Hovedsiden

Liten annonse


  Forfang like utenfor pallen i Lahti

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. mars 2024 KL:18.17)
  i et vindfullt renn i lahti ble johann andré forfang beste nordmann. forfang, som vant i willingen tidligere i år, lå på fjerdeplass etter den første omgangen. etter et pent hopp på 126,5 meter i den andre omgangen tok nordmannen ledelsen og virket til å ha muligheten til å hoppe seg opp på pallen. alle de tre gjenværende hopperne leverte imidlertid meget bra, og best var jan hörl som til slutt vant rennet 1,9 poeng foran peter prevc. polske aleksander zniszczol ble nummer tre, 1,1 poeng foran forfang. kristoffer eriksen sundal og robert johansson lå også begge inne topp ti etter den første omgangen, men falt på resultatlista i andre omgang. istedenfor var det marius lindvik som ble nest beste nordmann på tolvteplass, mens johannson ble nummer 15 og sundal nummer 22. halvor egner granerud endte på 23. plass. ps! superveteranen noriaki kasai tok igjen verdenscuppoeng og ble nummer 28.

  Leverkusen fortsatte seiersrekken – nærmer seg sitt første ligagull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. mars 2024 KL:18.07)
  leverkusen tok sin femte strake seier med 2-0 borte mot köln i bundesliga søndag. laget har nå en luke på ti poeng på tabelltoppen. forspranget gir leverkusen en kjempemulighet til å sikre klubbens første bundesliga-tittel. ti kamper gjenstår av sesongen. bayern münchen, som har vunnet det tyske seriemesterskapet de siste elleve sesongene, klarte bare 2-2 borte mot freiburg fredag kveld. (ntb)  Steen Olsen i seierskampen - rett bak Odermatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. mars 2024 KL:18.49)
  oppdateres - alle løperne har ikke kjørt i første omgang. alexander steen olsen gir marco odermatt kamp om å vinne fredagens storslalåm i aspen. han er nærmest sveitseren før finaleomgangen. kjelsås-alpinisten imponerte i den amerikanske traseen og la seg kun tolv hundredels sekund bak odermatts ledertid. steen olsen har tidligere én seier i verdenscupen. den kom i slalåm i palisades tahoe for litt over ett år siden, og nå har 22-åringen muligheten til å doble antallet. i så fall må han bryte odermatts enorme rekke på ti strake seirer i storslalåm. henrik kristoffersen er nest best av de norske alpinistene. han er foreløpig nummer fem og øyner en topplassering. det skiller 64 hundredeler opp til odermatt. to hakk lenger ned på lista følger atle lie mcgrath (+0,77), mens timon haugan (+1,98) i skrivende stund er nummer 16. førsteomgangen i aspen pågår fortsatt, men de antatt beste har kjørt. finaleomgangen starter klokken 21.00 norsk tid. (ntb)

  Kolstad ute av mesterligaen etter stortap i Polen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:20.17)
  kolstad er uten mulighet til å nå cupspillet i mesterligaen i håndball etter at de tapte 23-31 borte for polske kielce. sjansene til avansement var små etter 25-34-tapet for zagreb sist. kolstad lå tre poeng bak zagreb før torsdagens kamp mot kielce. i tillegg var de avhengig av seier mot jumbolaget pelister bitola (står uten poeng etter 13 kamper), samt at zagreb måtte tape både for psg og kiel. nå blir den siste kampen hjemme i trondheim uten betydning. kolstad står med ni poeng på 13 kamper og kan maksimalt få 11 poeng om de vinner den siste kampen i gruppespillet. det var ikke godt nok til å gå videre denne gangen. seks av de åtte lagene i gruppen går videre til cupspillet, men kolstad har bare poengløse pelister bitola bak seg. (ntb)

  Sterk kvalifisering av Dennis Hauger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:15.31)
  dennis hauger fikk solid fart på bilen og hadde kun fire konkurrenter foran seg i kvalifiseringen til sesongens første vm-runde i formel 2 i bahrain torsdag. – en sterk, sterk femteplass for dennis hauger. da har han et veldig godt utgangspunkt foran begge løpene her i bahrain, sa viaplay-kommentator atle gulbrandsen. – det vil ikke overraske meg om det er dennis som topper mesterskapet når vi er ferdige her på lørdag. det hadde ikke overrasket meg med dette kvalifiseringsresultatet, la han til. kvalifiseringen markerte starten på 2024-sesongen i klassen under formel 1. raskest av alle var indiske kush maini. han hadde lagkamerat gabriel bortoleto fra brasil nærmest seg på resultatlistene. hauger står foran sin tredje sesong i formel 2-sirkuset. det er ingen hemmelighet at den blir helt avgjørende for hvilke muligheter som åpner seg videre. en fjerde sesong på nest øverste nivå i formel-sirkuset blir det nemlig ikke.

  Manchester United videre i FA-cupen med sein scoring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:22.44)
  med ett minutt igjen av ordinær tid styrte casemiro et frispark i mål og sikret manchester united avansement i fa-cupen med 1-0-seier over nottingham forest. var-teamet måtte i aksjon da det var en mulighet for en offside i forkant av målet, men det ble godkjent. fa-cupen er manchester uniteds siste realistiske håp om et trofé denne sesongen. laget røk i gruppespillet av mesterligaen og ligger på sjetteplass i premier league. på søndag er det duket for manchester-derby når trener erik ten hag og co. tar turen til byrival manchester city. nottingham forest ligger på sin side fjerde sist i premier league. (ntb)

  Murray vil delta i OL før karrierestopp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:16.59)
  den britiske tennisstjernen andy murray erkjenner at karrieren går mot slutten, men vil i hvert fall spille ol i paris før han legger rackerten på hylla. etter at murray tok årets andre seier i en atp 500-turnering i dubai tirsdag, uttalte han at det er «få måneder» igjen av karrieren. i et intervju med bbc onsdag, forteller ol-gullvinneren fra 2012 og 2016 om håpet om å delta i sine siste olympiske leker til sommeren. – forhåpentligvis kan jeg få muligheten til å konkurre i én til, sier murray. 36-åringen er ikke sikker på nøyaktig når karrieren er over, eller om ol blir hans siste turnering. – når tidspunktet er riktig, vil jeg sannsynligvis si noe før jeg spiller min siste kamp eller turnering, sier skotten. tennisturnering under ol i paris spilles fra 27. juli til 4. august.

  Robert Johansson tilbake i verdenscupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:11.01)
  robert johansson er tilbake i landslagstroppen som skal hoppe verdenscup i lahti kommende helg. torsdag starter kvalifisering i den finske byen. 33 år gamle johansson ble vraket til landslaget før årets sesong, etter en årrekke i det gode selskap. johansson har likevel fått mulighet til å delta i verdenscupen tidligere denne sesongen. han var nemlig å se i verdenscupen i lillehammer før jul, men da som en del av nasjonal kvote.

  Tidligere OL-sølvvinner inn i Uno-X-styret: – Sykling ligger mitt hjerte nærmest

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:10.29)
  tidligere ol- og vm-sølvvinner emma johansson går inn i styret til det fremadstormende norske sykkellaget uno-x. det opplyser laget selv i sine mediekanaler onsdag. dermed fortsetter man å ta grep rundt sykkelsatsingen. nylig ble det kjent at thor hushovd går inn som ny teamsjef, mens rema-toppen ole robert reitan overtar rollen som styreleder. – det er nå seks år siden jeg la opp som proffsyklist, og det er fortsatt sykling som ligger mitt hjerte nærmest. jeg er veldig takknemlig for rollen jeg nå får i styret til uno-x mobility cycling, sier emma johansson. – dette gir meg muligheten til å påvirke lagets utvikling, og jeg gleder meg veldig til å være en del av dette, legger hun til. 40-åringen har solide meritter som syklist. hun tok sølv i landeveisrittet under ol i beijing i 2008. åtte år senere gjentok hun bragden under sommerlekene i rio. i 2013 ble det samme valør på medaljen under vm i italienske firenze. i 2010 tok hun i tillegg vm-bronse. (ntb)


  Norges tropp til VM sprint og allround klar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:16.25)
  ragne wiklund er blant norske skøyteløpere som skal på isen under vm sprint og allround i tyske inzell i mars. wiklund slet med sykdom i tiden før vm i calgary tidligere i februar. der ble det ingen medalje på oslo-jenta som hadde levert en knallsterk sesong før det. i tyskland får hun nye muligheter når hun stiller opp i allround-vm. i sprint er bjørn magnussen en av de norske deltakerne. han tangerte håvard lorentzens norske rekord på 500 meter i vm nylig. den rekorden lyder på 34,28. mesterskapet går fra 7.-10. mars. sprint, kvinner: martine ripsrud (stange), julie samsonsen (fana). menn: håvard lorentzen (fana), bjørn magnussen (falken). allround, kvinner: ragne wiklund (aktiv), sofie karoline haugen (sandefjord), aurora løvås (nord-odal). menn: hallgeir engebråten (nord-odal), sander eitrem (nord-odal), sverre lunde pedersen (fana). (ntb)

  Stina Nilsson får sjansen i Holmenkollen – syk Öberg står over

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:08.48)
  stina nilsson får blant annet med seg en debutant når verdenscupen i skiskyting forflytter seg til holmenkollen denne uken. den tidligere langrennsløperen nilsson er tilbake i verdenscupen igjen etter at hun ikke fikk muligheten til å vise seg fram i vm i nove mesto na morave. hun har konkurrert mest på nivå to i ibu-cupen denne sesongen. anna-karin heijdenberg er også en del av den svenske troppen. det blir sistnevntes debut i verdenscupen. hanna öberg blir ikke å se i oslo. hun ble syk i etterkant av vm i tsjekkia og trenger mer tid før hun er tilbake på startstreken. rennene i oslo kommer for tidlig for den eldste av öberg-søstrene. elvira öberg er best plassert i verdenscupen sammenlagt av svenskene. hun er på 5.-plass med drøyt 100 poeng opp til lederen ingrid landmark tandrevold. det første rennet i holmenkollen går torsdag. da står normaldistansen for kvinner på programmet. det gjenstår tre helger av årets verdenscup i skiskyting. (ntb)
  Haaland målløs da City vant

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:20.26)
  erling braut haaland gikk målløs av banen da manchester city slo bournemouth 1-0 lørdag kveld. phil foden scoret kampens eneste mål. haaland var involvert i scoringen: hans skudd ble reddet av neto i bournemouth-buret, men returen gikk rett til foden, som enkelt kunne bredside inn kampens eneste scoring. haaland fikk en tøff dag på jobben med vanskelige arbeidsforhold. han kom til noen muligheter, men gikk målløs av banen. han ble byttet ut i det 76. minutt. seieren sender city helt opp i ryggen på serieleder liverpool. bare ett poeng skiller de to topplagene.

  Topp-ti-plassering glapp for Kristoff i belgisk endagsritt – Tratnik seiret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:16.55)
  uno-x-rytter alexander kristoff spurtet til 14.-plass i det belgiske verdenstourrittet omloop het nieuwsblad lørdag. vismas jan tratnik stakk av med seieren. kristoff hang med hovedfeltet hele veien inn til mål, men var aldri med i kampen om seieren. et sterkt brudd bestående av blant andre wout van aert og christophe laporte så lenge ut til å skulle gjøre opp seg imellom om førsteplassen, men med i underkant av ti kilometer igjen til mål ble de hentet inn av hovedfeltet. fra det nye hovedfeltet stakk så tratnik og nils politt (uae) ifra og fikk et forsprang. duoen holdt unna, og i spurten var det tratnik som sørget for karrierens største triumf. i feltet vant van aert spurten og sikret tredjeplassen foran blant andre kristoff, rasmus tiller (nummer 32) og markus hoelgaard (nummer 36). hele ti nordmenn stilte på startstreken sammen med et særdeles sterkt felt. utover de sju nordmennene i uno-x-trøya, var også amund grøndahl jansen (jayco alula), sven erik bystrøm (groupama-fdj) og edvald boasson hagen (decathlon ag2r) med. rittet på de belgiske landeveier gikk over 202,2 kilometer mellom gent og ninove. nederlandske dylan van baarle vant fjorårsutgaven. da ble kristoff nummer fire. søndag er det nye muligheter for triumf på belgiske landeveier. da deltar uno-x i rittet kuurne-brussel-kuurne. (ntb)


  Molde kan hjelpe rivalene til Europa: – Vil gjøre noe med dynamikken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:10.49)
  moldes avansement i conferenceligaen gjør at norge kan få direkteplass til champions league og ytterligere et femte lag til europa. moldes overbevisende seier mot legia warszawa betyr at håpet lever for norsk fotball. bodø/glimt tapte på sin side en thriller mot ajax. for øyeblikket ligger norge på 15.-plass på rankingen til det europeiske fotballforbundet (uefa), også kjent som uefa-koeffisienten. en 15.-plass etter sesongslutt vil bety fem lag inn i europa fra 2025/26-sesongen. leif øverland er administrerende direktør i norsk toppfotball (ntf). han mener nok en europa-plass bør gjøre noe med stemningen i styrerommene til eliteserieklubbene. – det vil gjøre noe med dynamikken, sier øverland til ntb. – om man ikke har en europeisk ambisjon for de ti-tolv lagene med størst budsjett, griper man ikke muligheten. det er jo faktisk mulig, mener han. øverland viser til utviklingen til bodø/glimt. norges beste lag sist sesong var nede i 1. divisjon så sent som i 2017. – glimt hadde jo ikke noe større budsjett enn de andre da de begynte sin reise. danmark med fc københavn i mesterligaen er like foran norge på rankingen. israel som har to lag igjen i europa-spill, ligger på 16.-plass. (ntb)

  Marerittdebut for Per-Mathias Høgmo i Japan

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:08.07)
  per-mathias høgmo fikk ingen god start i den japanske j-ligaen da urawa red diamonds tapte 0-2 borte for sanfrecce hiroshima. yuki ohashi ble matchvinner da han scoret begge kampens mål. 27-åringen sendte gjestene i ledelsen på overtid av første omgang, før han fastsatte resultatet ti minutter etter hvilen. minuttet før misbrukte også pieros sotiriou en gyllen mulighet da han fikk sjansen fra straffemerket. marius høibråten spilte hele kampen for gjestene, mens ola solbakken ikke var i høgmos tropp. trønderen gikk på lån fra roma til japanerne i januar, men har fortsatt til gode å debutere. høgmo kom også til urawa red diamonds i januar etter å ha ledet häcken siden sommeren 2021. urawa red diamonds ble nummer fire i j-ligaen i fjor og kvalifiserte seg ikke til den asiatiske mesterligaen. (ntb)

  Kroos gjør landslagscomeback

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:15.03)
  toni kroos er klar for mer tyskland-spill etter noen år utenfor landslaget. i sommer blir em på hjemmebane det store målet. real madrid-spilleren bekrefter comebacket på instagram. – jeg skal spille for tyskland igjen i mars. hvorfor? fordi jeg ble spurt av treneren, jeg har lyst og er sikker på at lagets muligheter i em er mye bedre enn de fleste tror for øyeblikket, skriver kroos. neste måned spiller tyskland kamper mot frankrike og nederland. kroos ga seg opprinnelig som landslagsspiller etter em i 2021. der røk tyskerne ut mot england i åttedelsfinalen. (ntb)

  Svarer landslagstreneren etter NM-gull: – Skal ikke la Nossum ødelegge dagen min

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:13.51)
  gjøran tefre tok karrierens første nm-gull da han vant torsdagens 10 kilometer i fri teknikk på beitostølen. etter 8,1 kilometer lå han helt likt med magne haga. men avslutningen til tefre var i en helt egen klasse og i mål var han 14,2 sekunder foran haga. – jeg trodde egentlig folk køddet meg da fikk beskjed om at jeg gikk for gull, sier tefre. bronsen gikk til martin kirkeberg mørk. tefre har vært å se i verdenscupen flere ganger de siste årene, primært i sprint, hvor han har en åttendeplass som beste resultat. nå håper på han nye sjanser, etter at sykdom spolerte sjansene hans for å komme på verdenscuplaget tidligere denne sesongen. – det er bare klassisk igjen denne sesongen i verdenscupen, dessverre. skøyting er vanskelig å bruke til klassisk-uttak, men det er bedre å gå fort enn å ikke gjøre det, sier landslagstrener eirik myhr nossum til nrk. det får tefre til å reagere: – jeg skal ikke la nossum ødelegge dagen min med det. nå er jeg norges beste skiløper. hvis det ikke er godt nok til å gå verdenscup, så får vi feire seieren min i dag og fikse systemet etterpå. han påpeker at det er en 20 kilometer fellesstart i fri teknikk som sesongens siste renn i falun. – vinner du nm og har to pallplasser på distanse skøyting før det, så bør det være mulighet, sier tefre. nossum er klar at torsdagens løp ikke garanterer noen plass i falun. – ja, det er en fellesstart i fristil i falun. og så er det en del fristilrenn på nasjonalt nivå før det. selvfølgelig er det med i potten, men det er også fristilrenn som er mellom her og falun som teller med på det, sier nossum.

  Håndballgutta får tøff start på OL-kvaliken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:12.41)
  norges håndballherrer åpner jakten på ol-billett mot portugal 14. mars. tapet i em nylig viste at det ikke trenger å bli enkelt. for en drøy måned siden scoret portugiserne flittig og vant 37-32. nederlaget knuste i praksis siste rest av det norske semifinalehåpet og bidro til at jonas willes lag endte på 9.-plass. om tre uker får sander sagosen og co. en tidlig revansjmulighet. rekkefølgen i kampene i ol-kvalifiseringen ble sluppet denne uken. norge møter småvriene ungarn i kamp to (16/3), mens tunisia (17/3) venter i den siste. de to beste i puljen tar seg til sommerlekene i paris. oppgjørene spilles i ungarske tatabánya. slik er de øvrige gruppene: * granollers (spania): spania, slovenia, bahrain, brasil * hannover (tyskland): tyskland, kroatia, algerie, østerrike. norges kvinnelandslag er allerede ol-kvalifisert. (ntb)

  Porto avgjorde på overtid mot Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:22.57)
  det så lenge ut til å ende målløst i åttendedelsfinalen mellom porto og arsenal i mesterligaen, men fire minutter på overtid scoret portos kantspiller wenderson galeno seiersmålet på vakkert vis. dermed seiret portugiserne 1-0 hjemme på estadio do dragao. seiersmålet på overtid må ha smakt ekstra godt for galeno, for etter en sjansefattig åpning på kampen, fikk han to gigantiske muligheter til å sende hjemmelaget i ledelsen etter 21 minutter. brasilianeren klarte på mirakuløst vis å sette ballen utenfor fra få meter ved begge anledninger. arsenal og martin ødegaard styrte det meste av spillet i førsteomgang, og hadde mange dødballer. likevel slet de med å omsette det i store sjanser. dermed var det målløst til pause. andreomgangen ble heller ikke noe fyrverkeri av en fotballkamp. porto har vist seg svært gjerrig på eget gress den siste tiden, og hadde ikke sluppet inn mål på fem kamper før kveldens kamp. det var tydelig også onsdag at dette porto-laget ikke er enkelt å score på. begge lag hadde det man kan kalle «nesten-muligheter», men slet med å skape det helt store. det var helt til galeno tok saken i egne hender og curlet ballen i lengste hjørnet fra 20 meter. samtidig sende han hjemmefansen til himmels. – det var en perfekt gjennomført fotballkamp av porto mot et av de store formlagene i europa, sa norges landslagssjef ståle solbakken i tv2-studio etter kampen. arsenal, som er i åttendelsfinalene av mesterligaen for første gang siden 2017, må dermed vinne i returoppgjøret i london 12. mars for å avansere til kvartfinalene. i kveldens andre kamp i mesterligaen endte det 1-1 mellom napoli og barcelona. spissene victor osimhen og robert lewandowski stod for scoringene i den åttendedelsfinalen.


  TV 2: Søker om mesterligafinale på Ullevaal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:10.13)
  oslo og ullevaal stadion kan bli stedet der mesterligafinalen for kvinner i 2026 eller 2027 kan finne sted. – utviklingen i internasjonal kvinnefotball går rekordfort, og de beste lagene i mesterligaen spiller på et skyhøyt nivå. mesterligaen for kvinner har på rekordtid blitt stort sportslig, kommersielt og publikumsmessig, sier fotballpresident lise klaveness til tv 2. nylig ble norge droppet i samarbeidet med danmark og sverige til søknaden om felles em for kvinner i 2029, men nå har altså klaveness sett muligheter for å arrangere en mesterligafinale i stedet. – det å få arrangere den største internasjonale klubbfinalen på norsk jord vil selvsagt gi en folkefest på ullevaal stadion, og i oslo by, men det viktigste er å stimulere enda flere norske jenter og klubber til å skape glede, drømmer og fellesskap, sier lise klaveness.

  TV 2: Søker om Mesterliga-finale på Ullevaal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:10.13)
  oslo og ullevaal stadion kan bli stedet der mesterliga-finalen for kvinner i 2026 eller 2027 kan finne sted. – utviklingen i internasjonal kvinnefotball går rekordfort, og de beste lagene i champions league spiller på et skyhøyt nivå. champions league for kvinner har på rekordtid blitt stort sportslig, kommersielt og publikumsmessig, sier fotballpresident lise klaveness til tv 2. nylig ble norge droppet i samarbeidet med danmark og sverige til søknaden om felles em for kvinner i 2029, men nå har altså klaveness sett muligheter for å arrangere en mesterliga-finale i stedet. – det å få arrangere den største internasjonale klubbfinalen på norsk jord vil selvsagt gi en folkefest på ullevaal stadion, og i oslo by, men det viktigste er å stimulere enda flere norske jenter og klubber til å skape glede, drømmer og fellesskap, sier lise klaveness.


  Arnautovic og Inter tok første stikk mot Atletico Madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:22.58)
  innbytter marko arnautovic misbrukte et par kjempesjanser for inter, men lyktes i tredje forsøk og ordnet 1-0-seier over atlético madrid i mesterligaen. østerrikeren erstattet marcus thuram ved pause i en til da sjansefattig forestilling. det var han som kom til muligheter i den andre omgangen, men de to første utnyttet han dårlig. i det 49. minutt slo federico dimarco et innlegg bak forsvaret. ved lengste stolpe nådde ballen arnautovic. han kastet seg fram og beinet ballen langt over. et snaut kvarter senere fikk han en enda større sjanse, etter fint veggspill med lagkaptein lautaro martínez. han fikk avslutte fra kort hold, men igjen føk ballen over tverrliggeren. i det 79. minutt var det hans tur. etter et balltap av reinildo kontret inter raskt, og martínez ble spilt gjennom. jan oblak reddet alene med argentineren, men ga retur ut til siden. der dukket arnautovic opp og scoret fra spiss vinkel. samuel lino prøvde å redde på streken, men lyktes ikke.
  Ingvaldsen dropper VM innendørs

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:07.40)
  håvard bentdal ingvaldsen står over vm innendørs i glasgow 1.–3. mars. den norske sprintkometen tok seg til finalen på 400 meter under vm i budapest utendørs sist sesong. til tross for medaljemuligheter, velger han å droppe det kommende mesterskapet. – håvard prioriterer trening fram mot en viktig utesesong, skriver mari ann bentdal, mor og trener, i en tekstmelding til nrk. høydepunktene står i kø denne sommeren med bislett games 30. mai, em i roma i starten av juni og ol de første dagene av august. ingvaldsen ble i helgen norgesmester på 400 meter og 4x200 meter stafett. nordmannen er rangert som nummer ti i verden på 400 meter.

  Ohi matchvinner for Brøndby – vant toppkamp tross Heggheims tidlige utvisning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:22.09)
  ohi omoijuanfo ordnet 1-0 til brøndby i storoppgjøret mot midtjylland. vertene tok seieren selv om de spilte 80 minutter i undertall. det var norske spillere som inntok hovedrollene i søndagens drama i den danske gullstriden. omoijuanfo ble mest sentral med sin vinnerscoring like før pause. han dunket den inn fra kloss hold og noterte sitt sjette seriemål for sesongen. før det så det mørkt ut for brøndby. etter litt over et kvarter løp henrik heggheim ned sin landsmann ola brynhildsen på en farlig midtjylland-kontring. rødt kort og straffe ble dømt. heldigvis for hjemmelaget greide ikke cho gue-sung å få ballen i mål. midtjylland fikk mange kontringsmuligheter utover i omgangen, men brøndbys keeper patrick pentz sto i veien. i andre enden av banen skulle omoijuanfo være mer nådeløs. seieren betyr at brøndby topper tabellen ett poeng foran erkerival fc københavn og midtjylland. om fire runder blir superligaen delt i to og går inn i en sluttspillfase. (©ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »