Hovedsiden

Liten annonse
  IOC nekter brytestjerne å delta i OL-kvalik

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:13.31)
  den russiske bryteren abdulrashid sadulajev får ikke lov til å delta i ol-kvalifiseringen i aserbajdsjan denne helgen. det skriver nettstedet inside the games, som igjen siterer det russiske bryteforbundet. «etter nok en falsk sjekk, publiserte ioc nye lister over utøvere som ikke får delta i internasjonale turneringer. dessverre var lagets kaptein og to ganger olympiske mester, abdulrashid sadulajev, blant dem», skriver det russiske bryteforbundet i en uttalelse. ifølge inside the games er brytestjernen utestengt fra kvaliken fordi han skal ha støttet krigen i ukraina. russeren er blant de aller største stjernene i brytesporten. han tok ol-gull i både 2016 og 2021. han har også fire vm-gull på cv-en.

  Tidligere verdensmester utestengt fra sjakknettsted

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:18.40)
  vladimir kramnik er blant historiens beste sjakkspillere, men har havnet på kant med nettgiganten chess.com. onsdag kveld har nettstedet publisert en uttalelse på x der de skriver at vladimir kramnik har innrømmet å ha brukt en annen stormesters konto til å spille turneringen titled tuesday. «å spille under andres navn, spesielt i turneringer med pengepremier, er brudd på våre fair play-regler», skriver nettstedet, som legger til at kramnik er utestengt i tre måneder. spilleren som lånte bort kontoen sin er utestengt på ubestemt tid. kramnik, som er tidligere verdensmester og verdensener, har også tidligere blitt straffet av chess.com. like før jul fjernet de bloggen til kramnik fra deres nettside. samtidig begrenset de kontoen, noe som betydde at kramnik heller ikke kunne kommentere på andres innlegg eller sende meldinger til andre. årsaken bak var flere innlegg fra kramnik, der han satte søkelys på spillere han var mistenksom til.
  Medier: Nottingham Forest får poengtrekk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:15.09)
  nottingham forest mister fire premier league-poeng etter brudd på premier leagues regler for lønnsomhet og bærekraft, skriver the guardian. avisen erfarer at premier league vil kunngjøre poengtrekket senere mandag. sportsnettstedet the athletic melder det samme. et poengtrekk vil sende forest under nedrykksstreken i premier league med ett poeng opp til luton på trygg plass. the guardian skriver at forest etter all sannsynlighet vil anke.

  The Athletic: Real Madrid-spiller bytter landslag: Skal representere Marokko

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. mars 2024 KL:09.50)
  real madrid-midtbanespilleren brahim diaz har bestemt seg for å bytte ut spania med marokko. det skriver the athletic. 24-åringen ble født i den spanske byen malaga, men kan representere marokko ettersom han har marokkansk far. diaz har fått én landskamp for spania, i en privatlandskamp mot litauen i 2021, og kan dermed fortsatt bytte nasjon. fifa-reglene sier at en spiller kan bytte landslag så lenge spilleren har spilt færre enn tre landskamper på seniornivå før de blir 21 og så lenge de ikke har spilt for landslaget på minst tre år. the athletic presiserer at nasjonsovergangen ikke er formelt i boks ennå, ettersom det internasjonale fotballforbundet (fifa) må godkjenne det. det anerkjente sportsnettstedet skriver at det marokkanske fotballforbundet har forsøkt å få diaz over til det marokkanske landslaget i flere år allerede. verken det spanske eller marokkanske fotballforbundet har uttalt seg om det the athletic skriver.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »