Hovedsiden

Liten annonse


  Berge kåret til sesongens spiller i Burnley

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:12.41)
  sander berge ble hedret som sesongens spiller i burnley under lørdag kveld. berge ble kåret til sesongens spiller både i en kåring basert på stemmer fra burnley-fans verden over og en kåring hvor spillerne selv hadde stemt. – dette betyr mye for meg. burnley er en fantastisk fotballklubb, sier berge i pressemeldingen, hvor han også takker supporterne for støtten. lørdag tapte burnley 1-4 hjemme mot newcastle. med to kampr igjen å spille har de fem poeng opp til nottingham forest og trenger et lite mirakel for å unngå nedrykk. berge kom til klubben før 2023/24-sesongen.

  mirakelet uteble for liverpool – slått ut av europa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:22.53)
  liverpool trengte et mirakel, men det ble bare 1-0-seier borte mot atalanta. den italienske klubben er klare for semifinale, mens jürgen klopps europaeventyr med liverpool endte i europaligaens kvartfinale. etter 0-3-tapet hjemme på anfield forrige uke, var det et fryktelig utgangspunkt liverpool reiste til bergamo med. der fikk de akkurat den starten de trengte, da trent alexander-arnold skaffet straffe etter fem minutter. mohamed salah var sikker og scoret kveldens første. liverpool hadde fortsatt godt over 80 minutter til på å hente opp ledelsen til atalanta, men tiden gikk og de store sjansene uteble. flere mål ble det ikke, og atalanta vant dermed 3-1 sammenlagt. for liverpool-manager jürgen klopp ble det dermed en tung avslutning i europa. i januar fortalte jürgen klopp at han gir seg som liverpool-manager etter sesongen, og finalen i europaligaen i dublin 22. mai kunne blitt et perfekt punktum for klopps karriere i merseyside-klubben. slik gikk det ikke, og dermed er det de seks siste serierundene i premier league-gulljakten som gjenstår av klopps liverpool-karriere.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »