Hovedsiden

Liten annonse

  Mot utsolgte tribuner i Vålerengas skjebnekamp mot Stabæk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:13.14)
  det begynner å bli trangt om tribuneplassene tre dager før vålerenga møter stabæk hjemme på intility arena. kampen kan bli avgjørende for om det blir nedrykk. med bare tre kamper igjen av årets eliteseriesesong møter vålerenga, som ligger på direkte nedrykksplass, kvalikplasserte stabæk. vålerenga skriver på sine hjemmesider at det nå kun er 700 billetter igjen på supportertribunen østblokka, og at langsidene fylles opp. «det er enorm interesse rundt oppgjøret», skriver klubben. kampen kan bli klubbens viktigste kamp på 20 år når hovedstadsklubben nå kjemper desperat for å unngå nedrykk. (ntb)  Vålerenga-krisen forsterket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. november 2023 KL:19.10)
  vålerenga er langt ifra klare for eliteserien 2024. søndag kveld tapte de 2-3 borte mot sarpsborg 08 og fortsetter dermed på utrygg plass. mandag kan dessuten sandefjord sende vålerenga ned på nedrykksplass når de møter den nedrykksklare tabelljumboen aalesund. oslo-klubben har nemlig bare en luke på to poeng ned til sandefjord. vålerengas tre siste oppgjør denne sesongen er hjemme mot stabæk og borte mot hamkam, før de tar imot tromsø i sesongavslutningen. vålerenga har spilt på det øverste nivået i norsk fotball siden 2001. siden den tid er 12.-plassen i 2003 klubbens dårligste plassering i eliteserien. forrige sesong endte vif på 6.-plass. vålerenga fikk også alt annet enn en drømmestart på kampen da mikkel maigaard banket sarpsborg i ledelsen etter bare seks minutter. andrej ilic headet imidlertid inn utlignet på et innlegg fra magnus bech riisnæs 19 minutter senere, men det fikk lite å si da niklas sandberg slo tilbake med en kanonkule via tverrliggeren og i krysset fire minutter senere. maigaard sikret tomålsledelse til pause. – vi må vise et eller annet. vi er ikke i nærheten. vi taper 50/50 dueller hele tiden og vi spiller oss inn i trøbbel. vi må faen se en reaksjon nå, sa christian borchgrevink til tv 2 i pause og utdypet: – det går på stoltheten, og så må vi holde mer på ballen. etter hvilen kom vålerenga seg mer med i kampen, og med åtte minutter igjen på klokken reduserte aaron kiil olsen på en corner. dessverre for oslo-klubben holdt det ikke til mer enn et trøstemål. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »