Hovedsiden

Liten annonse
  Verstappens far ut mot Red Bull-sjefen: – Spiller offeret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. mars 2024 KL:10.29)
  jos verstappen, far til regjerende formel 1-verdensmester max, langer ut mot red bulls lagsjef christian horner. verstappen senior mener situasjonen er uholdbar og at horner må gå av. det sier han i et intervju med daily mail, dagen etter at max verstappen sørget for seier i sesongåpningen i bahrain. – det er anspent er mens han forblir i posisjon, sier jos verstappen til daily mail. – laget står i fare for å bli revet i filler. det kan ikke fortsette som det er. det vil eksplodere, fortsetter han. det var tv 2 som omtalte saken først i norge. det har stormet rundt christian horner den siste tiden. han ble anklaget for upassende oppførsel mot en kvinnelig ansatt, men red bull, som undersøkte saken, konkluderte med at horner kunne fortsette i jobben. siden skal en rekke meldinger og bilder, angivelig skrevet av horner, ha blitt lekket. – han spiller offeret, når det er han som forårsaker problemene, sier verstappen. ifølge daily mail hevder horner-siden av saken at verstappen senior kan ha stått bak lekkasjene, noe nederlenderen selv avviser. – det gir ikke mening. hvorfor skulle jeg gjøre det, når max har det så bra her?, spør verstappen. til lørdagens grand prix ankom horner anlegget i bahrain hånd i hånd med kona geri halliwell-horner.


  Sundling vant sitt første distanserenn i karrieren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:20.39)
  svenske jonna sundling knuste alle i amerikanske minneapolis på 10 kilometeren, mens hjemmehåpet jessie diggins kom seg opp på pallen. – jessie diggins redder en plass på pallen. hun ville mer enn hun klarte å få ut teknisk i dag. følelsene tok overhånd, sier nrk-ekspert torgeir bjørn. diggins, som omtalte lørdagens sprint som den mest emosjonelle dagen i karrieren og mente at verdenscup på hjemmebane overgikk ol-gullet fra 2018, klarte dermed ikke å innfri det enorme favorittstempelet på hjemmebane. i mål var diggins 31,8 sekunder bak sundling. frida karlsson sørget for dobbelt svensk, 15,4 sekunder bak seierskvinnen. karlsson startet først av de tre kvinnene som kom på pallen, og med en kjempeavslutning satte hun press på løperne som startet bak henne. til slutt var det bare sundling som kom seg foran. – hun holder unna. jonna sundling går sitt desidert beste distanserenn for sesongen, sier bjørn. dermed tok sundling sin niende verdenscupseier i karrieren. de åtte første hadde kommet på sprint, senest i minneapolis lørdag.

  Johaug påmeldt til Grue halvmaraton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:13.00)
  den pensjonerte langrennsløperen therese johaug skal løpe grue halvmaraton 1. mai. hvis hun stiller til start, er hun blant favorittene til å vinne. løpsleder hans terje nesbråten bekrefter overfor dagbladet at johaug har meldt seg på. kondis.no omtalte saken først. johaug har fått et wildcard til løpet som ble fulltegnet med 500 deltakere i midten av januar. 35-åringen er påmeldt med en antatt sluttid på 1.09.30. – vi setter pris på at når johaug debuterer på halvmaraton, så velger hun oss. tida hun antyder er ganske sterk. i fjor løp beste herre på rundt 1.09.00, sier nesbråten til dagbladet. kondis.no opplyser at kravet om å kvalifisere seg til halvmaraton i em i roma er 1.10.30. den tiden må være satt innen 26. mai. johaug la opp etter 2021/22-sesongen. hun har blant annet vært ekspert for nrk, fått barn og giftet seg siden. johaug har flere ganger ymtet frampå at det kan bli aktuelt med et comeback før ski-vm i trondheim om et år. (ntb)

  Osloborgere får bruke langrennslandslagets smøretrailer på Sognsvann

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:08.53)
  mens landslagsløperne er opptatt med verdenscup i usa, lånes lagets mye omtalte smøretrailer bort til oslos innbyggere i helgen. det skjer på sognsvann. norges skiforbund ønsker å gi oslos befolkning en litt bedre skiopplevelse. langrennslandslagets smøretrailer rigges opp fredag ettermiddag og tilbyr gratis smørestasjon lørdag og søndag. proffe langrennssmørere vil hjelpe til med rens og smøring for både glid og feste. det er for tiden svært gode forhold i marka for skigåing. «alle, uavhengig av erfaring, er velkomne til å dra nytte av denne muligheten», heter det i en pressemelding fra norges skiforbund. (©ntb)  Fredag 9. februar: Dette skjedde i natt

  Kilde: VG Innenriks | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:06.06)
  president vladimir putin hevdet i et intervju med tucker carlson at det var ukraina som startet krigen og at russland har som mål å stanse den, samtidig som han omtalte ukraina som en «kunstig stat». putin snakket også om «denazifisering» som et av krigsmålene og gjentok påstander om ukrainas opprinnelse. den amerikanske sikkerhetsrådgiver john kirby avviste putins påstander og understreket at russland invaderte ukraina uten provokasjon.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »