Hovedsiden

Liten annonse
  Russisk politi anholdt over 100 Navalnyj-tilhengere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:23.49)
  russisk politi anholdt søndag over 100 tilhengere av aleksej navalnyj, da de markerte den fengslede opposisjonspolitikerens 47-årsdag. den uavhengige russiske menneskerettighetsgruppa ovd-info skriver søndag kveld at 109 personer i 23 russiske byer er anholdt av politiet i forbindelse med at de foretok offentlige markeringer av aleksej navalnyjs 47-årsdag. myndighetene har slått kraftig ned på alle tegn til opposisjon siden den russiske invasjonen av ukraina. i de fleste byene var det en håndfull kritikere som ble anholdt av politiet. aleksej navalnyj soner en dom på elleve og et halvt års fengsel for korrupsjon og forakt for retten, anklager som han selv hevder er fabrikkert for å bringe ham til taushet i den russiske offentligheten. (ntb)

  Tilskuer siktet for Hillsborough-harselering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:16.07)
  en tilskuer er siktet etter å ha hatt på seg en støtende drakt som refererte til hillsborough-tragedien i 1989 under fa-cupfinalen mellom manchester united og manchester city lørdag. det melder ntb. på drakten sto tallet 97 og teksten «ikke nok». 97 er antall mennesker som døde som følge av tragedien under semifinalen i fa-cupen mellom nottingham forest og liverpool for 34 år siden. bildet av drakten har blitt flittig delt i sosiale medier, og lørdag kveld opplyste london-politiet at mannen var anholdt for å ha «forstyrret den offentlige orden». søndag er mannen siktet for å «vise truende eller fornærmende skrift som kan oppfattes som trakassering», ifølge bbc. han må møte i retten mandag  Hydrogen-lastebiler på vei

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:07.00)
  på samme tid som volvo har testet sine hydrogendrevne lastebiler på offentlige veier, melder hima seafood at de skal ta i bruk hydrogen-lastebiler mellom rjukan og stavanger. det er to store fordeler med hydrogen-elektrisk framfor batteri-elektrisk, og det er rekkevidde og fyllhastighet. og det er to ting som kanskje er spesielt viktig for de store […] innlegget hydrogen-lastebiler på vei dukket først opp på bil24.no.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »