Hovedsiden

Liten annonse

  Skadet Hegerberg ikke med i landslagstroppen: – Hun var veldig lei seg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. september 2023 KL:10.12)
  leif gunnar smerud tok tirsdag ut sin første tropp som landslagstrener, etter at han tok over for hege riise. da troppen ble presentert stod ikke ada hegerberg på lista. det er på grunn av en skade, forteller smerud. – jeg møtte ada i går. ada har en belastningsskade som gjorde at hun stod over supercupen også. den skal vi ikke forverre, så hun var veldig lei seg for at hun ikke får vært med. hun var supermotivert til å bidra, men hun får dessverre ikke bidratt fysisk denne gangen. sånn er det, det er ikke noe dramatikk i det, det er en lett belastningsskade vi ikke vil forverre, sier smerud. denne norge-troppen skal møte østerrike (22. september) og portugal (26. september) i nasjonsligaen. dette er de utvalgte: keepere: cecilie fiskerstrand, guro pettersen, aurora mikalsen. forsvar: maren mjelde, thea bjelde, marit bratberg lund, mathilde harviken, anja sønstevold, tuva hansen, guro bergsvand. midtbane: ingrid syrstad engen, vilde bøe risa, guro reiten, lisa naalsund, cesilie andreassen, frida maanum. angrep: karina sævik, sophie román haug, emilie nautnes, amalie eikeland, julie blakstad, elisabeth terland og caroline graham hansen.

  Hegerberg er skadet – er ikke med i landslagstroppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. september 2023 KL:10.12)
  leif gunnar smerud tok tirsdag ut sin første tropp som landslagstrener, etter at han tok over for hege riise. da troppen ble presentert stod ikke ada hegerberg på lista. det er på grunn av en skade, forteller smerud. – jeg møtte ada i går. ada har en belastningsskade som gjorde at hun stod over supercupen også. den skal vi ikke forverre, så hun var veldig lei seg for at hun ikke får vært med. hun var supermotivert til å bidra, men hun får dessverre ikke bidratt fysisk denne gangen. sånn er det, det er ikke noe dramatikk i det, det er en lett belastningsskade vi ikke vil forverre, sier smerud. denne norge-troppen skal møte østerrike (22. september) og portugal (26. september) i nasjonsligaen. dette er de utvalgte: keepere: cecilie fiskerstrand, guro pettersen, aurora mikalsen. forsvar: maren mjelde, thea bjelde, marit bratberg lund, mathilde harviken, anja sønstevold, tuva hansen, guro bergsvand. midtbane: ingrid syrstad engen, vilde bøe risa, guro reiten, lisa naalsund, cesilie andreassen, frida maanum. angrep: karina sævik, sophie roman haug, emilie nautnes, amalie eikeland, julie blakstad, elisabeth terland og caroline graham hansen.

  Mathis Bolly gjør comeback i Lillestrøm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. september 2023 KL:16.43)
  mathis bolly (32) skal spille for eliteserieklubben lillestrøm ut sesongen. – jeg er veldig glad for å være tilbake. kroppen føles bedre og bedre, og jeg håper å kunne bidra utover høsten. kurven peker oppover, jeg har fått trent bra nå og er topp motivert, sier bolly til klubbens nettsider. bolly kom til lsk som unggutt i 2008 og ble solgt til tysk fotball i 2013. i 2021 vendte han tilbake til norsk fotball og skrev under for molde før han gikk på lån til stabæk. kontrakten med molde gikk ut ved årsskiftet, og han har siden vært på jakt etter ny klubb. – mathis har rukket å vise fram den x-faktoren vi alle vet at han har, ikke minst i form av sin ekstreme hurtighet, og han blir et bra supplement til troppen vår resten av sesongen, sier sportssjef simon mesfin. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »