Hovedsiden

Liten annonse  Ruud til semifinale i Portugal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. april 2024 KL:21.28)
  casper ruud fortsetter å imponere i atp 250-turneringen estoril open i portugal. fredag kveld var det ungareren márton fucsovics som måtte knele for nordmannen i kvartfinalen. ruud vant komfortabelt 6-3, 6-2 i sett og kan begynne forberedelsene til semifinalen. motstanderen slet med skade i beinet gjennom deler av kampen. – det var en god kamp for meg. jeg har sett han spille bedre før, så det var åpenbart at han slet litt, sier ruud i et intervju med arrangøren vist på tv 2 – han fortsetter å herje i estoril. han spiller en ordentlig god kamp, roser tv 2s kommentator sverre krogh sundbø. i semifinalen møter han spanske pedro martinez som slo ut franske richard gasquet i kvartfinalen.

  Ruud åpner mot brysom nederlender i Portugal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:06.18)
  casper ruud møter nederlandske botic van de zandschulp når han går i gang med estoril open på atp-touren i tennis. motstanderen ble klar etter at van de zandschulp slo federico coria fra argentina med settsifrene 6-4, 4-6, 6-1. regn gjorde at kampen ble stoppet tirsdag og måtte fullføres dagen etter. ruud har bare vunnet to av fem tidligere møter med van de zandschulp, men det siste endte godt da han på rundt samme tid i fjor vant i strake sett i monte carlo masters. som en av turneringens toppseedede spillere slapp ruud å spille 1. runde i portugal. atp 250-konkurransen er startskuddet på en periode med spill på grus, som er ruuds favorittunderlag. (ntb)


  Storhamar til finalehelg i håndball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. mars 2024 KL:18.25)
  storhamar kastet ikke bort ledelsen fra den sterke bortekampen og er klar for finalehelg i håndballens europaliga etter 33-26 over tyske thüringen. etter firemålsseier på bortebane hadde storhamar et ypperlig utgangspunkt, og i egen hall lot ikke laget motstanderen skape spenning. halvveis sto det 15-9, og til slutt ble seiersmarginen sju mål i returkampen og elleve totalt. anniken obaidli førte an med ni mål for storhamar, mens tina abdula og line ellertsen scoret seks hver. finalehelgen avvikles i graz i østerrike 11. og 12. mai. gloria bistrita fra romania er også klar for semifinale, mens de to siste returkampene i kvartfinalene spilles søndag. da kjemper blant andre sola for avansement. laget har fire mål å ta igjen i hjemmekampen mot franske neptunes nantes. semifinalene trekkes tirsdag. (ntb)


  NFL-legende legger opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:19.16)
  aaron donald (32) avslutter karrieren etter ti sesonger i nfl. han regnes som en av ligaens beste forsvarsspillere noensinne. donald har spilt samtlige av sine nfl-kamper for los angeles rams. i 2022 var han blant nøkkelspillerne da laget slo cincinnati bengals og vant super bowl. – jeg har gitt alt på fotballbanen både fysisk og psykisk. jeg har dedikert alle 365 dager i året til å bli den beste spilleren jeg kunne bli, sier donald i en uttalelse. tre ganger ble han kåret til årets forsvarsspiller i nfl og ble alltid valgt ut til den årlige all star-kampen i amerikansk fotball. åtte ganger kom donald med på årets stjernelag. han noterte 111 sacks (takling av motstanderens quarterback med ballen) og 500 taklinger i løpet av sine ti år som rams-spiller. – ikke mange spillere får muligheten til å vinne super bowl og avslutte karrieren i samme klubb som man startet i. det har jeg aldri tatt for gitt, sier donald. (©ntb)

  Håndballgutta ett steg nærmere OL-billett

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:20.09)
  godt keeperspill av torbjørn bergerud lå i bunn da norge vant 32-29 i åpningskampen mot portugal i ol-kvalifiseringen i håndball. bergerud var påskrudd fra start og gjorde det vanskelig for portugiserne å få ballen i mål. han leverte mange gode redninger, inkludert en med ansiktet, og gikk til pause med redningsprosent på 43. da ledet norge 18-13 og hadde tilsynelatende full kontroll. de norske truet med å stikke ytterligere fra i den andre omgangen, men portugal bet seg fast og sørget etter hvert for at kampen ble spennende igjen. vel midtveis i omgangen hadde norge en periode der det gikk svært trått offensivt, med en rekke misbrukte skuddsjanser og tekniske feil, og portugal reduserte ledelsen til to mål på 27-25. bergerud sto fram igjen og nektet motstanderen å komme enda nærmere, blant annet med en strafferedning fra .francisco costa. simen ulstad lyse fikk fart på målproduksjonen igjen med tre på rad. de to første gangene svarte portugal umiddelbart med skudd i tomt bur, og kampen levde helt til en strålende redning av bergerud på luis frades innhopp på stillingen 31-28 et drøyt minutt før slutt. de to beste i gruppespillet i tatabanya får billett til paris-ol. både ungarn og portugal endte foran norge i årets em. ungarerne ble nummer fem, portugiserne sju og norge nummer ni. tunisia er siste lag i gruppa. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »