Hovedsiden

Liten annonse
  Bekreftet: Nottingham fikk poengtrekk-anke avslått – smell i nedrykksstriden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. mai 2024 KL:12.27)
  premier league-klubben nottingham forest nådde ikke fram med sin anke knyttet til de fire minuspoengene klubben er ilagt for økonomiske regelbrudd. det opplyser premier league. velrenommerte the athletic skrev tidligere tirsdag om utfallet av ankebehandlingen. avslaget kan potensielt få store konsekvenser for nedrykkskampen i den engelske toppdivisjonen. anken skal ha blitt behandlet i kjølvannet av en høring 24. april. utfallet ble angivelig å opprettholde straffen. nottingham ble i mars ilagt fire poeng trekk av en uavhengig kommisjon. bakgrunnen var brudd på premier leagues regler for lønnsomhet og bærekraft. klubben kunne angivelig ha blitt trukket seks poeng, men endte med fire som følge av at klubben vedkjente forholdet og samarbeidet godt med kommisjonen i etterforskningen. med to kamper igjen av sesongen ligger forest på plassen over nedrykksstreken. luton under streken er tre poeng bak. (ntb)

  Luton misset seiershattrick mot Everton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. mai 2024 KL:23.03)
  luton prøvde å slå everton for tredje gang denne sesongen, men måtte nøye seg med 1-1 og er fortsatt på nedrykksplass i premier league. i en kamp med mange store sjanser til begge lag tok everton ledelsen på et var-straffespark midt i første omgang, men elijah adebayo utlignet da han knuste ashley young i en duell ved lengste stolpe, tok ned ballen og knallet den i mål. luton måtte vinne for å klatre forbi nottingham forest og ta seg over nedrykksstreken, men er i stedet bak på målforskjell med en kamp mer spilt. everton kom fra seier i tre strake hjemmekamper og har tross sine poengstraffer berget plassen. likevel ville laget gjerne fortsette seiersstimen.

  Thorsby med praktfull heading i storseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. april 2024 KL:22.43)
  i sin første kamp fra start siden januar, startet morten thorsby genoa-festen med et mesterlig hodestøt i 3-0-seieren over cagliari. thorsby startet sist mot lecce 28. januar. siden hadde det blitt fem innhopp og seks kamper på benken for nordmannen, før han mandag var tilbake i startoppstillingen mot cagliari. da tok det bare et drøyt kvarter før han steg til værs i feltet og headet ballen kontant ned i hjørnet. det var sesongens andre scoring for thorsby. den første kom mot roma i september i fjor. et par nordiske scoringer til sørget for storseieren. danske morten frendrup doblet ledelsen, før islandske albert gudmundsson fastsatte resultatet til 3–0. genoa har allerede sikret plassen i det som er deres første sesong etter opprykket til serie a. for to år siden rykket klubben ned etter 15 sammenhengene sesonger på toppnivå i italia. med fire serierunder igjen ligger genoa på 12.-plass med 42 poeng. verre er det for cagliari på 32 poeng, kun tre poeng over nedrykksstreken.

  Haaland tilbake med scoring i City-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:19.26)
  erling braut haaland startet på benken, men kom inn og scoret da manchester city slo nottingham forest 2-0. det er jærbuens 21. ligamål denne sesongen. city er nå nummer to i premier league, ett poeng bak arsenal, men med en kamp mindre spilt. forest er i andre enden av tabellen, ett poeng over nedrykksstreken. haaland har slitt med en muskelskade den siste tiden og mistet to kamper, men var tilbake på benken mot forest. der satt også oscar bobb. gjestene slet lenge med å skape sjanser, men tok ledelsen etter 32 minutter da josko gvardiol headet en corner fra kevin de bruyne i mål. få minutter senere burde chris wood utlignet for hjemmelaget, men spissen avsluttet utenfor fra fem meter. rett før pause fikk også stopper murillo en kjempemulighet fra kort hold, men skuddet gikk i tverrliggeren og over. like etter hvilen fikk wood nok en stor mulighet, men klarte ikke å utligne. haaland kom inn like etter timen og brukte kun ti minutter på å doble ledelsen for gjestene. de bruyne spilte han igjennom, og haaland var iskald foran mål. bobb kom inn i det 89. minutt, men rakk ikke utrette stort.

  Højlund punkterte kampen – reddet Manchester United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. april 2024 KL:23.01)
  danske rasmus højlund avgjorde for manchester united da han satte 4–2 mot sheffield united etter fremspill av bruno fernandes. portugiseren ble kampens store spiller for de rødkledde vertene. han utlignet til 2-2 fra straffemerket etter en time, og 20 minutter senere knallet han inn 3–2 fra distanse. før hvilen sto fernandes også for frisparket som et par trekk senere ga manchester uniteds første utligning. hjemmelaget dominerte banespillet tungt og kom til flere store sjanser, men gikk likevel til pause på 1-1. en fæl feilpasning fra vertenes keeper andré onana ga jayden bogle muligheten til å snappe ballen, gå på løp og score fra skrått hold. ledelsen varte ikke lenge. sju minutter senere stusset harry maguire inn utligningen. tidlig i 2.-omgangen ble old trafford-publikummet rystet igjen. ben brereton diaz sørget for at det sto 1-2 på lystavla etter fine sheffield united-kombinasjoner. manchester united tok seg opp til 6.-plassen med onsdagens seier. klubben har kun vunnet to av sine åtte siste kamper i premier league. helst sist ligger sheffield united med sine 16 poeng fra 34 kamper. dert er ti poeng opp til riktig side av nedrykksstreken. (ntb/nrk)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »