Hovedsiden

Liten annonse

  Knutsen beklager etter massiv kritikk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 19. juli 2024 KL:18.33)
  bodø/glimt-trener kjetil knutsen innrømmer ovenfor tv 2 at han utøvde «dårlig ledelse» etter den mye omtalte situasjonen mellom han og sandefjords lege. knutsen ble kritisert for å ikke ta jostein gundersen av banen etter to hodesmeller i kampen mot sandfjord, selv om legen til hjemmelaget mente han burde det. – det er av og til sånn at du trenger litt betenkningstid. jeg har ikke taklet det spesielt bra. det er egentlig hele saken for meg: jeg føler jeg setter vikarlegen til sandefjord i en vanskelig situasjon. det beklager jeg, sier knutsen til tv 2.  Frustrert Pogacar om forlovedens OL-vraking: – Ekstremt skuffet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. juli 2024 KL:11.33)
  rytteren urska zigart, som for tiden deltar i kvinnenes giro d`italia, er ikke tatt ut til slovenias ol-tropp. det forstår tour de france-leder tadej pogacar lite av. han er zigarts forlovede. – jeg har ikke ord, skriver pogacar på instagram, etterfulgt av: – hun er dobbelt nasjonal mester og den beste worldtour-rytteren fra slovenia, men hun ble ikke valgt. zigart vant fellesstarten i det slovenske mesterskapet med nesten 11 minutter ned til nærmeste konkurrent. 27-åringen ble også tempomester med langt over fire minutters margin. hun sykler for worldtour-laget jayco-alula, skriver tv 2, som omtalte saken først i norge. zigart selv skriver at vrakingen ikke er lett å akseptere, men hun ønsker de som skal delta lykke til. – det er mange ting jeg kunne skrevet, men jeg foretrekker å holde hodet hevet, skriver den slovenske mesteren.


  Politiet omgjør henleggelsen til Jakob Asserson Ingebrigtsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. juli 2024 KL:09.16)
  det blir bekreftet i en pressemelding sendt ut av rogaland statsadvokatembete. det var aftenposten som først omtalte saken. da gjert ingebrigtsen ble tiltalt for mishandling av ett av barna sine, henla politiet sakene mot flere av de andre barna. de klaget på avgjørelsen. jakob asserson ingebrigtsen fikk medhold. – jeg skjønner ikke at det er mulig å henlegge en så alvorlig sak. jeg er enig med statsadvokaten i omgjøring av henleggelsen, og forutsetter tiltale også i denne saken, sier mette yvonne larsen til aftenposten. – at det bes om ytterligere etterforskning i en av sakene før også den eventuelt endelig henlegges fremstår ryddig av statsadvokaten, sier advokat john christian elden – når det gjelder det forholdet han er tiltalt for, knyttet til ett av sine barn, er det fortsatt vår vurdering at det ikke har funnet sted noe straffbart forhold. gjert ser fram til få forholdet behandlet i domstolen, fortsetter han. – denne saken har vært en enorm belastning for vår klient og hele hans familie. vi håper dagens henleggelser vil bidra til ro rundt saken frem til rettssaken finner sted, sier advokat heidi reisvang som forsvarer ingebrigtsen sammen med advokat john christian elden. – når det gjelder omgjøringen, mener jakob asserson ingebrigtsen at det er riktig ut fra det han har forklart om oppveksten sin. når det gjelder de to øvrige er begge henlagt som foreldet og ikke etter bevisets stilling, sier bistandsadvokat mette yvonne larsen til nrk.

  Politiet omgjør henleggelsen til Jakob Ingebrigtsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. juli 2024 KL:09.16)
  det blir bekreftet i en pressemelding sendt ut av rogaland statsadvokatembete. det var aftenposten som først omtalte saken. da gjert ingebrigtsen ble tiltalt for mishandling av ett av barna sine, henla politiet sakene mot flere av de andre barna. de klaget på avgjørelsen. jacob ingebrigtsen fikk medhold. – jeg skjønner ikke at det er mulig å henlegge en så alvorlig sak. jeg er enig med statsadvokaten i omgjøring av henleggelsen, og forutsetter tiltale også i denne saken, sier larsen til aftenposten. – at det bes om ytterligere etterforskning i en av sakene før også den eventuelt endelig henlegges fremstår ryddig av statsadvokaten, sier advokat john christian elden – når det gjelder det forholdet han er tiltalt for, knyttet til ett av sine barn, er det fortsatt vår vurdering at det ikke har funnet sted noe straffbart forhold. gjert ser fram til få forholdet behandlet i domstolen, fortsetter han. – denne saken har vært en enorm belastning for vår klient og hele hans familie. vi håper dagens henleggelser vil bidra til ro rundt saken frem til rettssaken finner sted, sier advokat heidi reisvang som forsvarer ingebrigtsen sammen med advokat john christian elden. – når det gjelder omgjøringen, mener jakob ingebrigtsen at det er riktig ut fra det han har forklart om oppveksten sin. når det gjelder de to øvrige er begge henlagt som foreldet og ikke etter bevisets stilling, sier bistandsadvokat mette yvonne larsen til nrk.

  Politiet omgjør henleggelsen til Jacob Ingebrigtsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. juli 2024 KL:09.16)
  det blir bekreftet i en pressemelding sendt ut av rogaland statsadvokatembede. det var aftenposten som først omtalte saken. da gjert ingebrigtsen ble tiltalt for mishandling av ett av barna sine, henla politiet sakene mot flere av de andre barna. de klaget på avgjørelsen. jacob ingebrigtsen fikk medhold. – jeg skjønner ikke at det er mulig å henlegge en så alvorlig sak. jeg er enig med statsadvokaten i omgjøring av henleggelsen, og forutsetter tiltale også i denne saken, sier larsen til aftenposten. – at det bes om ytterligere etterforskning i en av sakene før også den eventuelt endelig henlegges fremstår ryddig av statsadvokaten, sier advokat john christian elden – når det gjelder det forholdet han er tiltalt for, knyttet til ett av sine barn, er det fortsatt vår vurdering at det ikke har funnet sted noe straffbart forhold. gjert ser fram til få forholdet behandlet i domstolen, fortsetter han. – denne saken har vært en enorm belastning for vår klient og hele hans familie. vi håper dagens henleggelser vil bidra til ro rundt saken frem til rettssaken finner sted, sier advokat heidi reisvang som forsvarer ingebrigtsen sammen med advokat john christian elden. – når det gjelder omgjøringen, mener jakob ingebrigtsen at det er riktig ut fra det han har forklart om oppveksten sin. når det gjelder de to øvrige er begge henlagt som foreldet og ikke etter bevisets stilling, sier bistandsadvokat mette yvonne larsen til nrk.

  Politiet omgjør henleggelsen til en av Ingebrigtsen-brødrene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. juli 2024 KL:09.16)
  det blir bekreftet i en pressemelding sendt ut av rogaland statsadvokatembede. det var aftenposten som først omtalte saken. da gjert ingebrigtsen ble tiltalt for mishandling av ett av barna sine, henla politiet sakene mot flere av de andre barna. de klaget på avgjørelsen. ett av barna fikk medhold. – jeg skjønner ikke at det er mulig å henlegge en så alvorlig sak. jeg er enig med statsadvokaten i omgjøring av henleggelsen, og forutsetter tiltale også i denne saken, sier larsen til aftenposten. – at det bes om ytterligere etterforskning i en av sakene før også den eventuelt endelig henlegges fremstår ryddig av statsadvokaten, sier advokat john christian elden – når det gjelder det forholdet han er tiltalt for, knyttet til ett av sine barn, er det fortsatt vår vurdering at det ikke har funnet sted noe straffbart forhold. gjert ser fram til få forholdet behandlet i domstolen, fortsetter han. – denne saken har vært en enorm belastning for vår klient og hele hans familie. vi håper dagens henleggelser vil bidra til ro rundt saken frem til rettssaken finner sted, sier advokat heidi reisvang som forsvarer ingebrigtsen sammen med advokat john christian elden. nrk har prøvd å kontakte bistandsadvokat mette yvonne larsen, men har foreløpig ikke fått svar.


  Rosseli Olsen ferdig i Frölunda etter 13 sesonger – usikker på framtiden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 27. juni 2024 KL:11.47)
  mats rosseli olsen (33) får ikke forlenget kontrakten med frölunda i shl. nordmannen er fortsatt ute med en potensielt karrieretruende hodeskade. rosseli olsen pådro seg en alvorlig hjernerystelse 26. mars i fjor og har ennå ikke kommet seg tilbake i spill. frölunda velger dermed ikke å forlenge nordmannens kontrakt. det bekrefter klubben på sitt nettsted. tv 2 omtalte saken først blant norske medier. – med tanke på «rosses» status, og at han sitter på en utgående kontrakt, behøver vi som klubb å gå videre. mats har det ikke bra, og en fantastisk reise tar slutt. det er vemodig, sier frölundas sportssjef fredrik sjöström. i løpet av 13 sesonger hjalp rosseli olsen laget fra göteborg til blant annet to sm-gull (2016 og 2019), samt fire chl-titler (2016, 2017, 2019 og 2020). oslo-gutten går en uviss framtid i møte. – framtiden er, som jeg har fortalt om tidligere, ikke så lett å vite noe om, bortsett fra at det ikke blir spill i frölunda. jeg får ta plass på tribunen og heie på laget derfra i stedet. det er det eneste jeg vet sikkert akkurat nå, sier 33-åringen til klubbens nettsted. (©ntb)

  Lewandowski ødela for Frankrike – gruppeseieren glapp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 25. juni 2024 KL:19.55)
  kylian mbappés comeback-scoring var ikke nok og frankrikes stjernegalleri må nøye seg med andreplass i gruppa etter 1-1 mot polen. – det er ikke imponerende, det frankrike har vist, fastslo tv 2-ekspert solveig gulbrandsen. mbappé showet lenge, men uten å sette ballen i nettet. men da ousmane dembélé gikk i bakken i sekstenmeteren var han sikker. frankrike fikk tildelt straffe og mbappé satte ballen sikkert i nettet. han feiret med å fjerne den mye omtalte maska. målet var for øvrig mbappés første em-scoring noensinne. det skulle senere bli noe dramatisk. polen fikk straffespark etter en var-sjekk, men superspiss robert lewandowskis straffe ble reddet mesterlig. polakken var kjapp på å påpeke at keeper maignan var for tidlig ute, noe dommerteamet var enige i. dermed skulle straffen tas på nytt. – det der var flaks for lewandowski, for det var ingen god straffe, kommenterte gulbrandsen. men senere skulle polakken være både god og heldig. han ventet og ventet på keeperens første bevegelse. maignan gikk riktig vei, men barcelona-spissen satte ballen likevel i nettet via stolpen. det betyr at østerrike og frankrike er sikret avansement, men nederland ligger også svært godt an til å gå videre som gruppetreer.

  IK Starts medlemmer godkjente avtalen med amerikansk investorgruppe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 18. juni 2024 KL:21.33)
  roger loughney, david grim og jean bley er hovedaksjonærene som nå skal investere i start gjennom en såkalt dualmodell. start har inngått en tiårsavtale med aksjeselskapet «stein på stein 1905», som har signalisert at de skal inn med 40 millioner kroner. 4. juni gjorde klubben det kjent at de hadde landet en avtale med investorgruppen. dermed var det opp til medlemmene å stemme over den. svært mange var til stede under årsmøtet. da avtalen var et faktum opplyste klubben at det krevdes et to tredels flertall for at samarbeidet skulle bli noe av. daglig leder i start, sveinung hedding-valvik, påpekte i sitt innlegg tirsdag at klubben er avhengig av sju millioner kroner for å unngå konsekvenser som fratrekk av poeng og degradering. hedding-valvik omtalte det som et «sjansespill» å ikke akseptere avtalen. det er ingen hemmelighet at start har slitt økonomisk. som følge av et underskudd på 8,6 millioner kroner i 2022, gikk klubben inn i 2023 med en egenkapital på 3,3 millioner kroner. fjoråret endte så med et nytt estimert underskudd på rundt 10,5 millioner. (ntb)

  Petter Solbergs bil tok fyr i comebacket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 13. juni 2024 KL:23.00)
  i petter solbergs comeback tok bilen hans fyr underveis i rallyløpet. – det var helt sykt, det må ha eksplodert, sier petter solberg til svt. det var svt som omtalte saken først. – håndbremsen fungerte ikke og den må ha eksplodert slik at olje lekket ut og tok fyr, fortsetter veteranen. solbergs mekaniker har 15 minutter til å fikse bilen i vedlikeholdsperioden på fredag. på x skriver solberg at laget hans er trygge på at de får fikset bilen. – det er ikke så dårlig som det ser ut som, skriver han på x.

  Warholms hintet om superduell – arrangøren taus

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 10. juni 2024 KL:17.23)
  hekkeløper karsten warholm er nær ved å bekrefte at det blir superduell mot stavhopper mondo duplantis på 100 meter. – det er noen planer. jeg vil si at det er 90 prosent spikret. jeg skal ikke være den som går ut med det, men jeg ville kanskje tatt en telefon til zürich eller noe og sjekket, men det er ikke 100 prosent spikret, sa warholm til norsk presse etter at han kvalifiserte seg til em-finalen på 400 meter hekk i roma. det var svenske duplantis som først tok opp temaet om en mulig duell mellom de to. – jeg har veldig lyst til å gjøre det, og jeg tror også han er gira. jeg tror det er mulig å få til, vi liker utfordringer og å tråkke utenfor komfortsonen, sa duplantis under diamond league-stevnet i monaco i fjor. stevnet i zürich er 5. september. «ingen kommentar fra vår side», skriver pressesjef for stevnet i zürich, elisabeth welden i en epost til ntb. mye tyder likevel på at warholm og duplantis får til det mye omtalte løpet på et tidspunkt. – jeg vet at jeg vil være «underdogen», sa duplantis i august i fjor. – jeg har mest å tape, repliserte warholm. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »