Hovedsiden

Liten annonse
  Nytt norsk VM-nederlag i ishockey

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:13.38)
  de norske ishockeygutta havnet på etterskudd i førsteperioden i vm-kampen mot tsjekkia og tapte 0-2. snaut 13 minutter inn i kampen tok tsjekkia ledelsen ved dominik kubalik i spill fem mot tre. tsjekkerne økte til 2-0 inn mot første pause. da var jakub flek sist på pucken før den forsvant inn bak henrik haukeland i det norske målet. dermed var en vrien oppgave blitt nesten umulig for det norske laget. andreperioden endte uten norge-scoringer tross mange tsjekkiske utvisningsminutter. – overtallsspillet trekker ned. da klarer man ikke å sette pucken i nettet med elleve minutter med én mann mer på isen, sa ekspert ole erik dahlstrøm i tv-sendingen til tv 3+. de siste 20 minuttene forløp med tsjekkisk kontroll, men uten mål for noen av lagene. norge står med fire poeng etter fem kamper, men har en luke ned til nedrykksplassen. den innehar poengløse slovenia. de fire beste lagene fra gruppen får plass i kvartfinalene. norge har ikke vært bedre enn nummer ti i elite-vm siden 8.-plassen i 2012. de norske spillerne har igjen kamper mot canada (mandag) og slovakia (tirsdag) i årets mesterskap. det er oppgjør der norge høyst trolig ikke vil få med seg poeng. dermed kan 1-0-seieren mot slovenia se ut til å bli den eneste i dette vm for det norske laget.

  vålerenga ble for gode og vant 3-0 – hamkam på nedrykksplass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.42)
  Vålerenga kan feire 17. mai med hevede hoder etter årets første hjemmepoeng da HamKam ble slått 3-0. Gjestene har fire strake tap og er under nedrykksstreken. Det var HamKam som kom best i gang, men det var bare i fem minutter at laget yppet seg. Etter hvert tok Dag-Eilev Fagermos menn mer og mer over. Etter 18 minutter fikk 18-åringen Seedy Jatta stå umarkert ved bakerste stolpe og heade inn 1-0 på innlegg fra Simen Juklerød. Etter 24 minutter ble ledelsen doblet da finske Daniel Håkans dukket opp inne i feltet og satte 2-0. HamKam-målvakten Lars Jendal var for passiv ved den anledningen. Han sto og ventet på ballen og oppdaget ikke Håkans som brøt inn foran ham. Jendal voktet målet etter Marcus Sandbergs røde kort mot Tromsø sist. Dødt og tafatt Vålerenga fikk også en viktig psykologisk scoring med 3-0 på overtid i 1. omgang. Henrik Bjørdal kjempet til seg ballen etter en corner. Han fikk et godt treff, og via en motstander havnet ballen i mål via stanga. – Det var dødt og tafatt. Vi fikk ikke flyttet beina fort nok og kom ikke opp i press. Det er mye å rette på, sa HamKam-kaptein Aleksander Melgalvis til TV 2 etter den begredelige 1.-omgangen. I fjor endte det 1-1 mellom de to lagene i Oslo, også det i 16.-maikamp.  Fossum-mål i viktig AaB-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:14.10)
  iver fossum scoret aabs andre mål da de vant 4-0 hjemme mot horsens i den danske superligaen. seieren ga vertene nytt håp om å unngå nedrykk. vertene kom best i gang da younes bakiz banket inn ledermålet åtte minutter før pause, før fossum doblet aabs ledelse ti minutter etter hvilen. senere scoret bakiz sitt andre for kampen, før oliver ross la på til 4-0 og sikret med det en trygg seier. aab ligger likevel fortsatt på nedrykksplass i sluttspillet, men har nå bare ett poeng opp til horsens på trygg plass. det gjenstår fire ligakamper igjen av sesongen. daniel granli startet også kampen for aab, mens jonas skulstad satt hele kampen på benken. fossum har allerede uttalt at han er ferdig i aalborg-klubben etter sesongen. han har imidlertid ikke uttalt om han planlegger å vende tilbake til norsk fotball eller om han ser for seg en videre karriere i utlandet. (ntb)

  Fossum-assist da AaB tok seg til cupfinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. mai 2023 KL:19.48)
  iver fossum hadde assist på ledermålet da aab slo silkeborg 4–1 i returkampen og tok seg til den danske cupfinalen i fotball med 5–2 sammenlagt. dermed kunne han juble sammen med sine norske lagkamerater daniel granli og jonas skulstad (ubenyttet reserve). aab sliter tungt i serien og er på nedrykksplass, men i cupen har laget gjort sine saker bra, og 18. mai venter fc københavn eller nordsjælland i finalen i parken. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »