Hovedsiden

Liten annonse
  Nordås sesongåpnet med personlig rekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:20.46)
  narve gilje nordås sesongåpnet med personlig rekord på 1500 meter i karlsruhe. den nye bestetiden lyder 3.35,91 minutter, en forbedring med 32 hundredeler. 24-åringen lå komfortabelt i 6-7. posisjon før sisterunden. de siste 400 meterne tok han føringen og satte inn en langspurt, men seieren glapp omtrent på målstreken i tett duell med jochem vermeulen (3.35,80). gjert ingebrigtsens elev øyner mulighetene for å delta på både 1500 meter og 5000 meter i sommerens vm i budapest. vm-kravet på distansen er 3.34,20.

  Xhakas Arsenal-framtid avgjøres etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:13.05)
  arsenal-manager mikel arteta sier han ikke vil diskutere framtiden til midtbanekjempen granit xhaka (30) før sesongen er omme. xhaka er en av artetas mest betrodde menn, men det hersker spekulasjoner rundt sveitserens framtid ettersom han bare har ett år igjen av kontrakten sin når denne sesongen er ferdigspilt. midtbanemannen har hatt sine opp- og nedturer i arsenal. leverkusen skal være interessert i å hente xhaka tilbake til tyskland, der han spilte for borussia mönchengladbach i fire år. arteta sier på sin side at han vil prøve å avslutte så godt som mulig i sesongens to siste kamper før han retter blikket mot en rekke mulige kontraktsforhandlinger. – han (xhaka) er en spiller som har spilt omtrent hvert minutt siden jeg ble manager. han er en utrolig respektert person i klubben, og han har oppnådd flotte ting her selv om han har gått gjennom tunge perioder. hva som skjer videre, skal vi diskutere, men helt klart ikke nå, sa arsenal-manageren på sin pressekonferanse foran lørdagens bortekamp mot nottingham. arsenal avslutter sesongen hjemme mot wolverhampton neste helg.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »