Hovedsiden

Liten annonse
  Tar grep mot banestorming

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 20. mai 2022 KL:18.30)
  englands fotballforbund (fa) går i rette med banestormingen som har bredt om seg på fotballarenaer i landet den siste tiden. forbundet truer med sanksjoner. i en uttalelse på sitt nettsted beskriver fa dette som «antisosial oppførsel» og slår fast at samtlige tilfeller er under etterforskning. forbundet sier også at det vil se på mulige regelendringer for å slå ned på fenomenet. – fotballarenaer skal alltid være et trygt sted for alle, og disse hendelsene er fullstendig uakseptable. det er ulovlig å ta seg inn på banen på alle arenaer, og disse bruddene setter spillere, tilhengere og andre involverte i fare. det kan ikke fortsette, skriver fa. det har vært gjentatte tilfeller av at publikum har tatt seg inn på banen den siste tiden, sist torsdag da everton berget plassen i premier league med 3-2-seier over crystal palace og da port vale tok seg til opprykksfinale med straffeseier mot swindon. flere ganger har det vært voldshendelser i tumultene.

  Norwich bekrefter: Normann ferdig i klubben

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 20. mai 2022 KL:18.24)
  nedrykksklare norwich melder på sitt nettsted at mathias normann og tre andre innleide spillere skal tilbake til sine klubber etter helgens serieavslutning. den norske landslagsspilleren har vært i premier league-klubben på en leieavtale fra russiske rostov. norwich er for lengst dømt til nedrykk, og før serieavslutningen mot tottenham melder klubben om spillere som forsvinner ved sesongslutt. – vi kan bekrefte at innleide billy gilmour, brandon williams, ozan kabak og mathias normann vender tilbake til sine respektive klubber etter søndagens kamp, står det. klubben vinker også farvel til åtte spillere på utgående kontrakt, deriblant lukas rupp og josip drmic. for normanns del er det høyst usikkert om han noen gang slutter seg til rostov igjen. han har sagt til tv 2 at han ikke ønsker å vende tilbake til russland.

  Russisk turner utestengt etter krigsstøtte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 18. mai 2022 KL:08.43)
  den russiske turneren ivan kuliak er utestengt i et år av det internasjonale turnforbundet (fig) for å vise støtte til invasjonen av ukraina. det opplyser fig på sitt eget nettsted. turneren bar bokstaven z på podiet under et stevne i doha i mars. bokstaven har blitt brukt som et symbol på støtte til russlands invasjon og krigføring i ukraina. figs etiske komité forklarer avgjørelsen med at kuliak har brutt det internasjonale forbundets regelverk. fig opplyser også at kuliak må levere tilbake sin bronsemedalje fra verdenscupstevnet i doha. kuliak kan anke avgjørelsen i løpet av de tre neste ukene. (ntb)


  Kina trekker seg som vert for asiamesterskapet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 14. mai 2022 KL:11.07)
  kina er fortsatt så hardt rammet av koronaviruset at landet ikke kan være vertskap for asiamesterskapet i fotball for menn neste sommer. det opplyser asias fotballforbund (afc) på sitt nettsted. kina ble tildelt mesterskapet i juni 2019, omtrent et halvår før koronautbruddet i landet. først nå er det klart at kineserne ikke ser for seg å kunne arrangere turneringen fra 16. juni til 16. juli neste år. afc må på jakt etter en ny arrangør. mer informasjon om dette arbeidet vil komme etter hvert, opplyses det. kina var direktekvalifisert til asiamesterskapet som vertsnasjon, men det opplyses ikke om nasjonen fortsatt er det. tolv andre lag har så langt kvalifisert seg til mesterskapet, der i alt 24 lag skal delta. (ntb)
  The Athletic: Haalands overgang til Manchester City bekreftes denne uken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 9. mai 2022 KL:09.35)
  ifølge det anerkjente nettstedet the athletic, blir erling braut haalands overgang fra borussia dortmund til manchester city offentliggjort i løpet av denne uken. nettstedet viser til anonyme kilder i tyskland som sier at avtalen er i boks, og at det er enighet om de personlige vilkårene for nordmannen. også borussia dortmunds sportsdirektør sebastian kehl sa i helgen at det ville bli klarhet i situasjonen rundt haaland i løpet av denne uken. det har lenge blitt spekulert rundt haalands klubbfremtid. city har lenge vært favoritt til å sikre seg superspissen, men også real madrid har vært blant de nevnte klubbene. nordmannen skal ha en utkjøpsklausul på om lag 750 millioner i kontrakten med dortmund.

  Frustrert Csiszar trekker seg etter kaos

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 6. mai 2022 KL:10.43)
  vålerenga-profilen brede csiszar går hardt ut mot måten moderklubben blir drevet på. nå er det klart at han trekker seg fra ledervervet i klubben etter bare seks uker. – jeg tar sterkt avstand fra ansettelsesprosesser og hvordan man har behandlet spillere og trenere på og uten kontrakt. dette er veldig fjernt fra mine verdier, og som jeg mener burde være fjernt fra vålerengas verdier, sier csiszar til nrk. det var nettstedet nitten.no som omtalte saken først. 35-åringen spilte over 500 kamper for vålerenga fram til han la opp i 2019. han mislikte sterkt at tidligere lagkamerat steffen søberg fikk beskjed på telefon at han var ferdig på jordal – etter ti år i klubben. – det begynte å ringe noen varsellamper ved påsketider. da ble søberg-saken offentlig, i tillegg mistet vi aleksander bonsaksen. det kan kanskje virke som om det var da begeret rant over, men jeg hadde bestemt meg for å trekke meg fra styrevervet for to uker siden – etter forrige styremøte. men jeg var såpass bekymret over hva som ville skje da at jeg følte at jeg ikke kunne. det har bygget seg opp gradvis over tid, sier han. – hva tenker du om omdømme til vålerenga hockey nå? – det omdømmet har de kuttet pulsåren på, svarer han. vålerenga hockeys ferske styreleder arnold nybo kommenterer kritikken slik i en e-post overfor nitten.no: – hans uttalelser om styrearbeidet i klubben etter seks ukers virke får stå for hans egen regning, skriver han. vålerenga står for øyeblikket uten sportssjef, hovedtrener og sjef for u20-laget.

  Frustrert Csiszar trekker seg etter kaos: – Aldri vært så flau

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 6. mai 2022 KL:10.43)
  vålerenga-profilen brede csiszar går hardt ut mot måten moderklubben blir drevet på. nå er det klart at han trekker seg fra ledervervet i klubben etter bare seks uker. – jeg kan ikke stille meg bak noe som helst av beslutninger, ansettelsesprosesser eller kommunikasjon med spillere på og uten kontrakt. det jobbes ikke etter de verdiene jeg står for eller de jeg mener vålerenga skal stå for, sier csiszar til nettstedet nitten.no. – det drives så fjernt fra det jeg mener er profesjonelt. jeg kan ikke ha navnet mitt på det, legger han til. nrk har forsøkt å få kontakt med csiszar, men har foreløpig ikke lykkes. 35-åringen spilte over 500 kamper for vålerenga fram til han la opp i 2019. han mislikte sterkt at tidligere lagkamerat steffen søberg fikk beskjed på telefon at han var ferdig på jordal – etter ti år i klubben. – jeg har aldri vært så flau over å se navnet mitt i forbindelse med vålerenga. så har det toppet seg litt nå rundt overgangen til alexander bonsaksen. da rant det over. vålerenga hockeys ferske styreleder arnold nybo kommenterer kritikken slik i en e-post overfor nitten.no: – hans uttalelser om styrearbeidet i klubben etter seks ukers virke får stå for hans egen regning, skriver han. vålerenga står for øyeblikket uten sportssjef, hovedtrener og sjef for u20-laget.

  Finske spillere i KHL nektes landslagsspill

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 2. mai 2022 KL:12.13)
  finlands ishockeylandslag er ikke interessert i å ha med spillere som velger å spille for klubber i den russiskbaserte ligaen khl. det opplyser det finske ishockeyforbundet på sitt nettsted. beslutningen er tatt som følge av russlands krigføring i ukraina. – vårt standpunkt er at spillere som spiller i russland neste sesong, ikke får spille for landslaget, uttaler forbundet i forbindelse med uttaket til en vm-oppkjøringsturnering i stockholm og tammerfors. (ntb)

  The Athletic: Uniteds sjefforhandler går av

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 29. april 2022 KL:20.25)
  det anerkjente nettstedet the athletic erfarer at at matt judge går av som forhandlingsansvarlig i manchester united. de skriver at judge har vurdert sin posisjon i klubben de siste ukene. judge har i flere år vært sjefforhandler i united. han har tatt seg av å forhandle fram overganger og kontrakter, men dette er oppgaver som andre ligger an til å ta over i sommer. senere i år er det ventet at judge kutter alle formelle bånd med united.

  Sliter med å selge ut Ullevaal til cupfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 29. april 2022 KL:08.18)
  norges fotballforbund har ikke klart å selge alle billettene til søndagens nm-finale mellom bodø/glimt og molde. torsdag meldte nff at det var solgt 18.500 billetter til mennenes cupfinale. det er plass til rundt 27.000 på nasjonalarenaen i oslo, og cupfinalen er tradisjonelt utsolgt. – mange har nok sett på det som en umulighet å få tak i billetter, ettersom cupfinalen tradisjonelt blir utsolgt i løpet av kort tid. siste finalelag ble klart kun for en uke side og cupfinalen spilles allerede på søndag. det gir seg selv at det byr på logistikkutfordringer for en del supportere, sier konstituert generalsekretær kai-erik arstad til nffs nettsted. cupfinalen avslutter tradisjonelt fotballsesongen, men ble i 2021 flyttet til 1. mai i år på grunn av koronapandemien.


  sjakknettsted blokkert i russland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. april 2022 KL:09.02)
  verdens største sjakkplattform på nett, chess.com, er blokkert i russland etter å ha kritisert landets krigføring i ukraina. det opplyser nettstedet selv. chess.com har fordømt russlands angrepskrig i ukraina. magnus carlsens tidligere vm-utfordrer sergej karjakin fra russland har støttet hjemlandet siden invasjonen startet. karjakin er født i ukraina, men har representert russland i sjakkturneringer siden 2009. han støtter utestengelsen av nettstedet. – hvis chess.com ber om tilgivelse for deres usportslige handlinger, er jeg sikker på at siden vil bli åpnet igjen for sjakkelskere fra russland. kommer de til å gjøre det? spørsmålet er retorisk, skriver karjakin på twitter, gjengitt av vg. karjakin ble tidligere i år utestengt i seks måneder av det internasjonale sjakkforbundet (fide).


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »