Hovedsiden

Liten annonse


  «Norske» Esbjerg tok første stikk i finale i det danske håndballsluttspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:07.07)
  team esbjerg vant den første finalekampen i det danske håndballsluttspillet 27-26 borte mot regjerende mester odense. finaleserien avgjøres når et lag har tre poeng, derfor trenger esbjerg bare uavgjort for å sikre seg tittelen på hjemmebane når de tar imot odense torsdag 8. juni. etter en overbevisende førsteomgang ledet esbjerg 16-11 da lagene gikk til pause. odense var nesten utspilt etter de første 30 minuttene, men kom knallsterkt tilbake og skapte spenning om resultatet i andre omgang. gjestene vant likevel til slutt kampen 27-26. henny reistad ble kampens toppscorer med sine åtte nettkjenninger for esbjerg. maren aardahl fulgte med seks scoringer for odense, mens kristine breistøl noterte seg med fem fulltreffere. esbjerg er blant lagene som konkurrerer med vipers kristiansand om tittelen i mesterligaen til helgen. reistad ble forrige uke kåret til verdens beste håndballspiller av nettstedet handball-planet. mørk ble også tatt ut som høyreback på årets lag. (ntb)

  Haaland til topps i ny kåring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:21.54)
  erling braut haaland ble tirsdag kåret til sesongens spiller av det anerkjente sportsnettstedet the athletic. – å vinne denne prisen er veldig spesielt, og et resultat av den enestående sesongen laget har hatt, uttaler haaland blant annet. manchester city-spissen vant også «sesongens beste individuelle prestasjon» for tre mål og én målgivende pasning mot manchester united i oktober. haaland er allerede kåret til årets spiller og årets unge spiller i premier league.

  Leknessund tjente nær en halv million på Giro-bragden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:13.09)
  ifølge det danske nettstedet feltet.dk tjente andreas leknessund 39.742 euro for åttendeplassen i sammendraget i giro d`italia. med en kurs på 11,82 for euroen gir det 470.000 innkjørte norske kroner. tradisjonen i sykling gjør at rytterne ikke beholder pengene selv, men at de i stedet fordeles mellom lagets støtteapparat og øvrige ryttere som var med i rittet. tromsøværingen kjørte flere dager i rosa ledertrøya og endte til slutt som nummer åtte sammenlagt. sammenlagtvinneren primoz roglic fra slovenia gjorde det ikke uventet best på pengefronten i årets giro med 289.842 innkjørte euro, som utgjør 3,4 millioner norske kroner.

  Kåret til verdens beste

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:14.30)
  landslagsprofil henny reistad er kåret til verdens beste håndballspiller for 2022 av nettstedet handball-planet. det er første gang esbjerg-bakspilleren mottar den gjeve prisen, som er stemt frem av en jury og nettstedets lesere. landslagskaptein stine bredal oftedal tok andreplassen, mens svenske linn blohm ble nummer tre. flere norske håndballprofiler markerer seg i kåringen, melder ntb: camilla herren er kåret til beste venstrekant, mens reistad ble beste venstreback. oftedal vant kåringen av beste playmaker, mens nora mørk og katrine lunde ble henholdsvis beste høyreback og målvakt.

  Sommer Grand Prix i Hinterzarten avlyst av økonomiske årsaker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:18.44)
  heller ikke i år blir det sommer grand prix-renn i hopp i hinterzarten. den lokale arrangøren på det tyske skistedet begrunner det med økonomiske utfordringer. – dessverre gjør disse utfordringene det umulig å gjennomføre arrangementet, heter det i en uttalelse fra arrangøren gjengitt av nettstedet skispringen.com. rennene i hinterzarten skulle i sommer gjenopptas etter fire års pause mens bakken ble bygget om. det var berammet renn både for kvinner og menn i rothaus-bakken 28. og 29. juli. det er uklart om de avlyste rennene vil bli erstattet i rennprogrammet. om det ikke skjer, vil sgp-sesongen innledes i franske courchevel 1. og 2. august. (ntb)

  Svensk mareritt for Rossbach

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:10.33)
  fotballkeeperen sondre rossbach fikk ikke fornyet tillit i degerfors etter 23 innslupne mål på åtte kamper. hans erstatter, allsvenskan-debutanten jonas olsson, måte tåle et baklengs i 2–1-seieren over aik lørdag. dermed har degerfors 10–24 i målforskjell. ifølge nettstedet nifs.no har ingen klubb sluppet inn så mange mål på de ni første serierundene på øverste nivå i sverige siden 2000. degerfors har tre seirer og seks tap hittil denne sesongen. rossbach er leid ut fra odd hele dette året. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »