Hovedsiden

Liten annonse
  start fortsatt på nedrykksplass – tapte mot moss

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 21. mai 2024 KL:20.56)
  Start tapte 1–2 borte mot Moss i 1. divisjon tirsdag kveld. Dermed forbli Kristiansand-klubben på direkte nedrykk. På de ni første kampene på nivå to har Azar Karadas og Start bare tatt seks poeng. Kun Aalesund har færre med sine fem, men sunmøringene har én kamp mindre spilt enn Start. Ranheim på nedrykkskvalik og Åsane på trygg grunn har begge syv poeng, men de har henholdsvis én og to kamper mindre spilt enn Start. I tirsdagens kamp tok Moss ledelsen ved Ian Hoffmann rett før pause, før Marius Andersen doblet like etter sidebytte. Sander Sjøkvist reduserte for Start 20 minutter før fulltid, men utligningen kom aldri. Moss tar steget opp på fjerdeplass med 14 poeng, ett bak Sogndal og Kongsvinger på de to direkte opprykksplassene.  Snublet i siste sjanse – Berge og Burnley rykket ned

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:17.57)
  burnley må belage seg på spill i engelsk førstedivisjon neste sesong. det ble klart etter at de røk på 1-2-tap for tottenham lørdag. sander berges klubb måtte ta tre poeng for å berge plassen i premier league, men maktet ikke å vippe kampen i sin favør. dermed har de fem poeng opp til trygg plass med én kamp igjen, og ingen muligheter til å beholde plassen. burnley startet bra da berge spilte igjennom til jacob bruun larsen som satte inn 1-0, men gleden varte ikke lenge. et drøyt kvarter senere klinket pedro porro til fra 12 meter og utlignet for hjemmelaget. tottenham styrte store deler av spillet i andre omgang, og snaue ti minutter før ordinær tid sendte micky van de ven vertene i ledelsen. sheffield united har allerede rykket ned, mens luton på den siste nedrykksplassen fortsatt har en marginal, teoretisk mulighet til å beholde plassen i den øverste divisjonen. tottenham på sin side har fortsatt et lite håp om fjerdeplassen på tabellen. de ligger for øyeblikket på femteplass med 61 poeng.

  Glimt med sliteseier – slik endte eliteserierunden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:19.01)
  det måtte hele 74 minutter til før håkon evjen klarte å få hull på byllen for bodø/glimt sin del mot strømsgodset. dermed beholder de tabelltopp foran brann med to poeng og én kamp mindre spilt. nyopprykkede kfum oslo har hatt en god sesongstart i eliteserien, den trenden fortsatte de mot haugesund da de vant 1–0. for rett før pause fant johannes hummelvoll nuñez veien til nettmaskene. oslo-laget er på en fin-fin 6.-plass i eliteserien, mens haugesund er kun to poeng foran kvalifiseringsplassen. kristiansund tok imot hamkam, hvorav sistnevnte sårt trengte noen poeng for å komme seg ut av bunnsjiktet. denne kampen endte med 1–1 og poengdeling. hamkam er på direkte nedrykksplass, ett poeng bak sandefjord, mens kristiansund er på 7. plass. odd – fredrikstad endte med oppskriftsmessig seier til bortelaget, 2–0. laget fra østfold beholder med det 4.-plassen og er to poeng unna molde som er på 3.-plass. sarpsborg 08 tok imot lillestrøm og lagene hadde lik poengsum før avspark. sarpsborg 08 sørget for å øke luken da de vant 1–0 ved et mål signert eirik wichne. viking møter tromsø klokken 19:15, mens brann vant 3-0 over rosenborg lørdag.

  Sjokktap for Molde mot Sandefjord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:18.58)
  sandefjord snudde til 3-1-seier mot molde i eliteserien. sandefjord lå under til pause, men scoret tre mål i andre omgang. molde taper dermed terreng til serieleder bodø/glimt på oppsiktsvekkende vis. sandefjord lå på direkte nedrykksplass i eliteserien før kampen. bodø/glimt er nå tre poeng foran molde med en kamp mindre spilt enn sine blåhvite tittelutfordrere. allerede i pausen slaktet molde-kaptein magnus wolff eikrem spillerne sine i intervju med tv 2. – det er langt unna. vi er skikkelig dårlige. vi må skjerpe oss, sa eikrem til tv 2 i pauseintervjuet. – vi klarer ikke å holde i ballen. de har for mye ball og vi klarer aldri å ha lange angrep. da blir det vanskelig uansett hvem vi møter. vi ser ut som et obosliga-lag i denne førsteomgangen. men vi leder. vi har mange ting å bli bedre på, sa eikrem. men molde ble ikke bedre, og gikk til slutt på sitt andre tap på sju kamper i serien denne sesongen.

  Luton misset seiershattrick mot Everton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. mai 2024 KL:23.03)
  luton prøvde å slå everton for tredje gang denne sesongen, men måtte nøye seg med 1-1 og er fortsatt på nedrykksplass i premier league. i en kamp med mange store sjanser til begge lag tok everton ledelsen på et var-straffespark midt i første omgang, men elijah adebayo utlignet da han knuste ashley young i en duell ved lengste stolpe, tok ned ballen og knallet den i mål. luton måtte vinne for å klatre forbi nottingham forest og ta seg over nedrykksstreken, men er i stedet bak på målforskjell med en kamp mer spilt. everton kom fra seier i tre strake hjemmekamper og har tross sine poengstraffer berget plassen. likevel ville laget gjerne fortsette seiersstimen.

  Chelsea-stjerner kranglet heftig om straffespark: – Voks opp!

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. april 2024 KL:22.58)
  cole palmer scoret fire mål da chelsea knuste everton på hjemmebane. likevel var det scenene i forkant av straffesparket til 5–0 som ble snakkisen etter kampen. noni madueke grep bestemt tak om ballen etter at dommeren pekte på straffemerket. deretter prøvde lagkompis nicolas jackson å melde seg på i kampen om å få ta straffesparket. palmer har vært chelseas faste straffetaker denne sesongen, og i lang tid ble stjernene stående ved 11-metersmerket å krangle om hvem som skulle ta den. – jeg har aldri sett noe lignende. voks opp! sa tidligere arsenal-spiller alan smith hos sky sports. til slutt grep conor gallagher inn og ga ballen til palmer, som en siste gang dyttet madueke bort. oppstyret til tross, palmer satte sikkert inn sitt fjerde mål for kvelden og 20. sesongen. dermed tangerer han erling braut haaland på toppen av toppscorerlisten i premier league. jackson og alfie gilchrist scoret chelseas to andre mål i 6-0-seieren over everton, som bare et to poeng over nedrykksplass. chelsea er tre poeng bak en plass som gir spill i serieligaen kommende sesong.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »