Hovedsiden

Liten annonse  3000 billetter solgt til Norges EM-kvalikstart

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:15.23)
  i overkant av 3000 billetter er solgt et drøyt døgn før norge skal møte finland på ullevaal i det som markerer starten på em-kvalifiseringen. norges fotballforbund (nff) opplyser om antallet til ntb torsdag ettermiddag. norges siste kamp på ullevaal samlet 2400 tilskuere. det var mot portugal i desember. i oktober var det over 9000 på plass for å se kampen mot frankrike. mot finland får publikum ikke se maren mjelde, ada hegerberg, caroline graham hansen eller frida maanum. de fire står for til sammen 439 landskamper. (ntb)
  Drillo ble hjerteoperert: – Rett på akutten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:06.45)
  tidligere landslagssjef egil «drillo» olsen ble forrige måned hasteinnlagt på ullevål sykehus og hjerteoperert. – fastlegen sendte meg rett på akutten. der lå jeg i seks uker og fikk antibiotika intravenøst seks ganger om dagen. de måtte fjerne betennelsen for å kunne operere hjertet, sier drillo til tv 2. 81-åringen forteller at han hadde vært bekymret i fire måneder, før hasteinnleggelsen skjedde 1. februar. – jeg har vært syk. veldig syk. faktisk har jeg ikke vært frisk siden 14. oktober. i november fikk jeg lungebetennelse og hadde over 40 i feber. det har vært en trøkk, sier drillo. forrige uke fikk drillo en ny hjerteklaff, men nå har han omsider fått reise hjem igjen og «ser lyset i enden av tunnelen». drillo hadde stor suksess som norsk landslagssjef, og ledet norge til sine to vm-sluttspill i 1994 og 1998. fotball er fortsatt viktig for drillo, som stadig jobber som fotballekspert for tv 2. – det høres jo helt jævlig ut med seks uker på sjukehus, men jeg fikk jo sett mye fotball, da. det går jo kamper nesten hver dag. i tillegg løste jeg kryssord, sier han.

  Drillo ble hjerteoperert: – Jeg har vært veldig syk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:06.45)
  tidligere landslagssjef egil «drillo» olsen ble forrige måned hasteinnlagt på ullevål sykehus og hjerteoperert. – fastlegen sendte meg rett på akutten. der lå jeg i seks uker og fikk antibiotika intravenøst seks ganger om dagen. de måtte fjerne betennelsen for å kunne operere hjertet, sier drillo til tv 2. 81-åringen forteller at han hadde vært bekymret i fire måneder, før hasteinnleggelsen skjedde 1. februar. – jeg har vært syk. veldig syk. faktisk har jeg ikke vært frisk siden 14. oktober. i november fikk jeg lungebetennelse og hadde over 40 i feber. det har vært en trøkk, sier drillo. forrige uke fikk drillo en ny hjerteklaff, men nå har han omsider fått reise hjem igjen og «ser lystet i enden av tunnelen». drillo hadde stor suksess som norsk landslagssjef, og ledet norge til sine to vm-sluttspill i 1994 og 1998. fotball er fortsatt viktig for drillo, som stadig jobber som fotballekspert for tv 2. – det høres jo helt jævlig ut med seks uker på sjukehus, men jeg fikk jo sett mye fotball, da. det går jo kamper nesten hver dag. i tillegg løste jeg kryssord, sier han.

  Neymar jubler for Braathens Brasil-comeback: – Jeg er så glad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:14.14)
  forrige uke annonserte lucas pinheiro braathen at han skal kjøre for brasil neste sesong. nå ønsker en av landets største idrettsstjerner den norsk-brasilianske alpinisten velkommen. – velkommen tilbake til sirkuset. jeg er så glad for at du er tilbake. og spesielt nå som du skal representere de brasilianske fargene. lykke til, sier neymar jr. i en video publisert på braathens instagram-profil. neymar er brasils største idrettsstjerne, med 220 millioner følgere på instagram. fotballspilleren har spilt for både barcelona og psg, før han i fjor meldte overgang til saudiarabisk fotball. – jeg kan ikke tro det, skriver braathen under videoen på instagram. – jeg er i fullstendig sjokkert. klyp meg. forrige uke ble brasils skipresident anders pettersson spurt om braathen kan bli skisportens savr på neymar. – hvorfor ikke? det er mye mulig. han har den uvanlige kombinasjonen av at han både er karismatisk og en dyktig alpinist. det liker brasilianere. det er en perfekt kombinasjon, sa pettersson til nrk. braathen la opp i oktober i fjor etter en langvarig strid med norges skiforbund. bare et halvt år senere er han altså tilbake.

  Odd mister angrepsspiller i flere måneder – må trolig opereres

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:13.01)
  odd-spiller zakaria mugeese må trolig under kniven etter å ha pådratt seg en skade i ankelen. dermed ryker etter alt å dømme store deler av vårsesongen. ghaneseren må belage seg på om lag tolv uker på sidelinjen, opplyser hvittrøyene i egne mediekanaler. – dessverre pådro zakaria mugeese seg en skade på trening sist uke. det ble umiddelbart mistenkt en ankelskade og dette ble bekreftet på mr-undersøkelser. han må trolig gjennomgå en operasjon, heter det i en uttalelse. mugeese ble hentet til skien fra israelsk fotball i fjor sommer. i løpet av høstsesongen ble det seks opptredener. fra midten av oktober til sesongslutt ble det imidlertid kun fire minutter med førstelagsfotball. odd sesongåpner i eliteserien hjemme mot haugesund 31. mars. (ntb)

  Varsel mot Skiforbundet: – Vi opplever at de legger lokk på saken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. mars 2024 KL:16.44)
  nrk har fått tilgang til et 12 siders varsel til etisk komité i norges skiforbund (nsf). det er palestinakomiteens bds-utvalg (boikott, desinvesteringer, sanksjoner av israel) ved leder kjell stephansen og palestinakomiteens medlemmer olav gjøystdal og stine linnerud jespersen som står bak varselet. her ber de komiteen om å vurdere hvorvidt sponsoravtalen mellom nammo og nsf innebærer brudd på idrettens etiske retningslinjer. de viser til flere avsløringer om israels bruk av nammo-våpen i krigføringen på gaza, hvor over 30.000 mennesker er drept siden 7. oktober. varselet kommer også som en følge av det varslerne beskriver som manglende dialog og svar fra skistyret og hoppkomiteen, etter flere henvendelser. palestinakomiteen mener sponsoravtalen mellom nsf/hopplandslaget og nammo er i strid med idrettens etiske retningslinjer. nsfs etiske komité bekrefter å ha mottatt varselet. «utover det kan ikke administrasjonen kommentere en pågående behandling av et varsel i etisk komité», skriver nsfs generalsekretær arne baumann til nrk. palestinakomiteen i oslo har også varslet demonstrasjoner under hoppkonkurransen rawair i holmenkollen søndag. – vi opplever at de legger lokk på saken og det er en viktig grunn til at vi fortsetter å legge press på ledelsen i nsf ved å varsle og demonstrere på søndag, sier gjøystdal til nrk.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »