Hovedsiden

Liten annonse
  Formel 3: Mer trøbbel for Stenshorne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 18. mai 2024 KL:10.59)
  martinius stenshorne (18) sto igjen på start og ble bare nummer 22 i lørdagens formel 3-sprint på imola-banen i italia. den norske unggutten kom ikke i gang da starten gikk. det ga sisteplass i feltet med 27 biler, og der ble stenshorne værende de første rundene. han klatret noen hakk utover i løpet. i alt ble det kjørt 18 runder. noel león fra mexico vant sprinten foran tyske oliver goethe. fredag skuffet stenshorne ved å bli nummer 18 i kvalifiseringen. han var i mål på 20.-plass, men gjorde et lite byks etter at førere foran ham ble straffet for regelbrudd. i slutten av mars knallet stenshorne til med seier i sprintløpet i australske melbourne. torsdag ble det kjent at 18-åringen er klar for juniorprogrammet til formel 1-laget mclaren. noen timer senere kom nyheten om at han nektes å kjøre løpshelgen på silverstone-banen i england i sommer. det internasjonale bilsportforbundet (fia) slo ned på stenshornes deltakelse i et gb3-løp på silverstone i april. det er en konkurranse som minner om formel 3, og ifølge regelverket skulle tenåringen ha søkt om tillatelse. hitech-laget har anket avgjørelsen. (©ntb)  Norsk hockeyprofil død

  Kilde: VG Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:17.33)
  det er med stor sorg lillehammer ishockeyklubb i dag har mottatt budskapet om alexander reichenbergs bortgang, heter det. nyheten publiseres i samråd med de pårørende.


  Femdobbelt mester advarer mot premiepenger i OL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. mai 2024 KL:08.18)
  storbritannias rolegende steve redgrave (62) liker dårlig at friidretten skal belønne alle sine gullvinnere i paris-ol med 50.000 dollar. – det gir en «oss mot dem»-situasjon. jeg er imot det, sier redgrave til bbc. det internasjonale friidrettsforbundet (wa) gikk forrige måned ut med nyheten om prispenger. ingen grener har tidligere gjort tilsvarende i ol-historien. skulle det bli gull til karsten warholm og jakob ingebrigtsen, vil begge motta snaut 555.000 kroner. i alt skal det kåres 48 friidrettsvinnere i paris-lekene. – alle disse er kapable til å tjene betydelig med penger før og etter paris, så her gir man penger til folk som allerede har det, mener redgrave. (ntb)

  Wada skal etterforskes etter kritikk i dopingsak

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. april 2024 KL:08.03)
  verdens antidopingbyrå (wada) har bedt om en uavhengig gjennomgang av byråets håndtering av saken om en mulig dopingsak med noen av verdens beste svømmere. ifølge wada skal sveitseren eric cottier få adgang til sakens innhold og gi sin vurdering av byråets behandling av saken. wada opplyser at arbeidet ventes å være ferdig om to måneder. – wadas integritet og omdømme er under angrep. i de siste dagene er wada blitt anklaget for partiskhet overfor kina, opplyser antidopingbyrået. lørdag kom nyheten om at kinesiske svømmere hadde spor av hjertemedisinen trimetazidin i prøver avgitt noen måneder før sommerlekene i 2021. 13 av dem deltok i ol i tokyo. kinesiske antidopingmyndigheter har avvist anklagene og hevder at utøverne skal ha fått i seg stoffet i mat under et stevne. senere stilte wada seg bak den forklaringen. det har fått blant andre det amerikanske antidopingbyrået (usada) til å reagere sterkt. den amerikanske antidopingsjefen travis tygart gikk mandag hardt ut mot wada og mente at de dekket over for kineserne. (ntb)

  Xavi gjør helomvending – fortsetter som Barcelona-trener etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. april 2024 KL:13.09)
  xavi hernández (44) har skiftet mening og forblir barcelona-trener etter inneværende sesong. tidligere i år valgte han egentlig å forlate jobben til sommeren. nyheten ble offentliggjort under en pressekonferanse med xavi og barcelona-president joan laporta torsdag. allerede onsdag kveld meldte spanske medier at xavi ville fortsette som barcelonas hovedtrener etter flere møter med ledelsen i klubben. de har lyktes med å overtale han til å fortsette i jobben ut kontraktsperioden. for et halvt år siden ble kontrakten forlenget til sommeren 2025. han påtok seg treneransvaret for den katalanske klubben i november 2021. i fjor ledet han klubben til la liga-tittelen. det var i slutten av januar at xavi bestemte seg for å slutte som barcelona-trener etter inneværende sesong. han forklarte at jobben var for slitsom i lengden. xavi er blant de største spillerne barcelona har fostret fram. 44-åringen fikk over 500 kamper for klubben mellom 1998 og 2015, og vant alt som kunne vinnes med barcelona i løpet av den perioden. (©ntb)  Nå er BYD Seal 4x4 her

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:11.51)
  nyhetene kommer tett fra byd. bare uker etter at dolphin ble meldt inn til landet, lanseres den nye byd seal. så ja, prisen er også klar.

  Sveriges landslagssjef rammet av hjernesvulst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. april 2024 KL:13.54)
  marika domanski lyfors er i gang med behandling for en hjernesvulst og er sykemeldt. det opplyser sveriges fotballforbund i en pressemelding. – vi er utrolig preget av denne tunge nyheten og vil gjøre det som står i vår makt for å støtte marika. hele forbundet og alle spillerne håper på rask bedring og vil støtte henne i mellomtiden, sier fotballsjef i svff kim källström. lyfors var landslagstrener fra 1996-2005, men har i dag en sjefsrolle med mer overordnet ansvar.

  Jonas Vingegaard utskrevet fra sykehus etter skrekkvelten i Baskerland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. april 2024 KL:14.22)
  sykkelstjernen jonas vingegaard er ute av sykehuset etter den stygge krasjen i baskerland rundt for tolv dager siden. vingegaards lag visma opplyser om nyheten på x. vingegaard takker i samme melding for all støtten han har fått siden velten. dansken havnet på sykehus med omfattende skader for halvannen uke siden. i tillegg til kragebeinsbrudd og flere ribbeinsbrudd fikk vingegaard også påvist punktert lunge og en betennelse i lungevevet. 27 år gamle vingegaard har vunnet tour de france de to siste årene. nå ser det ut til at den kommende perioden vil handle om å rekke årets utgave av touren. (ntb)

  Syklist Jonas Vingegaard utskrevet fra sykehus etter skrekkvelten i Baskerland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. april 2024 KL:14.22)
  sykkelstjernen jonas vingegaard er ute av sykehuset etter den stygge krasjen i baskerland rundt for tolv dager siden. vingegaards lag visma opplyser om nyheten på x. vingegaard takker i samme melding for all støtten han har fått siden velten. dansken havnet på sykehus med omfattende skader for halvannen uke siden. i tillegg til kragebeinsbrudd og flere ribbeinsbrudd fikk vingegaard også påvist punktert lunge og en betennelse i lungevevet. 27 år gamle vingegaard har vunnet tour de france de to siste årene. nå ser det ut til at den kommende perioden vil handle om å rekke årets utgave av touren. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »