Hovedsiden

Liten annonse
  Manchester United videre i FA-cupen med sein scoring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:22.44)
  med ett minutt igjen av ordinær tid styrte casemiro et frispark i mål og sikret manchester united avansement i fa-cupen med 1-0-seier over nottingham forest. var-teamet måtte i aksjon da det var en mulighet for en offside i forkant av målet, men det ble godkjent. fa-cupen er manchester uniteds siste realistiske håp om et trofé denne sesongen. laget røk i gruppespillet av mesterligaen og ligger på sjetteplass i premier league. på søndag er det duket for manchester-derby når trener erik ten hag og co. tar turen til byrival manchester city. nottingham forest ligger på sin side fjerde sist i premier league. (ntb)

  Hattrick i VAR-straffer ga Qatar finaleseier i asiamesterskapet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:18.43)
  jordan ga fansen håp om en ny sensasjonsseier, men tre var-straffespark satt inn av akram afif ga qatar 3-1-seier i finalen i asiamesterskapet. qatar var både vertsland og tittelforsvarer, men askeladden jordan hadde mange tilhengere på tribunen i lusail. alle straffeavgjørelsene virket korrekte, selv om dommeren ikke blåste umiddelbart. i det 20. minutt stormet afif inn i feltet. abdallah nasib løp etter ham og traff ham bakfra så han falt. afif tok straffesparket selv og skjøt lavt i hjørnet. så tok han fram et fotballkort og holdt det opp for kameraene med forbokstaven til konas navn skrevet på baksiden. jordan, som tok seg til finale med nesten samme lag som i september ble utklasset og slått 6-0 av norge på ullevaal, satt inn en voldsom offensiv i 2. omgang, og qatar-keeper meshaal barsham ble tvunget til flere feberredninger. i det 67. minutt kom utligningen. et innlegg gikk over qatar-innbytter ismael mohammed, som feilberegnet ballbanen, og ble vakkert tatt ned av yazan al-naimat, som banket den inn til 1-1. gleden skulle vare bare et par minutter. ismael revansjerte seg da han førte ballen inn i jordans 16-meter og ble felt av mahmoud mardi. igjen måtte var inn før dommeren pekte på straffemerket. afif skjøt igjen, i samme hjørne, og scoret sitt sjuende mål i mesterskapet. på overtid kom afif gjennom og ble felt av keeper. først markerte dommeren for offside, men etter en ny tur til var-monitoren dømte han straffespark for tredje gang i kampen. denne gang skjøt afif i motsatt hjørne. han ble dermed både matchvinner, asiamester og målkonge for qatar, som kan kalle seg asiatiske mestere. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »