Hovedsiden

Liten annonse
  Rashford vraket til EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 21. mai 2024 KL:15.06)
  manchester united-stjernen marcus rashford var ikke med da den engelske landslagssjefen gareth southgate presenterte bruttotroppen til fotball-em tirsdag. rashford var et av de aller fremste navnene som manglet da southgate offentliggjorde sine utvalgte. med var heller ikke tidligere liverpool-spiller jordan henderson. fire landslagsdebutanter er derimot med i troppen: evertons jarrad branthwaite, liverpool-duoen curtis jones og jarell quansah samt crystal palace-stjerneskuddet adam wharton. burnley-keeper james trafford har heller ingen landskamper fra før. vraket i den engelske em-troppen er for øvrig også chelsea-trioen raheem sterling, ben chilwell og reece james. de to sistnevnte har vært svært skadeplaget denne sesongen. inne er derimot manchester united-unggutten kobbie mainoo, som har tatt premier league med storm de siste månedene. det samme er crystal palace-spiller eberechi eze. listen over spillere som ble presentert tirsdag talte i alt 33 navn. southgate kan maksimalt ta med seg 26 spillere til sluttspillet i tyskland som starter 14. juni. dermed må syv navn ut i tiden som kommer. den endelige fristen for å melde inn troppen er 7. juni. (ntb)

  Skadeplaget tennisstjerne legger opp etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:13.33)
  den østerrikske tennisstjernen dominic thiem (30) offentliggjorde fredag at han legger racketen på hylla etter en langvarig håndleddsskade. det opplyser han i en video publisert i sosiale medier. thiem siden han vant us open-finalen i 2020. på toppen av karrieren var han rangert som nummer tre i verden, men i juni 2022 hadde han falt helt ned til 352.-plass. årsaken var en håndleddsskade som plasserte ham på sidelinjen i ni måneder. thiem begrunnet avgjørelsen om å legge opp med håndleddsskaden og at hans «indre følelse» har fått han til å reflektere over opp- og nedturer. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »