Hovedsiden

Liten annonse
  Norsk sandvolleyball-seier i nasjonscupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 43 minutter gammel - (søndag 7. august 2022 KL:19.57)
  norge avgjorde finalen i nasjonscupen i sandvolleyball etter seier i et «golden set» der ol-mesterne anders mol og christian sørum ble tungen på vektskålen. det hele måtte avgjøres på et såkalt supertiebreak (golden set) etter at det endte 1-1 i kamper innledningsvis. mathias berntsen og hendrik mol tapte først 1-2 i sett for enricio rossi og adrian carambula. det ble også tap for de samme i gruppespillet. deretter ble det 2-0-seier for norges regjerende olympiske mestere anders mol og christian sørum over samuele cottafava og paolo nicolai. de tapte for disse italienerne i gruppespillet, men i finalen slo de dem enkelt med settsifrene 21-12 og 21-15. i «golden set» ble det ny kamp mellom mol/sørum og cottafava/nicolai, og nordmennene dro altså det hele i land med 15-8. (ntb)  tolv av 17 nordmenn til em-finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. august 2022 KL:16.25)
  Fem av de 17 norske ble utslått i kvalifiseringen på mellomdistanse da orienterings-EM i Estland ble innledet onsdag, to med minste margin. – Det er litt marginer imot når vi har to løpere på 21.-plass sa landslagssjef Janne Salmi. De 20 beste i hvert heat tok seg videre til lørdagens finale. Både Andreas Sølberg og Kaja Winsnes Nordhagen endte så vidt utenfor. Også Hans Peter Mathisen (25), Jørgen Baklid (34) og Anna Ulvensøen (34) blir tilskuere lørdag. – Det er klart at vi er litt skuffet over at såpass mange havner utenfor, men terrenget i Estland er spesielt og krever en del spesifikk forberedelser, sa landslagssjefen.


  Dobbelt norsk i Canada

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. juli 2022 KL:13.50)
  to bergensere sto øverst på pallen i triatlonkonkurransen canadian open. gustav iden vant foran ol-mester kristian blummenfelt. iden fikk en luke på løpedelen og slo blummenfelt med 27 sekunder i edmonton. aaron royle fra australia ble treer og var godt over tre minutter bak vinnertiden. triatlonen besto av 2 kilometer svømming, 80 kilometer sykling og 18 kilometer med løping. med kun løpingen igjen lå nordmennene rundt ett minuttet bak teten, men hentet inn forspranget og stakk ifra på de siste kilometerne. vg omtalte saken først. ifølge avisen fikk iden 100.000 amerikanske dollar for seieren, og det tilsvarer rundt 987.000 kroner. (©ntb)  Ingen brems i ferieforbruket

  Kilde: E24 | Publisert: (søndag 24. juli 2022 KL:10.15)
  dystre fremtidsutsikter for nordmenns privatøkonomi legger ingen demper på pengebruken i ferien: – man har holdt pusten litt, sier oslo-turist ingebjørg sæbøe.

  Demonstranter stanset feltet for andre gang i årets Tour

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. juli 2022 KL:14.07)
  den 19. etappen av tour de france ble midlertidig nøytralisert etter at demonstranter stanset rytterne. et femmannsbrudd hadde etablert seg før etappen ble satt på vent av demonstranter. dermed kunne hovedfeltet kjøre inn bruddet, som hadde opparbeidet seg en luke på ett minutt og 20 sekunder. da løpet ble startet opp igjen, fikk de fem utbryterne lov til å kjøre fra hovedfeltet igjen. ingen nordmenn er en del av bruddet. det er ikke første gang feltet blir stanset av demonstranter i årets tour de france. på den 10. etappen ble feltet stanset i drøye ti minutter fordi sju demonstranter blokkerte veien. rittet kan du følge på nrk sport på radio. (nrk/ntb)  Her er helelektriske Chevrolet Blazer

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 20. juli 2022 KL:07.00)
  gode, gamle chevrolet blazer er ikke til å kjenne igjen, og nå er forvandlingen komplett med en elbil-versjon. og den kommer også som ss-versjon. nordmenn kjenner først og fremst til chevrolet blazer fra den storvokste k5-varianten laget mellom 1969 og 1994, en høyreist og litt terrengfokusert bil som var en skikkelig arbeidshest. men det er […] innlegget her er helelektriske chevrolet blazer dukket først opp på bil24.no.

  Askildsen utleigd til Lecce

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. juli 2022 KL:12.01)
  kristoffer askildsen skal spele komande sesong i serie a-klubben lecce. han har samtidig signert ein ny kontrakt med sampdoria til sommaren 2026. askildsen blei permanent sampdoria-spelar i september 2020 etter overgangen frå stabæk. han har spelt i alt 33 kampar for den italienske klubben og scora eitt mål. no blir 21-åringen leigd ut til lecce, som nyleg rykka opp igjen til serie a etter to år i nest øvste divisjon. samtidig har han fornya sin kontrakt med sampdoria til sommaren 2026. klubben opplyser at det i avtalen ligg opsjon om kjøp, og ein klausul som gjer at sampdoria har rett til å kjøpe han tilbake ved et seinare tidspunkt. lecce serieopnar borte mot inter. dei kom på andreplass i serie a siste sesong, berre bak byrival milan. deretter ventar et møte med to nordmenn i emil konradsen ceïde og kristian thorstvedt i sassuolo.

  to nordmenn i city-troppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. juli 2022 KL:15.34)
  Pep Guardiola har tatt ut 26-mannstroppen til oppkjøringskampene i USA. Flere av lagets store stjerne blir med, blant annet nysigneringen Erling Braut Haaland. Nordmannen får følge av et annet norsk fotballtalent. 19-åringen Oscar Bobb er også en del av troppen. Oslo-gutten signerte med Manchester City sommeren 2019 og har imponert på juniorlaget. Nå får han muligheten til å vise seg frem på A-laget i oppkjøringen. Bobb har representert Norge ved flere anledninger på aldersbestemt landslag.
  kårbø perset – ingen nordmenn til finale på 3000 mh

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. juli 2022 KL:02.58)
  Tom Erling Kårbø ble nummer åtte i det andre av tre heat på 3000 meter hinder med tiden 8.26,12 minutter. Jacob Boutera løp inn til mål som nummer ni i det tredje heatet med tiden 8.31,47 minutter. Ingen av tidene var gode nok til VM-avansement til finalen. De seks beste løperne fra hvert heat, samt de seks beste tidene kvalifiserte seg til finalen.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »