Hovedsiden

Liten annonse


  Karriereverste av Hovland etter utrolige tabber

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. april 2024 KL:21.53)
  etter et fenomenalt 2023, har problemene stått i kø for viktor hovland i 2024. i årets første majorturnering, the masters, røk han rett ut etter to av fire runder - etter å ha notert seg for karrierens dårligste runde fredag, 81 slag, ni slag over par. etter å ha åpnet runden med en bogey på hull én, gikk det helt på tverke på hull to. hovland sendte først utslaget rett ut i skogen. – wow ... holy shit, utbrøt hovland. og det skulle bli verre. etter å ha droppet ballen, sendte han tredjeslaget rett i et tre. da ballen klinket inn i treet, måpte hovland av fortvilelse, før han etter hvert dekket til ansiktet med albuen. det hele endte med en trippeltbogey, og etter en dobbeltbogey på hull fire og en ny bogey på hull fem, var hovland hele syv slag over par etter fem hull. nordmannen kjempet seg inn i runden, men så kom en utrolig dobbeltbogey på hull 15. der misset han en bogeyputt fra i underkant av en halv meter, som vist på bildet. – en kjempekonsentrasjonssvikt, sa discoverys golfekspert marius thorp. – viktor hovland bommet her, skrev sky sports og cbs-journalist kyle porter på x. hovland endte godt utenfor cutgrensen og det er første gang siden scottish open sommeren 2022 at hovland misser en cut. det er også hans verste resultat i en profesjonell golfturnering noensinne. tidligere hadde han en 80-runde (åtte slag over par) fra porsche european open i 2018 som sin verste runde i karrieren.

  Stenmark vant i debuten i stavsprang – veteran-VM neste

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. april 2024 KL:15.50)
  alpinlegenden ingemar stenmark (68) satte svensk årsbeste i stavsprang i klassen m65 i sin aller første konkurranse i øvelsen noensinne. resultatet ville ha holdt til gull i veteran-sm for ett år siden. stenmark svingte seg over 2,50 meter i det første forsøket og tok 2,70 meter i det tredje forsøket i friidrettshallen i sollentuna. det ble tre riv på 2,80 meter, skriver friidrottaren.com. den svenske rekorden i stav innendørs for m65 på 3,22 meter ble satt i 1972. utendørs lyder den på 3,35 meter. om fire måneder venter veteran-vm i göteborg. dit skal stenmark selv om han har slitt med problemer i både kne, lår og rygg gjennom vinteren. – jeg har hatt skadeproblemer i hele vinter og kan bare håpe at det blir bedre, sier stenmark til friidrottaren.com. sverige har også verdens desidert beste stavhopper, uansett aldersklasse, i mondo duplantis. (ntb)

  Reddet historisk poeng med drømmescoring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:20.52)
  kfum oslo spilte tirsdag sin første eliteseriekamp noensinne. det endte med 1–1 og poengdeling mot hamkam etter en sen scoring av oslo-lagets petter nosa dahl. da ballen gikk i mål, tok det helt av på tribunen og i kommentatorboksen til nrk. – for en praktfull scoring. ballen er limt inntil metallet. det kan ikke gjøres bedre, utbrøt kommentator olav traaen. dahl limte ballen i krysset i det siste ordinære spilleminuttet etter et voldsomt stormløp mot hamkam-buret. – jeg synes vi styrte hele andreomgang, sier dahl, som kom til kfum fra glimt før sesongen. han synes det var stort å sette inn den historiske scoringen – som han beskriver som det «fineste i karrieren». – det betyr veldig mye, i hvert fall når familien er her og ser på, sier han til nrk. selv om det var vertene som var farligst frempå mot slutten av oppgjøret, var det hamkam som åpnet best. gjestenes moses mawa vippet ballen elegant over emil ødegaard allerede etter ti minutter. kfum oslo, ofte omtalt som kåffa, overrasket alle da de for 140 dager siden rykket opp til øverste nivå i norsk divisjonsfotball. den «lille» klubben fra ekeberg er den eneste fra oslo i årets eliteserie. oppgjøret ble spilt på vålerengas stadion, og 4018 tilskuere tok turen for å se kfums første kamp på toppnivå. (nrk / ntb)

  Reddet historisk poeng i slutt­minuttene: – For en praktfull scoring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:20.52)
  kfum oslo spilte tirsdag sin første eliteseriekamp noensinne. det endte med 1–1 og poengdeling mot hamkam etter en sen scoring av oslo-lagets petter nosa dahl. da ballen gikk i mål, tok det helt av på tribunen og i kommentatorboksen til nrk. – for en praktfull scoring. ballen er limt inntil metallet. det kan ikke gjøres bedre, utbrøt kommentator olav traaen da han så scoringen i reprise. selv om det var vertene som var farligst frempå mot slutten av oppgjøret, var det hamkam åpnet best og gikk opp i ledelsen allerede etter ti minutter. en lang ball opp fra marcus sandberg ble stusset videre av tore sørås i bakrom mot moses mawa. spissen var fri og vippet ballen elegant over emil ødegaard. kfum oslo, ofte omtalt som kåffa, overrasket alle da de for 140 dager siden rykket opp til øverste nivå i norsk divisjonsfotball. den «lille» klubben fra ekeberg er den eneste fra oslo i årets eliteserie. oppgjøret ble spilt på vålerengas stadion, og 4018 tilskuere tok turen for å se kfums første kamp på toppnivå. (nrk / ntb)
  NFL-legende legger opp
  noensinne at vi har et sterkt sjøforsvar | Skrevet av NRK - Innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: viktigere enn noensinne at vi har et sterkt sjøforsvar | Skrevet av NRK - Innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:19.16)
  aaron donald (32) avslutter karrieren etter ti sesonger i nfl. han regnes som en av ligaens beste forsvarsspillere noensinne. donald har spilt samtlige av sine nfl-kamper for los angeles rams. i 2022 var han blant nøkkelspillerne da laget slo cincinnati bengals og vant super bowl. – jeg har gitt alt på fotballbanen både fysisk og psykisk. jeg har dedikert alle 365 dager i året til å bli den beste spilleren jeg kunne bli, sier donald i en uttalelse. tre ganger ble han kåret til årets forsvarsspiller i nfl og ble alltid valgt ut til den årlige all star-kampen i amerikansk fotball. åtte ganger kom donald med på årets stjernelag. han noterte 111 sacks (takling av motstanderens quarterback med ballen) og 500 taklinger i løpet av sine ti år som rams-spiller. – ikke mange spillere får muligheten til å vinne super bowl og avslutte karrieren i samme klubb som man startet i. det har jeg aldri tatt for gitt, sier donald. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »