet 2-0 etter et kvarter. men i den andre omgangen kom heidenheim tilbake. eren dincki reduserte etter en times spill og idet 82. minuttet utlignet tim kleindienst fra straffemerket. til tross for store sjanser for flere lag, ble det ikke flere scorinnger. dermed ble det et skuffende uavgjortresultat for dortmund, som ble møtt med pipekonsert av hjemmefansen etter kampslutt. den tyske storklubben var svært nær ved å ta seriegullet i tysk bundesliga forrige sesong, men snublet i siste serierunde. denne sesongen står de med fem poeng etter tre kamper. julian ryerson har slitt med en liten skade den siste tiden. fredag var han i kamptroppen, men ble ikke byttet innpå.

  Hansen med overlegen seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 30. august 2023 KL:21.29)
  norges kombinertess gyda westvold hansen er ustoppelig. onsdag vant hun sommer grand prix-rennet i oberstdorf med over ett minutt. – magisk av gyda, hun gikk tre runder i en knalltøff løype og den siste runden var den raskeste. vinner igjen med over minuttet. suverent, sier sportssjef ivar stuan. westvold hansen leverte strålende hopping og hadde 1.01 minutt ned til slovenske ema volavsek på annenplass foran langrennet. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »