Hovedsiden

Liten annonse
  Østigård holdt nullen med Napoli

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 24. september 2023 KL:22.02)
  leo skiri østigård spilte hele kampen da napoli spilte 0-0 mot bologna i serie a søndag. målgarantisten victor osimhen bommet på straffe. straffemuligheten kom etter 72 minutter, men den ellers så sikre nigerianeren skjøt utenfor. straffen kom etter at riccardo calafori handset inne i 16-meteren. før det hadde både osimhen og den georgiske vingstjernen khvicha kvaratskhelia skapt muligheter for napoli uten å score. den norske midtstopperen har til vanlig måttet ta til takke med benkeplass for den regjerende seriemesteren, men skader i forsvaret har gitt ham sjansen. (ntb)

  Klimaaktivister varsler aksjon under Berlin maraton – arrangøren kommer med bønn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:14.08)
  klimaaktivister sier de vil slå til mot berlin maraton søndag. arrangøren trygler demonstrantene om å holde seg unna. det er aktivistgruppen «siste generasjon» som via sosiale medier har gjort det klart at det planlegges en demonstrasjon under maratonløpet i den tyske hovedstaden. «fordi det ser ut til å være forvirring: ja, vi vil stanse berlin maraton. vi kan ikke flykte fra klimakatastrofen», het det i en uttalelse på twitter fredag. arrangørene i berlin anmoder på sin side klimaaktivistene om ikke å forstyrre arrangementet, men sier samtidig at det er lagt planer for «slike eventualiteter». administrerende direktør jürgen lock sier at han er klar over muligheter for aksjoner langs traseen. – vi håper at ingenting uheldig skjer, men vi har planer for slike hendelser, sier han og legger til at teamet jobbet tett med politiet «for å sikre at løpet gjennomføres etter planen». (ntb)

  Kure utslått av bryte-VM – Jørgensen videre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:11.27)
  per anders kure fikk en ekstra bronsemulighet gjennom rekvalifisering i bryte-vm, men fredag var medaljemuligheten over for nordmannen. egyptiske mohamed ehab mohamed zahab khalil ble for sterk i den første kampen i rekvalifiseringen og vant 4–2 på poeng. kure forsøkte å legge press på motstanderen mot slutten, men khalil forsvarte seg godt. kure fikk den ekstra bronsemuligheten etter at hans overmann i 16-delsfinalen, akzjol makhmudov fra kirgisistan, sikret seg finalebillett i beograd. med fredagens tap klarte heller ikke kure å sikre seg billett til neste års ol i paris. de fem beste i hver vektklasse er kvalifisert for sommerlekene i den franske hovedstaden. det kommer imidlertid ytterligere to muligheter for å kvalifisere seg til ol. i 72-kilosklassen gikk det bedre for håvard jørgensen. han møtte akit gulia fra india i første kamp og vant enkelt 4-0. for jørgensen, som bryter i 72-kilosklasse, venter dermed ny kamp senere fredag. (ntb)

  Ødegaard sentral i praktscoring - Arsenal med viktig seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:19.28)
  innbytter leandro trossard ble den store helten da han reddet arsenal til premier league-seier over everton. martin ødegaard var tredje sist på ballen på matchvinnerscoringen som var av det nydelige slaget. etter flere fine kombinasjoner endte ballen opp hos trossard, som brukte venstrefoten da han sendte skuddet inn i lengste hjørne bak everton-keeper jordan pickford. – en dønn solid kamp av arsenal, sa lars tjærnås i viaplays studio. trossard er ikke ukjent med å levere mål og assist etter å ha startet kamper som reserve. nok en gang leverte han som innbytter. ødegaard hadde to brukbare muligheter uten å score, men måtte søndag nøye seg med en «hockeyassist». seieren gjør at arsenal er oppe på delt andreplass på tabellen, to poeng bak manchester city. (ntb)  Vålerenga møter Real Madrid i mesterligakvalifisering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. september 2023 KL:13.18)
  vålerenga skal bryne seg på real madrid, som forrige sesong ble nummer to i la liga. brann møter glasgow city i kamp om å bli første norske lag i gruppespillet i kvinnenes mesterliga. mens vålerenga har en på papiret svært vrien oppgave, bør brann ha muligheter til å bli første norske kvinnelag i europeisk gruppespill. glasgow city er motstander i kvalifiseringen i oktober. brann kunne fått atskillig vanskeligere motstand. den siste kvalifiseringsrunden avgjøres med hjemme- og bortekamp, og begge de norske lagene spiller borte først. kampene spilles 10./11. og 18./19. oktober. de 12 vinnerlagene får plass i gruppespillet sammen med direktekvalifiserte barcelona, lyon, bayern münchen og chelsea. (ntb)

  Vålerenga møter Real Madrid i CL-kvalifisering – skotsk motstand for Brann

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. september 2023 KL:13.18)
  brann møter glasgow city i kamp om å bli første norske lag i gruppespillet i kvinnenes mesterliga. vålerenga skal bryne seg på real madrid, som forrige sesong ble nummer to i la liga. mens vålerenga har en på papiret svært vrien oppgave, bør brann ha muligheter til å bli første norske kvinnelag i europeisk gruppespill. glasgow city er motstander i kvalifiseringen i oktober. brann kunne fått atskillig vanskeligere motstand. den siste kvalifiseringsrunden avgjøres med hjemme- og bortekamp, og begge de norske lagene spiller borte først. kampene spilles 10./11. og 18./19. oktober. de 12 vinnerlagene får plass i gruppespillet sammen med direktekvalifiserte barcelona, lyon, bayern münchen og chelsea. (ntb)  Vilt comeback sikret Mikkelsen seieren

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 11. september 2023 KL:14.03)
  andreas mikkelsens seiersmuligheter var over allerede etter første dag av rally hellas ‒ trodde alle. årets mål i wrc2 er ganske klart for andreas mikkelsen ‒ å kopiere bragden fra 2021 og bli mester. om det skal gå burde han hente fram en god plassering i helgens rally kjørt på de vanskelige grusveiene i hellas. […] innlegget vilt comeback sikret mikkelsen seieren dukket først opp på bil24.no.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »