Hovedsiden

Liten annonse

  Lauritsen matchvinner for Sparta

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:23.21)
  tobias lauritsen ble matchvinner da sparta rotterdam slo utrecht 2-1 borte og tok første stikk i semifinalen i den nederlandske europacupkvalifiseringen. lauritsen og joshua kitolano spilte hele kampen for sparta, som slo utrecht på bortebane for første gang siden 1997. keeper nick olij får mye av æren, men lauritsen var avgjørende ved begge målene. i det 26. minutt ble han holdt av utrecht-stopper ruben kluivert, og etter var-titting ble det straffespark. det satte vito van crooij i mål. i det 39. minutt doblet lauritsen ledelsen med assist fra van crooij. utrecht reduserte i det 70. minutt, men sparta har med seg ledelse til søndagens returkamp på hjemmebane. (ntb)
  Brentford signerte nederlandsk landslagskeeper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:11.31)
  premier league-klubben brentford har signert den nederlandske keeperen mark flekken (29) på en fireårskontrakt. det bekrefter klubben på sine nettsider. flekken forlater den tyske bundesliga-klubben freiburg til fordel for london-laget. han har holdt buret rent i 13 av 34 kamper denne sesongen for klubben som endte på en imponerende femteplass. 29-åringen har voktet målet i fire kamper med det nederlandske flagget på brystet. tidligere i karrieren har han vært innom blant annet greuther fürth og duisburg. – vi er veldig glade for å ha signert mark. han er en spiller med mye kvalitet som kommer til å forsterke keeperstallen vår, sier brentford-trener thomas frank. ifølge sky sports skal overgangssummen ligge på rundt 153 millioner kroner. (©ntb)  Carlsen misset stor fordel i Norway Chess

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:21.58)
  magnus carlsen hadde ikke helt dagen ved sjakkbrettet og ble nummer sju i lynsjakkturneringen som innledet norway chess. carlsen vant tre partier, tapte tre og spilte tre remis. det holdt ikke til at nordmannen får fordelen av hvite brikker i fem av ni partier i den klassiske delen av norway chess, som starter tirsdag. de fem beste i lynsjakkturneringen får den fordelen. carlsen åpnet med å spille remis mot nederlandske anish giri. etter det fulgte to strake tap for dommaraju gukesh og shakhriyar mamedyarov, men han hentet seg godt inn med seier over både nodirbek abdusattorov, fabiano caruana og hikaru nakamura. i etterkant røk han på tap for landsmann aryan tari, før han avsluttet med remis mot wesley so og alireza firouzja. (ntb)

  Kloster langt bak Bol

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:18.06)
  line kloster ble nummr fem på 400 meter hekk under ifam i oordegem lørdag ettermiddag. 33-åringens tid ble 55,96, noe som er langt bak hennes personlige rekord på 53,91. nederlandske femke bol stilte i samme heat, og var overlegen med tiden 53,12.  Ettertraktet Feyenoord-trener signerte kontraktsforlengelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:15.38)
  feyenoord-trener arne slot har undertegnet en ny avtale med den nederlandske æresdivisjonsklubben. dermed er muligheten for en eventuell overgang til england formelt over. slot har vært satt i forbindelse med den ledige managerjobben i tottenham. 44-åringen sa torsdag at han ønsket å bli hos feyenoord. «feyenoord forlenget kontrakten med arne slot. han har signert for ett år til og er derfor bundet til sommeren 2026», heter det i en uttalelse fra klubben. – jeg er ikke ferdig her ennå. vi har hatt en fantastisk sesong med feyenoord, med serietittel som en fantastisk belønning for alt det harde arbeidet som er lagt ned, og jeg ønsker virkelig å fortsette å bygge laget, sier slot. til høsten skal klubben spille champions league-fotball. (©ntb)


  Syv land suspendert av Det internasjonale bokseforbundet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:08.58)
  syv nasjoner har blitt suspendert av det internasjonale bokseforbundet (iba) for brudd på forbundets regler for medlemsland. de svenske, tyske, nederlandske og newzealandske bokseforbundene er alle suspendert for å ha vært en del av en «useriøs» organisasjon, skriver iba i en pressemelding. i tillegg har det tsjekkiske bokseforbundet blitt suspendert etter å ha organisert en grand prix-turnering der boksere fra usa fikk delta. usas bokseforbund trakk seg fra iba i april tidligere i år og regelverket sier at utøvere derfor ikke får delta i turneringer i regi av iba eller deres medlemsland. bokseforbundene i liberia og ekvatorial-guinea er de to siste suspenderte. årsaken er at de ikke har levert sine årlige rapporter.

  West Ham til første finale i Europa på 47 år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:23.05)
  west ham tok vare på sin 2-1-ledelse fra det første oppgjøret og gikk til finalen i conferenceligaen med 1-0 helt på tampen mot nederlandske az alkmaar. det er første europeiske finale for london-klubben siden tapet i cupvinnercupen mot anderlecht i 1976. i den første kampen tok az ledelsen før saïd benrahma og michail antonio gjorde returmøtet i alkmaar veldig mye mer komfortabelt. tre minutter på overtid scoret pablo fornals kampens eneste mål alene med keeper og satte definitivt spikeren i kista. hjemmelaget hadde mye ball, men klarte ikke å overliste en god alphonse areola i west ham-buret torsdag kveld. west hams lucas paquetá traff stolpen i den første omgangen, men az var også farlig frempå ved et par anledninger. west ham-stopper nayef aguerd kunne avgjort det hele sju minutter før slutt på nærmest åpent mål, men det utgjorde ingen forskjell for gjestene. senere var fornals på plass og sikret etterlengtet finalespill i europa for west ham. finalen spilles 7. juni i tsjekkiske praha. (ntb)


  Eikeri til kvartfinale i Roma-double

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:17.04)
  tennisspiller ulrikke eikeri og hennes japanske partner miyu kato er klar for kvartfinale i doubleturneringen i wta 1000-turneringen i roma. den norsk-japanske duoen slo monica niculescu (romania) og makoto ninomiya (japan) i tre sett på grusen i den italienske hovedstaden mandag. seieren ble sikret med sifrene 6-4, 4-6, 10-6. i kvartfinalen venter amerikanske desirae krawczyk og nederlandske demi schuurs. eikeri har røket ut i 1. runde av begge sine to siste wta-turneringer i double og har dermed fått en opptur i roma. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »