Hovedsiden

Liten annonse
  Sarpsborg 08 ydmyket Rosenborg – Henrik Meister med fire mål i 4-1-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:20.59)
  henrik meister noterte seg for fire mål da sarpsborg 08 knuste rosenborg 4-1 på hjemmebane i eliteserien fredag kveld. dermed klatret sarpingene opp til 9.-plass etter å ha ligget på nedrykksplass før kampen. seieren var også christian michelsens andre på tre kamper etter at han tok over som trener etter stefan billborn. michelsen var også nære å ryste serieleder bodø/glimt i debuten, men nordlendingene snudde til slutt til 2-1-seier. fredag sørget meister for at det ikke skjedde igjen da de tok en tidlig ledelse mot rosenborg. – det er deilig, hattrick. jeg har slitt litt med målene, men nå kommer de. i andre omgang kommer det tre, fire, fem til, sa meister til tv 2 i pausen. det ble ikke tre, fire eller fem mål til, men den danske spissen scoret sitt fjerde mål i andre omgang, før ole sæter reduserte for gjestene. i 4-1-seieren økte meister beholdningen sin med eliteseriemål fra ett til fem. (ntb)

  Nytt poengtap for Rosenborg – Vålerenga økte tabelledelsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 29. juni 2024 KL:16.59)
  rosenborg håpet å reise seg etter tap for vålerenga sist, men røk på nytt poengtap med 1-1 borte mot åsane i toppserien lørdag. vålerenga vant 5-0 over røa. med to strake tap i toppserien, mot lsk kvinner og det sene 1-2-nederlaget mot vålerenga sist helg, var det ventet at rosenborg skulle slå sterkt tilbake mot nedrykkstruede åsane i bergen. i stedet greide hjemmelaget 1-1. åsane tok ledelsen, da marina jensen satte ballen i mål etter en dødball etter 18 minutter. rbks cesilie andreassen utlignet etter 34 minutters spill med en lekker chip, men til tross for store sjanser for bortelaget, kom det aldri noe vinnermål. dermed sakker rbk akterut i gullkampen og er nå fem poeng bak vålerenga, som enkelt vant 5-0 hjemme mot røa. ylinn tennebø sendte vålerenga i føringen allerede etter snaut tre minutter og oslo-laget kunne gå til pause med en 3-0-ledelse som det skaffet seg i løpet av kampens 20 første minutter. i 2. omgang sørget tuva espås og sædís heidarsdóttir for 5-0. tabelljumbo arna-bjørnar ledet lenge mot lsk kvinner, men kampen endte 1-1. det samme endte kampen mellom kolbotn og stabæk. (ntb)

  Molde endte tapsrekken mot Tromsø

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 28. juni 2024 KL:23.22)
  molde tok sin første seier mot tromsø på over halvannet år da de vant 2-0 på bortebane i eliteserien fredag kveld. før fredagens oppgjør sto tromsø med to strake seire over molde. forrige sesong vant de 4-1 på bortebane og 1-0 i «nordens paris». sist molde stakk av med seieren var helt tilbake i oktober 2022 da de vant 1-0 borte på stadion som den gang het alfheim. kristian eriksen sendte molde i ledelsen etter en fin kontring, før mathias fjørtoft løvik satte kronen på været med en drømmescoring. molde klatret dermed opp på 3.-plass, seks poeng bak serieleder bodø/glimt. tromsø fortsetter på sin side på 14.-plass og kjemper en hard kamp om å unngå nedrykk etter sesongens marerittstart. (ntb)

  Danilo Al-Saed klar for nederlandske Heerenveen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 27. juni 2024 KL:16.08)
  danilo al-saed (25) har signert for den nederlandske fotballklubben heerenveen. det bekrefter klubben på sin hjemmeside. svenskirakeren kom til sandefjord fra sandvikens i februar 2023. han tok norsk fotball med storm sist sesong og ble en svært viktig brikke i sandefjords kamp mot nedrykk. i etterkant av forrige sesong har flere klubber vært interesserte i 25-åringens tjenester, og heerenveen vant kampen om hans signatur. ifølge nettavisen legger heerenveen om lag 10 millioner kroner på bordet. al-saed spilte i alt 39 kamper for sandefjord. han slet med skade i sesonginnledningen, men har vært på banen den siste tiden. nå går ferden videre til heerenveen der han blir lagkamerat med den norske trioen oliver braude, osame sahraoui og daniel karlsbakk. (ntb)

  Christian Johnsen har fått sparken som trener i fotballklubben Aalesund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 18. juni 2024 KL:20.33)
  christian johnsen er ferdig som hovedtrener i aalesund. oransjetrøyene har hatt en svak start på sesongen etter nedrykket fra eliteserien i fjor. det skriver klubben i en pressemelding. aalesund tapte 0-4 for levanger søndag og er tabelljumbo i 1. divisjon. – etter nesten halvspilt sesong er realiteten at klubben står med ni poeng på tretten kamper, og det er besluttet at en må gjøre endringer for å snu situasjonen på banen, skriver klubben. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »